Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ARIZONA LOVE

Hos Miinto har vi de tøffeste sandalene fra Arizona Love. Merket ble startet for kun tre år siden av den franske designeren Leslie Halfon, men det har blitt en skikkelig trend og i fjor sommer ble det helt utsolgt for disse bandana-inspirerte sandalene.

Sandalmerket Arizona Love, er en favoritt hos en rekke influensere og kjendiser. Ikke bare tar de seg godt ut på bilder, du kan gjøre sommerantrekket ditt ekstra spicy og kult ved å bruke disse Trekky sandalene som et av snakkisene på sommerfesten. Disse sandalene er såpass populære at de stadig blir utsolgt. Så om jeg hadde vært deg, så hadde jeg fått tak i mitt eksemplar før det forsvinner ut igjen! I skrivende stund har Miinto inne kun 5 varianter av denne sandalen. Så finn din favoritt i dag!

Og dette visste du nok ikke; Selv om du ikke kan se det på de, så er disse sandalene faktisk veldig behagelige og praktiske. Du kan bruke de på vei til stranda, når du skal ut og shoppe på sommersalget eller når du skal en tur på butikken. Det flerfargede stoffet rundt stroppene gjør dem så mye morsommere enn bare et par vanlige sandaler.

Og skal vi tro influenserne så har denne kolleksjonen tatt helt av. Skaff deg Arizona Love stilen i dag, hvis ikke er vi redd du kommer til å angre.


Arizona Love - Trekky sandalen


De rosa og blå Trekky sandalene er et eksempel på Arizona Love sin estetikk. Stroppene er festet med borrelås som er vevd av resirkulert plastgarn, og oppå er stroppene blitt dekorert med bandana bånd i bomull. Sålen er en strukturert EVA-såle som passer på at du ikke får støt når du går.

Arizona Love's Trekky sandaler ble raskt en internett sensasjon da designeren Leslie Halfon lanserte merket for tre år siden. Sandalene har stropper som er innpakket i bandana-inspirerte bånd i bomull, og har den tykke og behagelige EVA-sålen på undersiden som gjør dem til et veldig riktig valg for dagen du skal på sightseeing.


EVA-sålen - kort fortalt


EVA-sålen er et helt spesielt innlegg som opprinnelig er laget for å plasseres i idrettssko. Men Arizona Love har altså tatt i bruk denne sålen til sine unike Trekko sandaler. EVA-sålen gir en ekstra støtte på foten og gjør at sandalen føles både smidig og lett på foten. Den gjør også sitt for å stabilisere og gi foten en ekstra støtdemping på hardt underlag. Denne sålen synes vi hos Miinto at Arizona Love skryter altfor lite av! Derfor ønsket vi å tildele et helt avsnitt til EVA-sålen. Vi ble definitivt hakket mer imponert over sandalen etter vi leste oss opp på denne spesial-sålen. Hva med deg?


Arizona Love - Inspirasjon


Den franske designeren Leslie Halfon lanserte Arizona Love etter å ha tilbrakt en sommer i det amerikanske sørvest. Hun ble inspirert av trekkingstilen, den robuste skoen som tåler vær, vind og terreng. Arizona Love er sandaler som er håndlaget i Paris ved bruk av vintage bandanas, så hvert enkelt par er unikt. Se etter den Instagram-berømte Trekky- Bandana-stilen. Både Camille Charrier og Lucy Williams har hvert sitt par.

Fjern alle filter

Arizona Love

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.