Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BIANCO

Tilbake i 1987 tok Bianco sine første skritt inn på den danske motescenen, og ambisjonsnivået var ikke til å ta feil av. De ville fremover og skape et internasjonalt anerkjent merke. Målet var å skape moteriktige trender til garderoben til overkommelige priser, og hvor alle kunne være med. Og det må man si Bianco har levd opp til. I dag har de intet mindre enn 140 butikker plassert rundt omkring i verden, og føttøyet deres er en favoritt blant menn og kvinner i alle aldre.


Tilfør eleganse og komfort til garderoben din


Med sko fra Bianco er du sikret en designstil med et nordisk preg, og som gir deg minimalistisk og til tider eksperimenterende mote i høy kvalitet. Du oppnår ikke bare deilig komfort, men utseendet ditt kan også få et ekstra løft eller en kul detalj når du tilfører et par stilige sko fra Bianco. Uansett om du som kvinne er på jakt etter et par behagelige stiletter til en festlig kveld, eller et par damestøvler til de lunere månedene, så fordyp deg i de flotte kolleksjonene deres og la deg inspirere av flotte materialer, snitt og dristige fargevalg. Til mennene er det selvfølgelig også inspirasjon å hente, siden Bianco skaper kule sneakers og klassiske skinnsko som helt sikkert vil tilføre attityde til utseendet ditt. Detaljer og design er viktig i alt de lager, og de streber etter å skape sko til enhver anledning og smak.


Velkledd året rundt med Bianco-sko


Biancos store suksess og popularitet skyldes spesielt at du kan finne mange forskjellige stilarter og uttrykk i kolleksjonene deres. Det minimalistiske uttrykket deres finner du både i stilettene, støvlene, sandalene og sneakersene. De er også perfeksjonister når det kommer til å benytte spenner, lisser, glidelåser eller materialer som setter litt mer særpreg på fottøyet. Du vil for eksempel finne smarte damestøvler i et enkelt uttrykk, men hvor metallspennene på siden er med på å levere et litt råere uttrykk. Bianco lar seg inspirere av de største trendene fra de internasjonale catwalkene, og omsetter disse trendene i komfortabelt og flott fottøy til fornuftige priser. Deres mål er å skape damesko og herresko som kan benyttes året rundt – av folk i alle aldre. God stil har nemlig ingen alder!


Et kreativt og voksende imperium


Da Bianco så dagens lys på slutten av 80–tallet, var ambisjonene å skape moteriktige og komfortable sko. Siden den gang har de også tilført en linje med flott tilbehør som solbriller, vesker, smykker og belter. Deres tilbehør har blitt en fast del av sortimentet deres, og du vil derfor alltid kunne finne flotte ting som kan tilføre antrekket ditt en avgjørende finish.

Bianco er ikke et motemerke som ligger på latsiden, og derfor har de i deres tid også inngått kreative samarbeid med forskjellige designere. I 2012 skapte blant annet danske David Andersen en eksklusiv kolleksjon inspirert av hans alltid fantasifulle univers av «haute couture». Biancos mange sko bærer preg av tidens trender, og derfor sørger de jevnlig for å inngå samarbeide med trendskapere, kunstnere og designere. Dette skal være med for å tilføre særpreg og eksklusivitet til Biancos, i forveien flotte, kolleksjoner. Eksklusivitet betyr likevel ikke skyhøye priser, siden deres primære ambisjon fortsatt er å kreere moteriktig og komfortabelt fottøy til overkommelige priser.

Fjern alle filter

Bianco

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.