Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

asfvlt

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ASFVLT

Dette franske merket ble grunnlagt i 2013, og har på kort tid blitt et motefenomen. Asfvlt uttales asfalt, og merket lager sko som blander parisisk storby med innovativt og kvalitetsmessig overlegent håndverk.

Det hele startet med et mål om å blande forskjellige elementer og stilarter fra urbane undergrunnskulturer med moten fra det parisiske gatebildet. De blander funksjon og mote, og merket streber etter perfeksjon. Alle materialene er av den beste kvaliteten, og finishen vitner om solid håndverk. Uansett om du er ute og løper eller er ute på byen med vennene, så kombinerer sneakers fra Asfvlt yteevne og parisisk «chic».


Sko til enhver anledning


Sneakers har kommet for å bli. Skillet mellom sport, fritid og jobb viskes mer og mer ut, og sportsklær har allerede vært et populært antrekk i mange år. I dag er det ingen som verken rynker på nesen eller stusser over at du har på deg et par sneakers på jobben. Denne skotypen passer til alt fra shorts til dress, avhengig av hvilken type og modell man velger. Det kan være anstrengende å gå i lakksko eller høye hæler en hel dag på jobb. Da er det godt å vite at man kan få et par sneakers som passer til både uformelle og formelle anledninger – i hvert fall hvis du velger et par sko fra Asfvlt. Her finner du helt sikkert en modell eller to som passer til deg og din hverdag.


Mange modeller


I tillegg til å ha et flott design, er skoene fra Asfvlt kjent for den gode passformen. Design er ikke alt. For selv om skoene ser bra ut, så skal de også være komfortable å gå med. Med et par sneakers fra dette merket, kan du uten problemer vandre hvileløst gjennom Paris’ gater uten å få vondt i føttene – og se fantastisk ut på samme tid. Skoene finnes i mange forskjellige modeller og farger. Du kan for eksempel velge et par som er løpsinspirerte, med tykke gummisåler og sokketilpasset innsideforing. Eller du kan velge et par svarte og elegante sko, som passer til både jeans og dressbukser.


Innovative såler


Alle skoene produseres med en innovativ og nyskapende teknikk, og du får en god støtabsorbering via de superlette Phylon-sålene. Air Cushion-sålene er både trendy og bidrar til god støtte til foten. Asfvlt sneakers er et godt valg uansett om du skal ut og jogge, bare vil slappe av med vennene ute på byen, eller noe helt annet. Poenget er at dette franske sneakersmerket lager kvalitetssko til den motebevisste og urbane. Til den som vil ha både moteriktige sko og god kvalitet.

Fjern alle filter

Asfvlt

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.