Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AQUASCUTUM

Som et distinkt britisk motemerke, står Aquascutum sterkt på sin egen unike posisjon i moteverdenen. Fokusert på sofistikert eleganse og klassiske linjer, er det en merkevare som alltid skaper en tidløs appell. Det er et merkenavn som har holdt seg relevant og designfremt over mange årtier.

Aquascutums lange vei


Opprinnelsen til Aquascutum går tilbake til det 19. århundre da det lanserte den innovative vannavstøtende tekstilen. Ordet "Aquascutum" er hentet direkte fra latin og betyr "vannskjold". Kjent for sin skreddersydde estetikk og klassiske motesilhuetter, har merkevaren gjennomgått mange stilistiske evolusjoner for å holde tritt med tiden. Det er gjennom denne evolusjonen og balansen mellom klassiske og moderne elementer at Aquascutum har vært i stand til å beholde sin dedikerte kundebase.

Dykk inn i Aquascutum universet


Fra sin historiske begynnelse til sin nåværende status som luksusmerke, har Aquascutum alltid hatt fokus på kvalitet. Både i valget av tekstiler og i byggingen av hver enkelt plagg. Aquascutum er vesentlig kjent for sitt distinktive sjakkspillmønster som ofte er knyttet til merkevaren i en sådan grad at det noen ganger er kjent som "Aquascutum-tryk".

Kjennetegn ved Aquascutum


Aquascutum er kjent for sin dyktige skreddersy. De lager elegante mønster som gir klærne både bevegelse og form. Like gjenkjennelig er Aquascutums voksede bomullsjakker og regnfrakker. Faktisk, da merkevaren først ble introdusert, satte den en ny standard for stoffer som var bestandige mot vann, og banet vei for fremtidige innovasjoner innen moteverdenen.

Interessante fakta om Aquascutum


Visste du at Aquascutum har en kongelig fortid? Merket har levert klær til den britiske kongefamilien gjennom et stort antall generasjoner. Deres klær er sett på noen av historiens mest ikoniske skikkelser, inkludert dronninger, presidenter og kjente skuespillere.

Kjøp Aquascutum på Miinto


Miinto tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør fra Aquascutum, alt fra deres ikoniske regnfrakker til deres mer sofistikerte kveldsantrekk. Når du handler på Miinto, handler du med tillit. Vi har et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlige praksis, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Aquascutum er mer enn bare et klesmerke, det er et ikon. Det er en bastion av britisk stil, en blanding av moderne klær laget med tradisjonell teknikk. Aquascutum sin sterke historie og dedikasjon til kvalitet er grunnen til at deres klær kan finnes i garderobene til stilbevisste menn og kvinner over hele verden. Når du kjøper Aquascutum, kjøper du et stykke av motehistorien. Bli med på å hedre deres arv ved å legge til noen av deres fantastiske brikker til garderoben din.

Fjern alle filter

Aquascutum

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.