Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Barbour (77)

Barbour har en lang historie bak seg, og har nå produsert herreklær i flere mannsaldre. Her får du klær med fokus på fantastisk design, lang holdbarhet og materialer av den aller høyeste kvalitet.

Historien om Barbour begynner helt tilbake i 1894 i South Shields i England. Det var grunnleggeren John Barbour som åpnet J. Barbour & Sons, og startet det som i dag blir drevet av femte generasjon. Merket har gjennom årene mottatt adskillige kongelige garantier, blant annet Royal Warrant i 1982. Denne typen garantier forteller mye om merket og dets produkter. Du er garantert produkter i høy kvalitet, og som har gjort seg fortjent til å bli betegnet som høykvalitetsprodukter gjennom mange år. Et kongelig stempel er rett og slett ikke noe man bare får sånn uten videre.

Over 100 år med suksess

I dag har Barbour stor suksess i over 40 land rundt omkring i hele verden. Du finner herreklær fra dette merket i land som USA, Nederland, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Italia, Spania, Argentina, New Zealand, Japan og nå selvfølgelig også i Norge. Merket har blitt en suksesshistorie gjennom alle de årene det har eksistert, og i dag er det over 5000 produkter på tvers av to sesonger. Kolleksjonene inkluderer både klær til herrer, kvinner og barn. Barbour har fokusert på å lage klær som passer til en hel livsstilsgarderobe. De er nok mest kjent for sine kolleksjoner innenfor herreklær, men sortimentet inkluderer også et bredt utvalg av bukser, bluser, strikk, sokker og mye tilbehør.

Unike verdier

Selv om Barbour har vært populært i mange år, er det spesielt innenfor de siste årene at forbrukerne virkelig har fått øynene opp for merket. De har inngått flere forskjellige spennende samarbeid, og i 2015 presenterte de merket sitt for første gang til Londons moteuke for menn. Her ble forskjellige nøkkelprodukter presentert, og flere moteinteresserte menn fikk øynene opp for merket. Sentralt i markedsføringen av Barbour står familiens historie, og verdiene deres er fast forankret i alt de foretar seg. Familien har røttene sine fra landet i England, og de holder fast på tradisjonene og verdiene fra den gang. De er stolte av det de har bygget, og syns det er viktig å passe på miljøet vårt. På den måten kan også fremtidige generasjoner nyte den praktfulle naturen vi er omgitt av i fremtiden, akkurat slik vi har kunnet nyte den inntil nå.

Kvalitet og holdbarhet

Det som kjennetegner Barbour er blant annet deres evne til å produsere klær som varer og holder lenge. De grunnleggende prinsippene deres bygger på høy kvalitet, fokus på de små detaljene og lang holdbarhet. Det gjennomsyrer hele bedriften og alle produktene deres. Derfor kan du være sikker på å få produkter som er av den aller høyeste kvaliteten og som holder i mange år, hvis du velger klær fra Barbour. Uansett om det er de populære jakkene eller de populære strikkeproduktene, så får du et produkt som holder i årevis og hvor designet er gjennomført, helt ned på detaljnivå.POPULÆRE KATEGORIER TIL HERRE:

Hettegensere

T-skjorter

Skjorter

Vinterjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

77 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.