Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BALL

Hvis det er 80-talls mote som både ser kul ut og sitter komfortabelt, er det hos Ball du finner varene. Ball har siden 70-tallet skapt trendy mote til de som vet at en kul stil ikke behøver å være så anstrengt. Med sine solide og gjennomtenkte fargekombinasjoner i lyseblått, pastell-lilla, limegrønt og sjokkrosa, klarer de på genialt vis å friske opp enhver garderobe. Ikke nok med at Ball har en grunnleggende forståelse for fargebruk, de vet også at de fleste av oss elsker når klærne sitter behagelig rundt kroppen. Her hos Miinto finner du et knippe utvalg fra retromerket som stod opp fra de døde.


Ball-sweatshirt er kommet for å bli


Det italienske merket, som ble stiftet i 1974, startet faktisk egentlig med å produsere jeans. Imidlertid er det den kjente og kjære Ball-genseren som skulle starte det store og lange moteeventyret her til lands. Deres sweatshirt med friske striper og deres store logo skrevet over hele magen, ble til en legende som lenge preget motebildet gjennom hele 80- og 90-tallet. Var du tenåring i denne tiden, hadde du garantert en Ball-sweatshirt liggende i skapet ditt.

De ikoniske genserne ble stappet ned i syrevaskede mamma-jeans, og ble «pyntet» opp med seilersko, tupert hår og hvite tennissokker. Er det rart vi elsker 80-tallet så mye?! Snur vi nesa mot dagens motebilde, er det nettopp detaljer eller inspirasjon hentet fra 80- og 90-tallet som preger sesongene hvert eneste år. Da er det faktisk den største selvfølge at Ball-genseren gjør et gigantisk comeback – og vi er her for å ta de godt imot. Gjør som for 40 år siden og ta på deg jeansene dine, Converse-skoene, Ray Ban-solbrillene, og drøm deg tilbake til tiårene for rock og kvinnefrigjørelse.


Logoens storhetstid


Det var også på 80-tallet at de store logoprintene var å finne i motebildet. Tykke og tydelige logoer fra verdens største motehus ble et symbol på status og trend, og skulle sette standarden for hvordan vi bruker klær i mange tiår fremover. Her har Ball gjort leksa si, og var et av de merkene som alle skulle flotte seg med på brystet sitt. Etter et lite dødsfall på 2000-tallet, hvor logoprintene ble sett på som mindre lekkert og utdatert, har signaturprintene igjen fått sin velfortjente glans tilbake. Da er det vel ingen ringere enn Ball som på nytt skal være å sees på alles mager.


Komfortabel mote = god mote


Vi skal helt tilbake til 2000-tallet for å se at mote var noe som ble laget til røde løpere og supermodeller. I dag er imidlertid mote for den vanlige mannen (og kvinnen) i gata, og med sosiale medier er det enklere enn noensinne å finne inspirasjon, og ikke minst billig og brukt mote. Mote behøver på ingen måte å være høye stiletthæler, utringede kjoler eller dresser med slank passform. Spesielt etter inntoget av gatemote og normcore, er blant annet overdimensjonerte sweatshirts, posebukser og spennende farger viktige elementer man kan finne i garderoben hos de aller fleste.

Hos Ball har de altså skjønt tegninga. Her spesialiserer de seg på komfortable klær som ser både eksklusive og kule ut på èn og samme tid. Det nærmere snart 50 år gamle klesmerket benytter store mengder av mykt bomull i deres kolleksjoner, som de styler med både yndige og skrikende farger, store logotrykk og klassiske striper. Dessuten har de tatt sine gensere til nye høyder ved å benytte moderne, grafiske mønstre og fargekombinasjoner.

Vi vet alle hvor irriterende det kan være når crop-toppen sklir litt for høyt opp, når jeansen klemmer på merkelige steder, når ullgenseren klør eller når T-skjortene blir for nuppete. Da er det alltid helt avgjørende å kunne ha komfortable alternativer i klesskapet å ty til. Hos Ball har du alltid muligheten til å ta på deg noe behagelig når du bare ikke orker tanken på å ikke kunne bevege deg helt fritt rundt i klærne dine.


«Gå (B)all in» med farger


Slik som på 80-tallet, har Ball-genserne også i dag fått på seg de lekende og friske fargene. Her kan du finne sweatshirts i yndig gul og lilla pastell, frisk limegrønn med gul logo, varme rosatoner og monokrome gensere i lys- og mørkeblått med blå logo. Heldigvis finnes det ikke rett og galt i moteverden, og ønsker du å kombinere en lilla Ball-sweatshirt med en lyseblå shorts i bløt bomull, så er det her du kan gjøre det.

De fleste av oss vet hvordan det er å stå opp om morgenen med dårlig tid. Man er trøtt, og har et desperat behov for kaffe – og selvsagt alt for dårlig tid til en må dra på skolen eller jobb. Det siste man orker eller har tid til, er å prøve ut forskjellige fargekombinasjoner for å finne ut hva som kan passe til humøret sitt etter at koffeinen er inntatt. Likevel er vi lei av de samme gamle svarte buksene, hvite skjortene og grå genserne. Spesielt i Norge, hvor vintrene er lange og dagene er mørke, behøver de fleste av oss noe som kan friske opp hverdagen litt.

Hos Ball er det imidlertid ikke særlig vanskelig å finne løsningen. Til vår store trøst, finnes det heller ikke noe rett eller galt i moteverden. Her kan kreativiteten slippes løs, og man mikser og passer sammen de fargekombinasjonene en dagdrømmer seg bort i. Det er kun fantasien som setter grenser når du står opp om morgningen, og ønsker du å gå arbeidsdagen i møte iført en sennepsgul genser sammen med en sjokkrosa shorts, så kan du heldigvis det.

Moderne og retro på èn og samme tid

Ta en reise tilbake i tid her hos Miinto, hvor vi har samlet det beste og nyeste fra motehuset som tok verden med storm da de i 1984 lanserte de ikoniske genserne. Ball har på genialt vis klart å komme sterkt tilbake med referanser tilbake til sin første storhetstid, men med inspirasjon fra dagens minimalistiske og monorome trend. Her vil du finne ville sweatshirts, deilige og myke bukser, varme luer og kule T-skjorter i flotte farger og sportslige passformer.

Kle deg opp i retroprint, baseball-inspirerte gensere og tidløse stiler. Hent inspirasjon fra gatemote og hiphop-kulturen, og se eksklusiv og kul ut. Du skal lete lenge før du finner et motehus som på et så finurlig vis klarer å kombinere gammelt med nytt. Hos Ball klarer de å skape noe helt unikt og interessant.

Fjern alle filter

Ball

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.