Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BALLY

Det lekre merket Bally stammer helt tilbake fra 1851. Det ble grunnlagt av Carl Franz Bally i samarbeid med broren Fritz, og sammen bygde de opp brandet i foreldrenes kjeller i Sveits. I dag har merket et utsøkt utvalg av sko i uttrykksfulle nyanser og flott og kule accessories, i tillegg til forskjellige klær. Ta en nærmere kikk på det gode utvalget her på siden, og finn noe du kan merke garderoben trenger!

Da selskapet ble stiftet, hadde de et mål om å skape utsøkt fottøy gjennom innovativt håndverk. Merket er kjent for sitt høye nivå av luksus og solid håndverk, noe som skinner gjennom i alle produktene deres. Bally velger ut de beste materialene til sine sko og vesker, og bruker bare det beste skinnet i produksjonen. Butikkene deres ligger på noen av de beste og mest fornemme stedene i verden, som for eksempel i Paris og London. Og i 2016 åpnet de foreløpig sin siste butikk i enda en motemetropol, nemlig på Rodeo Drive i Los Angeles. Bally-butikkene er nærmest umulige å overse i de store handlegatene, for med sine røde og hvite signaturstriper på fasaden er de lett synlige. Disse stripene har gjennom årene også blitt et ikonisk designelement på produktene deres.


Utvalget har blitt større og større


Ballys utvalg har inkludert mange forskjellige typer sko og støvler helt fra begynnelsen. I 1953 ble blant annet støvlene deres brukt av de første som klatret opp Mount Everest. I 1976 begynte de også å produsere klær, og i mars 2015 ble Zaglianis studio en del av Bally-merket. Zagliani er kjent for sin ekspertise innenfor håndlagde vesker laget av det mykeste og mest luksuriøse skinnet, og det anerkjente merket lever i dag videre gjennom ham.

Et annet kjennetegn ved det eksklusive merket er deres ""Made to Order Service"", der det er mulig å designe sine egne sko i materialene og fargene som matcher ens personlige stil. Orker du ikke å vente? Da er det godt vi har samlet noen av de aller flotteste ready-to-wears her på siden!


Luksuriøse sko og vesker


Bally er ikke bare sko. Hvis du for eksempel gjerne vil ha luksuriøst tilbehør, som for eksempel en veske eller en sekk, så er dette sveitsiske merket noe for deg. Du finner blant annet de populære ryggsekkene deres, som både er praktiske og funksjonelle. I motsetning til mange andre ryggsekker, er disse modellene en motevare som utstråler luksus og ruvende kvalitet. Dette er noe mange andre produsenter dessverre ikke klarer å leve opp til. Vi har selvfølgelig også en klassisk veske som er perfekt når du skal en tur ut og handle eller ut med vennene. Veskene som passer til helgeturer og forretningsreiser er også populære, og med en slik veske kan du reise med stil hver eneste gang.


Et paradis for skoelskere


Foruten de mange andre gode produktene fra Bally, er merket mest kjent som et stort paradis for skoelskere. De fete loafers og luftige sandaler med tåsplitter er perfekt når den varme tiden kommer, og kan kombineres med et par ankelbukser, et skjørt eller shorts. Skoene fås i klassiske farger og materialer, men også i iøynefallende sommerfarger med vakre detaljer. Fullfør sommerens uttrykk med et av merkets flotte tørklær i friske farger og mønstre, så er du klar for de aller fleste utfordringene sommeren gir deg.


Til hverdag og fest


Det allsidige merket er en sikker vinner å ha i garderoben. Varemerkets produkter og design kan brukes både til hverdags og fest, og de tilbyr alt av nødvendig accessories som skjerf, belter og vesker. Stilen er klassisk og passer til enhver mann og kvinne med sans for mote og kvalitet. Merket har etterhvert oppnådd en stor popularitet over hele verden som Australia, Asia, Europa, Midtøsten og Nord-Amerika. Det er nettopp den klassiske stilen med fargerike og detaljorienterte design som gjør stilen internasjonal, og som gjør at vi er sikre på at du finner noe som passer perfekt, også til deg.

Fjern alle filter

Bally

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.