Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

A.P.C.

Det kan fort bli for mye pynt og utsmykning på både klær og vesker. A.P.C. går den motsatte veien, og har en visjon om at klær og vesker ikke skal overskygge personligheten til den som bærer det. Her er det snakk om tidløs eleganse, og Parisian cool.

A.P.C. er et fransk merke som ble grunnlagt av Jean Touitou tilbake i 1987, og bokstavene er en forkortelse for Atelier de Production et de Création. For alle som ikke kan fransk, så betyr dette «verksted for produksjon og kreasjon». Jean Touitou fikk ideen om å starte sitt eget firma og design som en motreaksjon på den prangende og overdådige stilen som preget Paris sent på åttitallet. Hans holdning var og er at klær ikke skal overskygge personligheten, men heller være et supplement. Det var dette som inspirerte ham til å lage og designe flotte, vakre smykker og stilrene styles. Merket blir ofte beskrevet som Parisian cool med elegante og stilrene design. Hvis du går litt på oppdagelse blant A.P.C.s kolleksjon, så oppdager du fort at dette er helt riktig.


Oppnå en minimalistisk stil


Helt siden starten i 1987, har A.P.C hatt en voldsom utvikling. Merket ble fort en favoritt blant moteløver over hele verden, og i dag kan du handle A.P.C. i 63 butikker i 10 forskjellige land. De lekre designene har et veldig minimalistisk uttrykk med rene linjer og enkle mønstre. Dette betyr at man kan bruke de forskjellige modellene til mange forskjellige anledninger, og i flere ulike situasjoner – både til hverdag og fest. Jean Touitou er ikke fan av løstsittende klær, så de fleste kreasjonene har en passform som passer perfekt til kvinnekroppen.


God kvalitet og godt design


Hvis man er en kvinne som gjerne vil ha god kvalitet og stilrent design, så blir man ikke skuffet når man ser kolleksjonene fra A.P.C. Kvalitet, holdbarhet og komfort er ofte noe som henger sammen, og dette er også noe som kjennetegner A.P.C.s kolleksjoner. Alle klær og tilbehør er laget av kvalitetsmaterialer, og de er derfor utrolig behagelige å ha på. I tillegg er det snakk om enkle modeller, som igjen kan brukes i mange forskjellige anledninger. Mange kvinner vil heller ha én kvalitetsbluse i godt materiale som varer lenge, enn flere billige som slites i stykker på kort tid. Hvis du er en av dem som gjerne vil ha kvalitet, så er A.P.C. et veldig godt valg.


Vesker fra A.P.C.


Som tidligere nevnt, så er A.P.C. kjent for sitt moteriktige uttrykk og minimalistiske tilgang til designene deres. De har en visjon om at klær og vesker ikke må overskygge og ta fokus vekk fra personligheten til den som bærer det. Med den kanten veskene har, så ligner ikke veskene fra A.P.C. på noe fra alle andre merker. Mens tendenser kommer og går, har dette varemerket sikret seg stilfulle vesker uten for mye pynt og utsmykning. Det betyr at veskene kan være en naturlig del av både motebildet og gatebildet i mange år fremover. Nøkkelordene er minimalisme, kvalitet, og ikke minst Parisian cool, som kommer helt naturlig til uttrykk når man sammensetter antrekket sitt med en veske fra A.P.C.


A.P.C.: Stil, Enkelhet og Tidløshet kombinert


A.P.C. er en fransk luksusklærmerke kjent for sine minimalistiske og moderne design. Dette merket står for 'Atelier de Production et de Création', og er nøkkelen til estetikken i deres kolleksjoner, som fokuserer på enkelhet, funksjonalitet og tidløshet. Kvaliteten på stoffene benyttet av A.P.C. er uovertruffen, noe som reflekterer brandets dedikasjon til presisjon og vakkert håndverk. Fargepaletten deres er ofte nøytral og rolig, perfekt for ethvert minimalistisk antrekk. A.P.C.'s klær er kjent for sin fine tailoring og er kjennetegnet av sin rene silhuetter og subtile detaljer. Dette merket er en favoritt blant moteelskere som setter pris på elegant enkelhet og tidløs stil.


Moderne og stilfulle trender med A.P.C.


A.P.C. er kjent for sine tidløse og elegante klesdesign som har en moderne stil, men også et klassisk preg. Noen av de mest populære produktene er deres minimalistiske denim jeans, deres stilrene kjoler, og deres funksjonelle og trendy vesker. Det som skiller A.P.C. fra andre merker, er fokus på kvalitet, finesse og detaljer, alt produsert med høy teknisk dyktighet. Fra deres elegante skjorter til deres ikoniske tote veske, hver eneste design er skapt for å gjøre enhver fashionista imponert.

På Miinto kan du kjøpe A.P.C., et populært fransk klesmerke kjent for sin minimalistiske og raffinerte stil. Utvalget av A.P.C. på Miinto spenner seg fra klassiske denimjakker og elegante kåper, til tidløse skjorter og trendy tilbehør. Alle klærne er laget med stor fokus på kvalitet og komfort, noe som gjør dem til et perfekt valg for alle som ønsker å investere i slitesterke og stilfulle plagg. Med et bredt utvalg av både herre- og dameklær, er Miinto det ultimate stedet å handle A.P.C. på nettet.

Fjern alle filter

A.P.C.

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.