Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ASH

Ash er et motemerke som ble grunnlagt i 2000 av den franske designeren Patrick Ithier og den italienske gründeren Leonello Calvani. Merket er kjent for sin urbane, rock-inspirerte estetikk og sin bruk av høykvalitetsmaterialer og håndverk. Ash tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert sko, støvler, joggesko og tilbehør, samt et utvalg klær. Merket har en sterk tilstedeværelse på det internasjonale markedet, med butikker og forhandlere i mange land rundt om i verden. I tillegg til sin karakteristiske eksentriske stil, er Ash også kjent for sitt engasjement for bærekraft og etisk produksjonspraksis.

ASH kombinerer fransk luksusdesign med italiensk skinn for å lage edgy, unike og råstilige sko. Leonello Calvani og Patrick Ithier hadde som mål å produsere sko til kvinner og menn som ønsket å skape nye trender, og ikke bare følge de eksisterende. Dette har gjort at skoene har blitt et populært valg blant moteløver verden over.


Klassiske, stilige og komfortable sko


Hos oss finner du sneakers fra ASH i flere forskjellige varianter. Her finner du klassiske sko i hvitt og svart som passer til det meste. Dersom du ønsker å skille deg litt ut, kan du velge en oppbygd, trendy modell i sølv som passer perfekt til bukser, shorts, kjole og skjørt. Dersom komfort er ekstra viktig for deg, finnes det modeller med spesialtilpasset såle. Disse er perfekt for deg som er plaget med hallux valgus.


Sneakers er et must i skogarderoben!


Sneakers er en skotype som alle bør ha i skogarderoben sin. De anvendelige skoene kan brukes til jobb, hverdag og fest, og de kan kombineres med treningsklær, bukser, skjørt og kjole. Ash-sneakers er kjent for sine trendy, innovative design og konstruksjon i høy kvalitet. Merket bruker en rekke materialer i sneakers-kolleksjonene sine, inkludert lær, semsket skinn og forskjellige typer av trykte materialer. Mange av Ash sine sneakers har en innsats av nagler, broderi og trykk, som gir et særegent og unikt utseende med unike detaljer. Når det gjelder komfort, blir sneakers fra Ash generelt godt mottatt, med mange kunder som berømmer deres støtte og demping. Merket tilbyr også et bredt spekter av størrelser og bredder for å imøtekomme ulike fottyper og preferanser. Totalt sett er sneakers fra Ash populære blant motebevisste forbrukere som leter etter stilige, vellagde alternativ til fottøy. La deg gjerne inspirere av vårt utvalg av sneakers og boots fra ASH, og kjøp dine favoritter på nett med lynrask levering.


Høyhælte sko til kvinner


Ash sine høyhælte sko for kvinner er kjent for sine stilfulle og feminine design, og er laget av materialer av fremste kvalitet. Merket tilbyr en rekke hælhøyder og stiler, inkludert stiletter, blokkhæler og kilehæler, for å passe til forskjellige preferanser og anledninger. Ash sine høyhælte sko er laget med fokus på komfort, med mange skostiler med polstrede innleggssåler, fleksible såler og andre innovative funksjoner for å redusere fottretthet. Merket bruker også materialer av høy kvalitet i sine kolleksjoner av høyhælte sko, noe som sikrer at de vil vare i lang tid. Høyhælte sko fra Ash er virkelig populære blant kvinner som verdsetter både stil og komfort i fottøyet.


Moteriktige og bærekraftige sko


En av tingene som skiller Ash fra andre merker er deres forpliktelse til bærekraft og etisk produksjon. Selskapet bruker miljøvennlige materialer når det er mulig, og alle produktene er laget av materialer som overholder strenge krav og standarder til produksjon. Denne forpliktelsen til bærekraft gjenspeiles i mange av merkevarens sko, og derfor vil du ofte finne sko med bærekraftige materialer når du blar deg gjennom utvalget her hos Miinto.

Når det gjelder fottøy, er Ash mest kjent for sine trendy, moteriktige design og komfortable passformer. Merket tilbyr en rekke stiler, inkludert joggesko, støvler, sandaler og høyhælte sko, i en rekke materialer og farger, og har derfor noe til enhver unike smak.

Ash er et merke som henvender seg til motebevisste forbrukere som verdsetter både stil og bærekraft. Med sine unike design og forpliktelse til bærekraft er det ikke rart at Ash har blitt et populært merke for så mange mennesker rundt om i verden. Sørg for å få deg et par rykende ferske sko fra dette populære merket her hos Miinto.


Hold deg varm og stilfull med Ash-boots til kvinner og menn


Ash er et motemerke som tilbyr et bredt utvalg av boots til både menn og kvinner. For menn tilbyr Ash en rekke boots-stiler, inkludert klassiske boots som passer godt til et formelt antrekk, til tøffere boots med spennende detaljer for en mer tilbakelent stil. Boots fra Ash er laget med fokus på både stil og komfort, samtidig som de har polstrede og fleksible såler som gjør de behagelige å ha på seg en hel dag. Ash bruker ekte skinn i sine boots, og tilbyr en rekke farger og utførelser som passer til forskjellige preferanser.

Ash tilbyr også et rikt utvalg av boots for kvinner. I kolleksjonen finner du ankelstøvletter, knehøye støvler og lårhøye støvletter. I kvinnekolleksjonen finner du en rekke boots med moderne uttrykk og kule detaljer som gir deg et stilig utseende, uansett hva du kombinerer støvlene med. Med sine trendy design er boots fra Ash et godt valg for kvinner som ønsker å gi garderoben et fasjonabelt preg.


Komfortable sko fra ASH


Komfortable sko er helt essensielt når det kommer til fottøy og her skuffer dette fransk-italienske merket ikke! Komfort er en viktig faktor for å opprettholde god støtte og kroppsholdning en hel dag, og unngå smerter i rygg eller føtter. Derfor har grunnleggerne av Ash hatt høyt fokus på å produsere sko som er behagelige å ha på seg, og som lar deg bevege deg fritt, uten forstyrrelser eller ubehag.

I Ash sin sko-kolleksjon finner du sko til alle anledninger. Uansett om du skal på fest eller om du trenger et par praktiske hverdagssko, finner du det i Ash sitt utvalg her hos Miinto. Med et par sko fra Ash kan du holde deg aktiv og engasjert hele dagen, uten at du blir holdt tilbake av irriterende fotsmerter. Når du investerer i sko fra Ash kan du derfor være sikker på at du både gjør et moteriktig og komfortabelt kjøp.


Moderne sko til antrekket


Sko er en viktig del av ethvert antrekk fordi de fullfører utseendet og kan påvirke den helhetlige stilen og estetikken til klærne. De riktige skoene kan sette prikken over i-en på et antrekk og ta det fra vanlig til ekstraordinært på et øyeblikk. Ash lar deg leke med stilen og gir deg de helt riktige skoene til ethvert antrekk, uansett hva som står på agendaen.

Med sitt brede utvalg av sko til kvinner og menn lar Ash deg gjenspeile din personlige stil og personlighet. Hvilken type sko du velger kan si mye om hvem du er og hva du liker. Et par klassiske pumps fra Ash vil for eksempel gi en feminin og elegant stil, mens et par kraftige boots vil gi en tøffere stil. Se gjennom utvalget av Ash-sko her hos Miinto og finn ditt stiluttrykk. Et velfundert skovalg kan bidra til å forbedre det visuelle inntrykket av antrekket ditt, og uansett hvilket par du går for, vil du se helt fantastisk ut med et par sko fra Ash!


Velg Miinto for en moteriktig handel


Miinto er en digital motehandelsplattform som forbinder forbrukere med verdenskjente motemerker og forhandlere. Hos Miinto finner du et bredt utvalg av trendy varer som vil gi deg et moteriktig utseende året rundt. Miinto lar deg bla gjennom og handle moteprodukter fra et bredt spekter av merker og forhandlere, alt på ett sted. Vi tilbyr et hav av høykvalitetsprodukter, inkludert klær, sko, tilbehør og skjønnhetsprodukter, for menn, kvinner og barn. Hos Miinto har du alltid tilgang til det beste utvalget og de nyeste trendene, så len deg tilbake og slipp handelen løs i vår nettbutikk!

Fjern alle filter

ASH

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.