Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BELSTAFF

Belstaff lager luksuriøse design, og merket er i en helt egen liga når det gjelder å forsyne prominente mennesker over hele verden med fantastiske skinnjakker eller annet design.

Nå kan du få fingrene i lekre design fra det luksuriøse merket Belstaff her hos Miinto. Merket ble grunnlagt helt tilbake i 1924, og de fikk sin første suksess med klær av det vannavvisende materialet «wax cotton». Siden den gangen har det skjedd veldig mye for det engelske merket, ikke minst takket være de legendariske skinnjakkene, jakkene og vestene deres. De er kort fortalt vanvittig kule og er laget av veldig slitesterke materialer. Inspirasjonen kommer blant annet fra Italia, og Italias ekspertise innenfor produksjonen av skinn og materiale har hjulpet dem på veien mot den fantastiske suksessen de opplever i dag.


En klassisk skinnjakke


I begynnelsen var målet enkelt og greit å designe noe som var holdbart og eksklusivt. Målgruppen var motorsyklistene i England, og kravet var at skinnjakkene skulle være beskyttende og ikke minst slitesterke. I dag er det flere enn bare motorsykkelentusiaster som bruker skinnjakkene, og det er nok mer sannsynlig å se jakkene under moteuka i Milano enn på en motorsyklist. Skinnjakkene har nemlig blitt anerkjent i mange forskjellige land for Belstaffs helt unike og rå design. Jakkene er utrolig populære blant kjendiser over hele verden, og populære og kjente mennesker som David Beckham, Sarah Jessica Parker og Tom Cruise ses ofte iført skinnjakker fra Belstaff. Ikke bare på privaten, men også når de er å finne på den røde løperen.


Belstaff og Hollywood


Hele verden har tatt Belstaff til sitt bryst. Det har snart gått hundre år siden merket ble grunnlagt, og det har nå utviklet seg til å være et high-end designer-merke, blant annet i Hollywood. Jakkene ses nå etterhvert i veldig mange store Hollywood-produksjoner, hvor de rå jakkene er med til å gi kant og personlighet til utallige karakterer. Blant alle de filmene man kan se at Belstaff er jakkeleverandøren, kan The Aviator, Ocean’s Twelve, Twilight, Harry Potter, Mission Impossible og flere andre blant annet nevnes. Dette må nok sies å være en stor anerkjennelse av det engelske merket og et tegn på deres kvalitet. Nøkkelordene har siden starten vært kvalitet og gode materialer, og det er ikke mindre sant den dag i dag.


Nye eiere - samme sjel


I dag eies merket av italienske Manuel Malenotti, og det nye eierskapet har uten tvil vært med til å gi Belstaff en virkelig kul italiensk twist. Malenotti fører merket videre inn i fremtiden med filosofien «There is no future without the past». På den måten beholder jakkene de engelske røttene sine, for ikke å snakke om selve sjelen, samtidig som de nye eierne har klart å tilføre jakkene italiensk kreativitet og lidenskap, i tillegg til en utrolig sans for kvalitetsskinn. Belstaff har alltid stått for jakker, og spesielt skinnjakker, i udødelige design – og det fortsetter de med å gjøre.

Fjern alle filter

Belstaff

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.