Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BECKSÖNDERGAARD

Siden 2003 har Becksöndergaard hatt den ene flotte kolleksjonen etter den andre. De er kjent for å skape skjerf og accessories med en fargerik og lekende identitet, og som alle har et tydelig og personlig look. Hos Becksöndergaard går kvalitet og design hånd i hånd.

Becksöndergaard ble grunnlagt i 2003 av Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge er drevet av en sterk iverksetterånd, i tillegg til en stor lidenskap for mote. Dette er kombinasjon som for alvor har gitt plass til Becksöndergaard, i både den danske og den internasjonale motebransjen. Fokuset ligger på trender og tendenser, men merkets filosofi er likevel å skape moteriktige og aktuelle accessories med lang levetid. Når du kjøper design fra Becksöndergaard, så kan du være sikker på at det er moteriktig i mange år fremover, og ikke går av moten etter en sesong eller to.


Stort utvalg av accessories


Becksondergaard lanserer fire kolleksjoner hvert år. I kolleksjonene finner du blant annet et stort og bredt utvalg av skjerf, strikkegensere, belter, vesker, lommebøker og smykker. De er alle sammen tilpasset til sesongene. Derfor er du alltid garantert å kunne finne akkurat det du leter etter, uansett om det er snakk om lekre, tynne skjerf du kan kaste rundt halsen på kjølige sommerkvelder, eller deilige strikkegensere du kan holde deg varm i når vinteren er på sitt kaldeste.


Skandinavisk design med finurlige detaljer


Til tross for at merket er eksperter i den minimalistiske skandinaviske moten, klarer de også å gi kolleksjonene noen unike og personlige detaljer i form av finurlige twister. Kolleksjonene deres er derfor ofte preget av annerledes detaljer, som unike mønstre, collager, fototrykk, og ikke minst det som har blitt merkets kjennetegn: håndtegnede trykk på skjerf. Becksöndergaard lager alt innenfor tilbehør, men er nok mest kjent for skjerfene sine. Disse fås i mange forskjellige design, farger og materialer, som for eksempel luksuriøs ull, silke, modal, kashmir og bomull. Leter du etter et skjerf eller tørkle som kan gjøre hele garderoben din mer moderne? Eller kanskje tilføre antrekket et mer personlig uttrykk? Da bør du kikke litt gjennom hva Becksöndergaard har å tilby. Du finner helt sikkert noe som passer deg perfekt.


Skjerf og vesker til den motebevisste kvinnen


Becksöndergaards kjennetegn har alltid vært de flotte og unike skjerfene deres. Med et enkelt tilbehør som dette, kan du endre hele antrekkets uttrykk på et øyeblikk. Dette er dog ikke det eneste de er eksperter i. I 2015 valgte duoen bak merket å utvide repertoaret sitt med veskekolleksjoner. Veskene fra Becksöndergaard er karakterisert ved å ha fokus på rått skinn, tilført sofistikerte og funksjonelle detaljer. De er skapt ut fra et ønske om å appellere vidt og bredt til moteglade kvinner som ønsker et luksuriøst og eksklusivt uttrykk. Uansett hvilken type tilbehør du velger, så kan det brukes i flere sesonger. I tillegg blir du heller ikke helt blakk av å kjøpe accessories fra Becksöndergaard. De streber nemlig etter å designe flotte kolleksjoner til overkommelige priser. Det er med andre ord gode muligheter for å finne noe som passer både for deg og for lommeboka di.

Fjern alle filter

Becksöndergaard

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.