Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ANNI LU

Kvinnen bak det fantastiske smykkemerket, Anni Lu, er smykkedesigneren Helle Vestergaard Poulsen. Hun grunnla merket i 2013, og har siden øst ut av sin lidenskap for fargerike og personlige armbånd. Utformingen av selve smykkene er særdeles personlig, og det samme er navnet på selve merket. Anni Lu er nemlig kombinasjonen av Helle Vestergaard Poulsens mors og datters navn – Anni og Luella. Det skyldes at de er en stor del av inspirasjonen hennes. Armbåndene fra Anni Lu eksperimenterer på en fantastisk lekende måte med stil, farger og kombinasjoner. I utvalget finner man alt fra tropiske variasjoner til lykkeamuletter og mer personlige motiver – og selvsagt mye annet også.


Armbåndene som hele verden elsker


Når du har et armbånd fra Anni Lu rundt håndleddet ditt, så går du virkelig for en unik og lekende stil som bryter med hverdagens nyanser. Helle Vestergaard Poulsens kreativitet kommer tydelig til syne i alle de håndlagde smykkene hennes. I tillegg til å være håndlagde, så er materialene de fineste man finner. Uansett om du forelsker deg i et armbånd med vakre stener, forgylt sølv, ferskvannsperler eller noe helt annet, så kan du være sikker på at kvaliteten er fantastisk. Armbåndene fra Anni Lu er anerkjente og elsket i hele verden – og nettopp derfor kan du støte på Anni Lu-forhandlere i hele Skandinavia, så vel som i resten av verden.


Moteriktige armbånd


Anni Lu-smykkene er omtalte, velkjente og blir båret av kjendiser over hele verden. Smykkene kan ses i moteblader, og merket har til og med vært nominert til en motepris. Årsakene til merkets popularitet er mange, men ett er sikkert, og det er at Helle Vestergaard Poulsen suger inspirasjon til seg fra hele verden. Hun lar seg inspirere av københavnske omgivelser der hun bor, i tillegg til reiser til vakre land og områder. Med et armbånd fra Anni Lu er du virkelig med på en av de anerkjente og ettertraktede danske motetrendene. Med et ikonisk armbånd fra Anni Lu kan du for eksempel lett og elegant bryte et svart antrekk med fargerike perler og sløyfer. De fargerike armbåndene fås i et utall varianter, og prisene er lave. I hvert fall når du ser på hva du får for pengene.


Anni Lu vokser


Det er ikke mer enn halvannet år siden Anni Lu etablerte et samarbeid med nye agenter i henholdsvis Nederland, Tyskland og England. Her finner vi nettopp en av grunnene til at verden virkelig ligger for Anni Lus føtter, og merket vokser i et rasende tempo. Anni Lu har kommet godt i gang på de forskjellige markedene, noe som kan tilskrives både agenter og Helle Vestergaard Poulsen. Alle agentene er håndplukket og valgt ut fra at de skal like å jobbe og være sammen. Valget har ikke alltid vært på de største og mest erfarne, men resultatene viser at hun har valgt riktig. Det er nettopp slik Anni Lu er. Sjansene skal tas og mulighetene gripes hvis man skal bli til noe. Nettopp denne viljen til å ta sjanser kan man også se i smykkene hun lager.

Fjern alle filter

Anni Lu

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.