Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ATP ATELIER

ATP Atelier er et elegant og classy svensk-italiensk merke, som jobber med skinn og lær. Sandaler og vesker er spesialitetene, og alt er håndlaget i Italia. Merket kjennetegnes ved minimalistiske linjer og en ren stil.

Historien bak ATP Atelier er nesten som en skjebnefortelling. En svensk mann og en italiensk kvinne møttes i en Gul & Blå butikk i Sverige. De likte hverandres stil, snakket litt sammen, og gikk hver sin vei noen minutter senere. To tiår senere møttes de igjen. Denne gangen brukte de litt mer tid sammen, faktisk en hel måned i en liten italiensk landsby. Der fant de et lite verksted som lagde sandaler i italiensk skinn, og de kjøpte hvert sitt par. Det var nettopp dette verkstedet og disse sandalene som senere ble til ideen som ligger bak merket ATP Atelier.


Sverige + Italia = Sant


I dag håndlages de eksklusive sandalene og veskene fortsatt i Italia. Den utrolige kvaliteten på skinnet og håndverket ses ekstra tydelig på en ATP Atelier veske, for selv om den er minimalistisk, så stjeler den likevel all oppmerksomheten. Her er det like store deler rene linjer fra Skandinavia og lekkert italiensk design. Til sammen er det en utrolig flott kombinasjon.


Minimalisme, kvalitet og komfort


ATP Atelier oppsummerer alt det Italia og Skandinavia står for. Minimalisme og underspilt luksus, rene linjer, enkelt design, og ikke minst: kvalitet. Det er noe helt spesielt med så rene linjer og det myke italienske skinnet. Det hele utstråler rett og slett klasse og eleganse. Håndlagede sandaler er ganske enkelt mye mer behagelige og luksuriøse enn andre sko, og ATP Ateliers skinn er virkelig noe av det aller beste som finnes i hele verden. Det er de rene og rette linjene, sammen med det minimalistiske designet, som egentlig gjør hele forskjellen. Noen ganger er det til og med litt forbløffende hvor minimalistisk designet er. Ta for eksempel sandalen ATP Atelier Rosa. Hvordan i all verden kan den egentlig sitte så godt på foten når det bare er stortåa som holder det hele på plass? Likevel, det gjør den altså, og sandalen sitter faktisk helt perfekt. At den også er ekstrem stilren gjør den til en virkelig must-have.


Det enkle i sentrum


Sandalene representerer hele firmaet og kolleksjonene med sine minimalistiske design. Her er det virkelig «less is more» som gjelder når du skal matche stilen din. Du skal tenke Italia. Luftig kjole som går ned til litt over knærne, bare ben og oppsatt hår. Du trenger virkelig ingen tilbehør, men hvis du gjerne vil ha noe ekstra på, så gå etter tynne sølvkjeder rundt halsen og håndleddene. Pass på at du lar sandalene være i fokus. Hvis du helst vil ha noe som dekker og skjuler tærne, så finner du også det, for eksempel hvis du velger et par ballerinasko. De sitter selvfølgelig også helt perfekt på foten, og ser fantastiske ut sammen med et par svarte og stramme jeans, en hvit t-skjorte og solbriller. Det blir nesten ikke mer avslappet, stilrent og behagelig enn det.

Fjern alle filter

ATP Atelier

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.