Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ASPESI

Aspesi er et italiensk klesmerke kjent for sin elegante og tidløse design. Selskapet har fokus på kvalitet i stedet for å følge raskt skiftende mote trender, noe som gjør brandet til den ideelle partner for klassiske og varige garderobeplagg.

En reise gjennom Aspesi sin historie


Aspesi ble grunnlagt av Alberto Aspesi i 1969 i Italia. Fra et mindre tekstilfirma har det vokst til et internasjonalt kjent merkevare. Alberto Aspesi sin lidenskap for design og hans oppmerksomhet til detaljer reflekterer seg i merket, noe som setter selskapet på kartet som en luksuriøs men beskjeden merkevare.

Utforsk verdenen til Aspesi


Aspesi er stolt av å produsere kolleksjoner som hovedsakelig består av nøkkelplagg som er enkle å style, og holdbare nok til å bli viktige garderobeelementer i mange, mange år. Aspesi legger stor vekt på bruk av kvalitetsmaterialer og har vunnet lojale følgere verden over for sine minimalistiske, men likevel sofistikerte klær.

Hva kjennetegn Aspesi?


Minimalistisk eleganse er hjertet i Aspesi design, med en presis balanse mellom form og funksjon. Med vektlegging på skreddersyede plagg produseres hver kolleksjon med stor omsorg for detaljer som gjenspeiler merkets forpliktelse til håndverk og kvalitet. Dette er en merkevare for den stilbevisste kjøperen, som vektlegger kvalitet over kvantitet.

Aspesi - mer enn bare klær


I tillegg til deres distinktive wardrobe essentials, tar Aspesi også et steg videre ved å tilby en rekke utvalgte accessories. Enten du er ute etter stilige belter, tidløse skjerf eller kreative smykker, tilbyr Aspesi accessories med samme nivå av kvalitet og håndverk som klærne deres.

Kjøp Aspesi på Miinto


Aspesi er tilgjengelig for kjøp på Miinto. Fantee at Aspesi produkter gjennomgår Miintos strenge kvalitetsvurdering, kan du handle med fulle trygg for at din nye Aspesi-klær møter merkets høye standard for kvalitet. Aspesi er mer enn bare enda et klesmerke, det er et symbol på raffinement og sofistikert stil. Hver klesdel er nøye utformet for å understøtte et minimalistisk, men likevel sofistikert pares, noe som gjør det til et ideelt valg for den bevisste motekjøperen. Med Aspesi, har du kvalitetsplaggene du trenger til å bygge en elegant garderobe med.

Fjern alle filter

Aspesi

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.