Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AUTRY

Er du på utkikk etter de perfekte joggeskoene? I en hverdag hvor man alltid er på farten, men samtidig er opptatt av å se bra ut, så er sneakers det perfekte skovalget. De seneste årene har sneakers blitt utrolig populært og det finnes et hav av modeller på markedet. Med alle de forskjellige stilene som finnes, er det utrolig mye å velge mellom, men samtidig er det ofte noen få utvalgte modeller som er populære om gangen. Er du fan av Adidas sine superpopulære Stan Smith-sneakers, men ønsker noe ingen andre har? Så er Autry merket for deg. Det amerikanske merket dyrker et sportslig, retroinspirert utrykk og lager de mest behagelige joggeskoene i fantastisk kvalitet. Her hos Miinto finner du er bredt utvalg sneakers fra Autry, samt hettegensere, collegegensere, T-skjorter og joggebukser. La Autry-sneakers bli dine nye favorittsko, eller sett sammen det ultimate kosesettet på dager du vil ha det ekstra komfortabelt.


Amerikanske klassikere


De ikoniske Autry-skoene så dagens lys og ble lansert på det amerikanske markedet på 80-tallet, nærmere bestemt 1982, i Dallas i Texas, USA. Mannen bak skomerket er amerikaneren Jim Autry, og det tok ikke lang tid før store amerikanske sportsmagasin begynte å trekke frem skoene til Autry som noe av det beste på markedet. Dette når det kom til design, samt den tekniske utformingen av skoen. Autry etablerte også sin karakteristiske identitet gjennom valg av logo. Den amerikanske tilhørigheten er markant i hvordan Autry har valgt amerikanernes stolthet, det amerikanske flagget som logo. “The Star-Spangled Banner” som flagget også kalles, pryder alle skoene til Autry som en liten, men merkbar detalj på yttersiden av skoen, sammen med merkets navn i en blå font. Logoen er en elegant detalj som understøtter skoenes, med dagens øyne, retrolignende utseende. Etter å ha nytt stor suksess og popularitet, valgte skomerket å sette produksjonen på pause ved Jim Autrys død, men etter over 20 år i dvale er merket endelig tilbake.

Det var etter at merket i 2019 ble kjøpt opp av franskmennene Alberto Raengo and Régis Billard at Autry opplevde et vellykket og stormende comeback. Franskmennene revitaliserte merkets popularitet og Raengo og Billards villighet til å blåse liv i Autry og gjenopplive merkets tidligere suksess fra 80-tallet har vært til stor glede for oss skoelskere. Bare i løpet av få år har Autry igjen fått et ordentlig godt fotfeste på det internasjonale skomarkedet og i tillegg til å glede sine gamle fans, har Autry også utvidet fanskaren med mange nye, som nettopp har oppdaget det amerikanske skomerket. Uansett om du er en gammel kjenning eller et nytt bekjentskap av Autry, så er det bare å gratulere for at merket er tilbake på markedet.


Tidløst design de fleste kan elske


Autry har et unisex-design og en visuell fremtoning som passer alle stiler, noe som er en stor del av Autrys styrke. Det retroinspirerte utseendet passer til de fleste antrekk og anledninger, hvor du kan style dine Autry-sneakers med penkjoler, jeans, dressbukser, joggeklær, skjørt og så videre uten stilistiske problem. Skoene kan også fint brukes til både hverdags og til fest, på kontoret eller hvilken som helst annen anledning hvor sko er en nødvendighet. Den ikoniske Autry-skoen er gjerne laget i hvitt skinn med den kjente logoen plassert på siden av skoen. Hvis skoen er hvit, vil et lite felt på baksiden av skoen ofte være av farget skinn. Dette er med på å gi skoen et iøynefallende element, uten å overdøve det overordnede tidløse og klassiske uttrykket. Noen av de hvite modellene har også flere felt i farget, semsket skinn, som også er med på å gi skoen “det lilla ekstra”. Hvis du er en av de som liker at skoene dine har litt farge, så finnes det flere modeller fra Autry som kan tilfredsstille dine preferanser. Her på Miinto vil du se flere sneakers som er laget av helfarget, semsket skinn. Fargene du kan velge mellom varierer fra knall rosa, knall oransje, gammelrosa, beige, lys- og mørkebrun. Vi oppdaterer siden jevnlig, så det vil alltid finnes noen nye stiler på siden, utover det som står beskrevet her. Men den hvite Autry-modellen er en evig klassiker du mest sannsynligvis aldri vil gå lei av.

Joggeklærne er klassiske i designet og er lagd i 100 prosent bomull, som selvfølgelig gjør at de er utrolig behagelig å ha på seg. Alle har fått merkenavnet skrevet på brystet i varierende størrelser, hvor noen også har logoen påtrykt. Autry valgte å holde det enkelt og laget joggeklærne i sort, grått og hvitt. Klassiske fargevalg som reflekterer merkets overordnede fokus på kvalitetstung enkelhet. Flere av klesmodellene er oversized i designet, som er veldig trendy akkurat nå.


Utrolig behagelig og banebrytende skosåle


Skoene er en drøm å ha på seg, takket være deres patenterte ActionSorb-såle utstyrt med såle av den bløteste, mest behagelige kvalitet. Autry kan sies å ha en “less is more”-tilgang til sneakerdesign, hvor skoenes enkelhet er gjort til perfeksjon. Tar du godt vare på skoene dine og behandler og vedlikeholder de etter materialets kvalitet og det som er anbefalt, så vil du ha skoene i flere år.

Det er ikke mange nettsider som selger de tidløse skoene, så vi er ekstra stolte her på Miinto som får lov til å forhandle Autry. Bestiller du dine Autry-sneakers nå, så får du skoene sendt hjem til deg innen få virkedager. For å sikre deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt, hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake.

Fjern alle filter

Autry

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.