Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ARMANI EXCHANGE

Med Armani Exchange kan du fylle opp garderoben med kult hverdagstøy. Merket har siden 90-tallet hatt en visjon om å være de første til å få øye på gatetrender og mote. Deres kolleksjoner har noe for enhver, og til priser som heller ikke tømmer hele lommeboka. Her hos oss kan du lene deg tilbake og bla deg igjennom godbiter fra Armani Exchange. Vi er sikre på at du finner dine nye favoritter.


Hverdagsmote gjort enkelt


Hos Armani Exchange finner du behagelige og anvendelige klær, i farger vi faktisk ønsker å omgi oss med. Til kvinner finnes flotte og komfortable skjorter i toner som hvit, lyserosa og svart. De har søte kjoler varme sommerdager, og bluser, topper og bukser til praktisk bruk. For menn finnes kule chinos, shorts, vinterjakker og skjorter. Selv treningstøy til både kvinner og menn behøver du ikke dra så langt for. Absolutt alt du skulle trenge til basisgarderoben din finner du her.

Med Armani Exhange behøver ikke ting å være så komplisert. Motehuset er fullt klar over at de fleste sin hverdag består av de viktige tingene i livet, som familie og venner, i tillegg til jobb og skole. Vi mener det ville være absurd å forvente at folk til enhver tid skal løpe rundt og se ut som eksklusive toppmodeller, klar til å bli avbildet på catwalken. Noen ganger ønsker man rett og slett noe som både ser fint ut og føles bra på kroppen. Nettopp her er det Armani Exchange kommer som vår alles reddende engel.


Armani Exchange til folket


Der andre motehus fokuserer på dramatiske uttrykk med til tider unødvendig mange gullbelagte detajler, til priser tilsvarende to ukers ferie til Maldivene, tar Armani Exchange en U-sving. Motehuset har i mange år fokusert på at vanlige menn og kvinner skal kunne få tak i kule kvalitetsklær til rimelige og fornuftige priser. En god stil behøver på ingen måte å gå på kompromiss med budsjettet. Armani er kjapt ute med å plukke opp på trender i samfunnet og på gatemoten, så du behøver ikke å bekymre deg for at den nye garderoben din flopper.

For selv om lommeboken takker deg for å velge Armani Exchange, skal det absolutt ikke stå på deres design. Motehuset gjør det spesielt sterkt når de designer sine sneakers, og tar det helt ut med utradisjonelle snitt og farger. Her kan du finne kraftige sneakers i oransje og svart med logo, løpesko med støttende ankel i mykt stoff, hvite sneakers med limegrønne og sportslige detaljer, og 80-talls-inspirerte, fargeglade retrojoggesko med luft i hælene. Skulle du allikevel være av typen som foretrekker det enklere, finner du også de kjente og kjære sneakersene med snøring som gjør deg klar til en ny vår- og sommersesong.

Med andre ord: Absolutt alt du behøver til den nye hverdagsgarderoben din finner du hos Armani Exchange. Enten du behøver en skjorte til den nye drømmejobben din, en kjole til middagen hos et vennepar, eller om du har satt deg et nytt treningsmål, så har vi hos Miinto samlet alt på ett og samme sted.

Fjern alle filter

Armani Exchange

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.