Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BIRGITTE HERSKIND

Birgitte Herskind er motemerket kjent for å designe lekre og kvalitetsrike klær til motebevisste kvinner. Leter man etter en flott bukse, kjole, hettegenser eller noe helt annet utformet slik at det balanserer mellom det klassiske og moderne, så er dette danske merket noe for deg.

Designene og hennes ekte lidenskap for mote skinner igjennom i de nytenkende og stilsikre antrekkene. Her finner du et stort utvalg av de moderne og detaljrike designene fra Birgitte Herskind, hvor farger og detaljer smelter sammen og danner en flott helhet.


Minimalisme med detaljrikdom


Birgitte Herskind er motedesigneren og stifteren bak merket av samme navn. Klesmerket så dagens lys i 2013 i København, og er inspirert av det pulserende storbylivet i den danske hovedstaden. Dette kommer til uttrykk i merkets særpreg, som alltid innebærer et vell av farger og detaljer i de minimalistiske antrekkene og designene deres. Det danske motemerket utvikler moteklær til alle kvalitetsbevisste kvinner, og klærne er lette å kombinere med andre plagg og antrekk du ellers har i garderoben. Derfor er det også så mange som elsker de vidunderlige kreasjonene som forener det kvalitetsbevisste og elegante med det mer rustikke og detaljrike.


Passer til hverdag og fest


Når du investerer i klær fra Birgitte Herskind, så har du alltid et stilsikkert og moteriktig plagg som passer de fleste anledningene. Hvis du leter etter en kjole til den neste festen du skal på, så finner du et flott utvalg av de flotteste kjolene og skjørtene her hos oss. Her finner du de eksklusive og elegante plaggene som er med på å pryde garderoben din, og som kan pyntes opp til festlige anledninger, eller tones ned til hverdagsgarderoben. Du finner også enkle stiler fra dette danske merket, som stadig er i høy kvalitet, og som samtidig kan kombineres med andre plagg på utallige måter slik at du kan skape et hverdagslig utseende når du skal på jobb eller ut med venninnene på en cafétur.


Kvalitetsdesign med perfekt passform


Birgitte Herskind har fokus på detaljene, og det er gjennom dette fokuset hun har klart å skape et tilgjengelig klesmerke som passer kvalitetsbevisste kvinner over alt. Når du går på oppdagelse i det fabelaktige universet til den danske designeren, så vil du fort legge merke til de mange detaljene og nøye utvalgte materialutvalget i høy kvalitet. Noe av det aller viktigste for Birgitte Herskind er nemlig kvalitet, noe man merker med en gang man tar på seg klær fra dette merket. Det er et klesmerke som lager rimelige luksusklær, og som skreddersys til kvinnens figur. Derfor får du lekre klær med lekre former hvor materialvalget og syingene er spesielt tilrettelagt kvinnelig passform. Vi anbefaler derfor at du går på oppdagelse i det flotte utvalget vi har her hos Miinto, for du kommer garantert til å bli inspirert av de mange detaljene og flotte fargene som brukes i de forskjellige kreasjonene.

Fjern alle filter

Birgitte Herskind

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.