Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BARBOUR

Barbour har en lang historie bak seg, og har nå produsert herreklær i flere mannsaldre. Her får du klær med fokus på fantastisk design, lang holdbarhet og materialer av den aller høyeste kvalitet.

Historien om Barbour begynner helt tilbake i 1894 i South Shields i England. Det var grunnleggeren John Barbour som åpnet J. Barbour & Sons, og startet det som i dag blir drevet av femte generasjon. Merket har gjennom årene mottatt adskillige kongelige garantier, blant annet Royal Warrant i 1982. Denne typen garantier forteller mye om merket og dets produkter. Du er garantert produkter i høy kvalitet, og som har gjort seg fortjent til å bli betegnet som høykvalitetsprodukter gjennom mange år. Et kongelig stempel er rett og slett ikke noe man bare får sånn uten videre.


Over 100 år med suksess


I dag har Barbour stor suksess i over 40 land rundt omkring i hele verden. Du finner herreklær fra dette merket i land som USA, Nederland, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Italia, Spania, Argentina, New Zealand, Japan og nå selvfølgelig også i Norge. Merket har blitt en suksesshistorie gjennom alle de årene det har eksistert, og i dag er det over 5000 produkter på tvers av to sesonger. Kolleksjonene inkluderer både klær til herrer, kvinner og barn. Barbour har fokusert på å lage klær som passer til en hel livsstilsgarderobe. De er nok mest kjent for sine kolleksjoner innenfor herreklær, men sortimentet inkluderer også et bredt utvalg av bukser, bluser, strikk, sokker og mye tilbehør.


Unike verdier


Selv om Barbour har vært populært i mange år, er det spesielt innenfor de siste årene at forbrukerne virkelig har fått øynene opp for merket. De har inngått flere forskjellige spennende samarbeid, og i 2015 presenterte de merket sitt for første gang til Londons moteuke for menn. Her ble forskjellige nøkkelprodukter presentert, og flere moteinteresserte menn fikk øynene opp for merket. Sentralt i markedsføringen av Barbour står familiens historie, og verdiene deres er fast forankret i alt de foretar seg. Familien har røttene sine fra landet i England, og de holder fast på tradisjonene og verdiene fra den gang. De er stolte av det de har bygget, og syns det er viktig å passe på miljøet vårt. På den måten kan også fremtidige generasjoner nyte den praktfulle naturen vi er omgitt av i fremtiden, akkurat slik vi har kunnet nyte den inntil nå.


Kvalitet og holdbarhet


Det som kjennetegner Barbour er blant annet deres evne til å produsere klær som varer og holder lenge. De grunnleggende prinsippene deres bygger på høy kvalitet, fokus på de små detaljene og lang holdbarhet. Det gjennomsyrer hele bedriften og alle produktene deres. Derfor kan du være sikker på å få produkter som er av den aller høyeste kvaliteten og som holder i mange år, hvis du velger klær fra Barbour. Uansett om det er de populære jakkene eller de populære strikkeproduktene, så får du et produkt som holder i årevis og hvor designet er gjennomført, helt ned på detaljnivå.


Eksklusiv kvinnemote


I tillegg til å tilby et bredt utvalg av klær og tilbehør for menn, kvinner og barn, inkludert yttertøy, skjorter, bukser og fottøy, har Barbour også en rik damekolleksjon. I damekolleksjonen finner man en rekke stiler som vatterte jakker, parkaser og bomullskåper som er både funksjonelle og moteriktige. Disse plaggene er designet for å holde deg varm og tørr i dårlig vær, samtidig som de gir et klassisk, tidløst utseende. I tillegg tilbyr Barbour en rekke tilbehør som skjerf, hatter og vesker til å komplementere klærne deres og gi sine kunder en et garderobeutvalg fra A–Å. Kle deg opp med et komplett antrekk fra Barbour, og avslutt det hele med et par kvalitetssko fra kolleksjonen.


Godt og bærekraftig håndverk


Barbour har inngående kunnskap om produksjon av klær, og derfor ønsker de også å sørge for at deres ansatte og leverandører er underlagt trygge og rettferdige arbeidsforhold. Barbour produserer mesteparten av sine kolleksjoner internt, og derfor kan de sørge for at hele produksjonsprosessen foregår på en etisk forsvarlig måte. I tillegg er det en god garanti for høy kvalitet på alle plaggene og tilbehørene deres.

Dette britiske motemerket er også kjent for sitt medlemskap i Better Cotton Initiative, som er en organisasjon som fremmer bruk av bærekraftig bomull innen mote. Dette betyr at Barbour bruker mer bærekraftig bomull i deres kolleksjoner. I tillegg kommer mesteparten av materialene som de bruker fra fabrikker som produserer materialer som er giftfrie, samtidig som de har forpliktet seg til å bruke resirkulerte materialer. Dette gjør at du kan bruke plagg fra Barbour med god samvittighet, plagg som er gode for både miljøet, kroppen og stilen!


Værbestandige arvestykker


Et av de mest ikoniske plaggene i Barbour sin kolleksjon er deres populære jakker til kvinner og menn. Barbour er spesielt kjent for å lage voksede jakker av høy kvalitet som er ekstremt værbestandige og varme. Uansett hvordan været er vil disse populære jakkene holde deg både tørr og komfortabel! De tilbyr også en rekke vatterte jakker og regnfrakker, laget med avansert teknologi som gjør dem vanntette, varme og pustende – perfekt når du skal tilbringe tid utendørs. En Barbour-jakke er en god investering da den er praktisk, holdbar, stilfull og med fordel kan gå i arv til neste generasjon hvis man behandler den pent.


Treffer en bred målgruppe


Barbour har en stil som er elsket av mange. Stilen er elsket av alle fra kjendiser til kongelige, og deres plagg har gjort seg gjeldende i mange forskjellige garderober. Den klassiske stilen i Barbours kolleksjon er tidløs, elegant og allsidig med rene linjer og nøytrale farger, og gjør den til en favoritt hos mange! Stilen til Barbour kan kles opp og ned, og mange av deres plagg kan tilpasses både formelle og uformelle anledninger. Med Barbour får du en stil som alltid er på mote, så sørg for å oppgradere garderoben med noen godbiter fra dette ikoniske merket.


Luksusmote for enhver


Barbour leverer luksuriøse varer til overkommelige priser, og har som mål å tilby de aller beste utendørsklærne til et bredt utvalg av mennesker. Når det kommer til moteriktig yttertøy og tilbehør, kan det være vanskelig å finne plagg som gir deg i både pose og sekk – nemlig både komfort, kvalitet og mote. Derfor har Barbour hele tiden hatt som mål å tilby yttertøy og sko som holder deg både varm, tørr og moteriktig på samme tid. Ønsker du deg praktisk og moteriktig yttertøy, da kan du med fordel slå deg løs i Barbour sitt utvalg her på siden.

Fjern alle filter

Barbour

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.