Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ARTE ANTWERP

Arte Antwerp er et belgisk merke som har basert hele sin identitet på kulturen i Antwerpen. Kvaliteten av klærne og den unike designen gir et friskt pust til moteverdenen. Brandet er særlig populært blant ungdom og unge voksne for sin trendy, urban stil.

Historien Bak Arte Antwerp


Arte Antwerp ble etablert av designeren Bertony da Silva. Oppvokst i den flerkulturelle byen Antwerpen, var Bertony omgitt av en blanding av kulturer, musikk, kunst og mote. Han brukte disse innflytelsene for å skape Arte Antwerp, en refleksjon av den unike atmosfæren i hjembyen hans.

Oppdag Arte Antwerp


Brandet gjenspeiler det multikulturelle og kreative miljøet i Antwerpen. Kolleksjonene til Arte Antwerp er litt som et gatekunstverk, alltid med en sterk lokal beretning. Klærne er dominert av friske, dristige farger og designelementer inspirert av gate- og popkultur, kunstverk og musikk.

Kjennetegn ved Merket


Arte Antwerp er kjent for sine grafiske t-skjorter, komfortable sweatshirts og hettegensere, og trendy denim. Designene blander klassisk streetwear med high-end mote, og resultatet er plagg som er stilfulle, kule og uhøytidelige. Kreativiteten og innovasjonen i designene gir liv til merket.

Det Unike Ved Arte Antwerp


Arte Antwerps unike tilnærming til mote kan sees i deres evne til å blande forskjellige stiler til å skape noe helt originalt. Hver kolleksjon tilbyr noe nytt, men samtidig er alle kolleksjonene tro mot brandets unike identitet.

Kjøp Arte Antwerp hos Miinto


Miinto tilbyr et bredt utvalg av Arte Antwerp produkter. Her kan du finne alt fra deres ikoniske t-skjorter med grafiske motiver, til trendy hettegensere og jeans. Miintos utvalg sikrer at du kan finne akkurat det du leter etter uavhengig av din personlige stil. Arte Antwerp er mer enn bare et motemerke. Det er en del av Antwerpens kultur og historie, og det formidler en unik identitet som står sterk blant dagens motebrands. Ved å bringe stykker av denne kulturen til din garderobe med Arte Antwerp, kan du uttrykke deg selv på en kreativ og original måte. Vi utfordrer deg til å ta en titt på Miintos utvalg av Arte Antwerp og oppleve hvor unikt det er.

Fjern alle filter

Arte Antwerp

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.