Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Ane Mone

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ANE MONE

Av og til kommer det et klesmerke som lager klær til alle anledninger, klær som det er lett å pynte opp og ned til både hverdag og fest. Et slikt merke er Ane Mone. Det beste av det hele er at det er et norsk merke. Nå kan du for eksempel få tak i en fantastisk kjole med et feminint preg og eksklusive detaljer og skryte av at den er norsk. Her på siden har vi et godt utvalg av alt fra bluser til bukser og vinterjakker fra dette norske merket. Utforsk vårt gode utvalg av Ane Mone-klær til kvinner her på siden. Hvilke produkter er dine favoritter?


Norsk design på sitt beste


Ane Mone har sin base i Sandefjord, og lager klær man kan bruke til enhver anledning, uansett om det er til fest eller hverdag. Det som kjennetegner godt design er mange forskjellige ting, men ofte handler det om anvendelighet. Klærne fra dette merket er særdeles anvendelige, og passer perfekt sammen med andre plagg fra samme merke, eller sammen med klær fra andre merker. Ane Mone designer og produserer klær til moderne kvinner som er både stilbevisste og kvalitetsbevisste, og som liker å pynte seg opp og ned til både hverdag og fest.


Klær til enhver anledning


Siden Ane Mone designer klær til enhver anledning, så sier det seg selv at utvalget er bredt. Her finner du alltid det du leter etter, uansett om du skal ha en flott og elegant kjole i lekkert og komfortabelt stoff, eller du vil ha en tidløs og sofistikert svart bluse. Du kan også finne mange flotte skjørt, blant annet et dongeriskjørt i elegant snitt. Prøv å kombinere dette skjørtet med en svart bluse og et par sandaler med hæl, så blir du helt klar til sommerfesten, eller byturen med venninnene. Skift eventuelt ut de høye sandalene med et par sneakers og ta på deg en flott olajakke fra samme merke.

På den måten får du et avslappet og gjennomført dongeruttrykk som passer til både hverdagen og på date med drømmefyren. For de virkelig varme sommerdagene på stranda, så er en bikini fra Ane Mone helt perfekt. Når du skal hjem igjen, så er det bare å ta på seg et par denim shorts og en svart topp sammen med noen enkle, lave sandaler, så er du klar for bylivet igjen. Hvis du virkelig skal være fin, så er det få kjoler som er flottere enn de elegante og sofistikerte kjolene i kolleksjonen hennes.

Du kan også velge en lekker og luftig strandkjole. Bruk den når du skal til og fra stranden og kombiner den med en stor, beige stråhatt. Da har du den ultimate strandstilen som både er brukbar og komfortabel. Vi har, med andre ord, et stort og bredt utvalg av klær fra Ane Mone, og du finner garantert noe som passer perfekt til deg uansett hvilken anledning du skal bruke klærne i.


Ane Mone – klær for deg som elsker bohemlivet


Dette er uten tvil motemerket for deg som elsker bohemlivet. Kanskje du har en forkjærlighet for 70-tallets vide dongeribukser eller gulvlange kjoler og langt hår. Da har du klikket deg inn på riktig nettsted. Gå for en bomullsbluse med løse ermer for et avslappet og stilig utseende. Eller velg en kjole med vakkert blomstermønster. Bruk en slik kjole med knehøye støvler og la håret henge fritt ned. På den måten fremstår du stilsikker og avslappet på en og samme tid. Hvis det er høst eller en kald sommerkveld, kan vi anbefale å velge en varm poncho. Et slikt plagg er enkelt å ha med seg, og gjør at du fremstår sofistikert selv om det skulle bli kaldt.


Den perfekte gaven til en du er glad i


Du kjenner helt sikker følelsen. Venninnen din har bursdag og du vet bare ikke hva du skal gi henne i gave. Hun har alt og mangler egentlig ingenting. Her kan du la deg forføres av Ane Mones unike produkter, som selvsagt også er supre gaveideer. Hvis venninnen din liker å være aktiv, kan du velge å gå for en luftig og behagelig T-skjorte. Dersom venninnen eller svigermoren din elsker feminine detaljer, kan du velge å gå for et skjørt. Slike gaver vil uten tvil varme hjertene til de du har kjøpt gavene til.


Unike mønstre og særegne snitt


Det karakteristiske med dette motemerket, er dets unike mønstre og særegne snitt. Dersom du er med på trenden med puffermer, kan du også finne dette her. Velg for eksempel en bluse med puffermer og belte i livet. Bruk den til et miniskjørt for et feminint og pynta uttrykk. Hvis vinteren er rett rundt hjørnet, kan du heldigvis også få kjøpt deg varme og lekre vinterjakker fra Ane Mone. Gå for en brun teddyjakke for en elegant bohemstil. Bruk den sammen med et par slengbukser og en ullgenser. Da er du garantert at du holder deg varm, samtidig som du er moteriktig.


Når komfort og stil går hånd i hånd


Som en Ane Mone-kvinne er du en som tar komfort og stil alvorlig. Klærne er behagelige og gir god komfort, uten at dette går på kompromiss med utseende. Produktene er laget i god kvalitet og til gode priser. Investerer du i plagg fra dette merket, får du noen gode produkter som du vil bli glad i og bruke i en årrekke. Prøv for eksempel en behagelig buksedrakt med et par sneakers. Dette er en trendy stil som vil bestå år etter år. Hos Miinto får du alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Hvilke produkter fra Ane Mone mangler i din garderobe?

Fjern alle filter

Ane Mone

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.