EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands ASH

ASH (5)

ASH kombinerer fransk luksusdesign med italiensk skinn for å lage edgy, unike og råstilige sko. Selskapet ble grunnlagt i 2000 av Leonello Calvani og Patrick Ithier. De hadde som mål å produsere sko til kvinner og menn som ønsket å skape nye trender, og ikke bare følge de eksisterende. Dette har gjort at skoene har blitt et populært valg blant moteløver verden over.

Klassiske, stilige og komfortable sko

Hos oss finner du sneakers fra ASH i flere forskjellige varianter. Her finner du klassiske sko i hvitt og svart som passer til det meste. Dersom du ønsker å skille deg litt ut, kan du velge en oppbygd, trendy modell i sølv som passer perfekt til bukser, shorts, kjole og skjørt. Dersom komfort er ekstra viktig for deg, finnes det modeller med spesialtilpasset såle. Disse er perfekt for deg som er plaget med hallux valgus.

Sneakers er et must i skogarderoben!

Sneakers er en skotype som alle bør ha i skogarderoben sin. De anvendelige skoene kan brukes til jobb, hverdag og fest, og de kan kombineres med treningsklær, bukser, skjørt og kjole. La deg gjerne inspirere av vårt utvalg av sneakers og boots fra ASH, og kjøp dine favoritter på nett med lynrask levering.MER INSPIRASJON:

Gensere

Jeans

Rumpetasker

Sneakers

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.