Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Arkk Copenhagen

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ARKK COPENHAGEN

Er du på jakt etter et nytt tilskudd til sneakers-samlingen din, bør du ta en kikk på Arkk Copenhagen. Merket henvender seg til alle typer mennesker, og sannsynligheten er stor for at du finner et par sko som er perfekte for deg, fra dette banebrytende danske merket.

Arkk Copenhagen er et av de nyere varemerkene på markedet. De utfordrer alle de store og veletablerte aktørene på markedet med sitt design. Skoene skiller seg ut fra mengden, men uten å være for prangende. Fokuset ligger mer på å tenke utenfor boksen når det gjelder design av sneakers. Dersom du ønsker å prøve et nytt merke innenfor sneakers, bør du absolutt vurdere Arkk Copenhagen. Du får et lekkert design med flere unike detaljer og et helt unikt preg, og skoene hjelper deg med å skape og fremheve din personlige stil.


Sporty og minimalistisk


Sneakers og minimalisme er kanskje to ord man ikke forbinder med hverandre, og som man ikke hører så ofte i samme setning. Likevel er det faktisk dette som kjennetegner Arkk Copenhagen. Skoene deres er nemlig kjemisk renset for den prangende detaljrikdommen som ofte karakteriserer streetwear-sko. I stedet er de utformet som minimalistiske silhuetter, med et rent, enkelt og nordisk uttrykk.

Arkk Copenhagen ble grunnlagt av designerduoen Kasper Høj Rasmussen og Thomas Refsdahl. De har vært venner siden de var små, og de gode vennene fant etter hvert ut at det var noe som manglet innenfor sneakers-verden. De savnet nemlig begge et skomerke som matchet deres kjærlighet til rent og enkelt nordisk design. Derfor besluttet de seg rett og slett for å skape sitt eget merke.


Elegante sneakers i nordisk design


Ved å fokusere på kombinasjonen av et sporty uttrykk med nordiske rene linjer, har designerduoen ført design av sneakers opp til et helt nytt og stilrent nivå. Det mest karakteristiske kjennetegnet ved et par Arkk Copenhagen-sko er selve skolissene. De går nemlig i ett med skoens materiale, slik at overflaten på skoene forblir rene og ubrutte. Dette gir skoene en helt særegen eleganse, noe som understrekes av de fine og avdempede pastellnyansene som ofte går igjen i kolleksjonene. Denne minimalistiske estetikken betyr også at et par Arkk Copenhagen-sko helt klart kan brukes til finere anledninger, hvor man kanskje ikke normalt tropper opp i et par sneakers.


Sneakers med lisser eller borrelås


Når du leter etter sneakers fra Arkk Copenhagen, finner du flotte og nye design. Du kommer helt sikkert til å legge merke til flere forskjellige detaljer som gjør at skoene fremstår som unike. Arkk Copenhagen tilbyr for eksempel modeller som har de klassiske skolissene, men også andre modeller hvor det har blitt tenkt litt mer innovativt når det gjelder å få skoene til å sitte ordentlig. Hvis du velger et par sneakers fra Arkk Copenhagen med de unike lissekonstruksjonene, får du et smart og unikt design. Du kan også velge noe helt annet, for eksempel sneakers med borrelås. Her er det også snakk om en unik detalj, som helt klart vil gi deg et annerledes og spennende look.

Fjern alle filter

Arkk Copenhagen

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.