Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ARC'TERYX

Arc’teryx er et av de mest innovative utendørsmerkene på markedet, og er i dag verdenskjent for god kvalitet og godt design. Navnet er kanskje litt merkelig. Navnet Arc’teryx og merkevarens loge referer til den utdødde fuglearten Archaeopteryx. Denne fuglearten var ingen hvemsomhelst, men faktisk et av de viktigste bindeleddene i evolusjonskjeden mellom krypdyr og fugler. På den måten avspeiler navnet merkets evolusjonerende og innovative tilgang til utvikling og design av utendørsutstyr og –klær. Et av de aller våteste stedene i hele verden finner du i Canada, nærmere bestemt Vancouver. I tillegg er det et av de stedene hvor man finner noen av de mest ekstreme natur- og værforholdene. Det er derfor kanskje ikke så merkelig at Arc’teryx er grunnlagt nettopp her.


Et ledende merke


Arc’teryx ble grunnlagt i 1989. Den gangen produserte de for det meste klatreseler. Disse klatreselene ble laget med nyskapende teknologi og høy kvalitetsmessig standard, og ble derfor fort kjent over hele verden. I 1995 satte Arc’teryx nye standarder for produksjonen av «high-end» ryggsekker, og i 1998 ble bedriften et av de ledende merkene innenfor produksjon av utendørsklær. I dag kan du både finne jakker for herrer, jakker for damer, ryggsekker, utendørsklær, sportsutstyr og mange lekre fleece-produkter i sortimentet deres. Kvalitetsmessig er det likegyldig hvilke produkter du velger. Alt Arc’teryx lager er av den aller høyeste kvaliteten, og regnes som noe av det aller beste i verden.


Teknologi, kvalitet og komfort


I likhet med andre «high-end» utendørsmerker, er Arc’teryx verdsatt og elsket for den høye kvaliteten. Produktene er ekstremt slitesterke, og klærne tåler utrolig mye slitasje og vær og vind. Et eksempel er klærne i Arc’teryx LEAF-serien. Klærne her er designet slik at de lever opp til de kravene som settes til politi- og militærutstyr. Det må man vel si er et kvalitetsstempel!


Ny teknologi


Arc’teryx bruker alt innenfor den nyeste teknologien når de designer produktene sine. Spesielt spiller Arc’teryx en viktig rolle i utviklingen av termolaminering. Dette er en teknologi som gjør det mulig å lage vind- og vannavvisende overflater, og som allikevel lar huden puste og regulere kroppstemperaturen mens man er aktiv.


Sporty design for damer og herrer


Jakker fra Arc’teryx er anvendelige og har et sporty uttrykk. De fantastiske softshell-jakkene er gode eksempler på det. Jakkene kan brukes til løpetrening, vandreturer og til sykling på jobb.


Miljøbevisst merke


Når man for det meste produserer utstyr til bruk i naturen, så er det også naturlig at man som produsent er interessert i å ta vare på naturen. Det prøver Arc’teryx selvsagt også på. Helt fra starten har Arc’teryx hatt holdbarhet og kvalitet som nøkkelord for produksjonen. Dette gjør seg gjeldende helt fra valget av materiale til hvor varene blir produsert. De søker hele tiden etter den perfekte løsningen, og de vet at de kanskje aldri finner den, men det betyr ikke at man skal slutte å lete. Motivasjonen og drivkraften bak firmaet handler om å designe og bygge et produkt og et selskap som er holdbart og full av kvalitet i lang tid. Akkurat som naturen. Det betyr at både naturen og selskapet skal passes på, slik at begge kan vare så lenge som mulig.

Fjern alle filter

Arc'teryx

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.