Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BIRKENSTOCK

Birkenstock er i dag verdenskjent for deres trendy og ortopediske sandaler. Firmaet ble grunnlagt i 1774, men merket begynte først å produsere de særdeles populære helsesandalene i det 20. århundret. Skoene ble spesielt populære på 70-tallet, da motebildet fokuserte mer og mer på kroppslig sunnhet. Deretter har Birkenstock gått fra å være utrolig utskjelte til å være et must-have av motebevisste mennesker over hele verden.


En ortopedisk motesko


Er det virkelig mulig å lage en sunnhetssko som både kjendiser og bloggere har lyst til å vise seg offentlig i? Heldigvis er svaret ja. Den tradisjonelle korksandalen fra Birkenstock er både trendy og utrolig behagelig å gå i. Birkenstock har mer enn 240 års erfaring med å lage sko. De er verdenskjent for kvalitetssandalene deres, som både garanterer sunne føtter og komfort. Skoene fremstilles av miljøvennlige materialer, og det sofistikerte designet på alle modellene gjør at sandaler fra Birkenstock er ekstremt attraktive for både menn og kvinner.


Birkenstock tilbake i motebildet


I de siste par årene har skomoten blitt mer og mer oppmerksom på at komfort og god stil kan kombineres. Det ses blant annet i den økende populariteten for joggesko, og spesielt Birkenstock. For fem-seks år siden begynte kjendiser som Jessica Alba, og Mary-Kate Olson å vise seg i sandalene, og det gikk selvfølgelig ikke lenge før alle motebevisste menn og kvinner også begynte å bruke dem. Birkenstock har siden den gang prydet føttene til menn og kvinner som tenker på føttene sine. Hvert par er laget med både estetisk stil og ortopedisk støtte i kjernen. Mange år med ekspertise har gjort dette tyske merket til en bransjeledende produsent av hverdagsfottøy til varme sesonger.


Birkenstock Arizona


Birkenstock kan i dag tilby mange forskjellige modeller, men en av de klassikerne vi alltid vender tilbake til, og som vi ser både i byen og på stranden, er Arizona-skoen. Den klassiske modellen er en form for slippers som kjennes igjen på den klassiske korksålen og to brede lærstropper med en spenne på skoens ytterside. Den klassiske modellen fremstilles i lær med en såle av kork. Men innenfor de siste årene har Birkenstock eksperimentert med både form og farge på klassikeren. Hvis man gjerne vil utfordre den klassiske stilen litt, så kan man velge en modell med stropper i lakk, eller i en modig farge som sølv eller gull. Du kan også få Birkenstock Arizona i plast. Dette er spesielt nyttig ved bassenget eller på stranden. Den får man selvfølgelig også i forskjellige sommerfarger.


Birkenstock er anvendelig


Arizona passer flott sammen med alt fra pene sommerkjoler, dongerishorts eller et par slitte jeans. Det er den ideelle sommersandalen som kan brukes både til hverdag i byen eller på stranden en varm sommerdag – og når sommeren er over, så kan sandalene brukes som innesko. Arizona-sandalen har en ergonomisk korrekthet som gjør at foten støttes og unngår belastning. Derfor kan du bruke den hele tiden, også innendørs når solen er borte. Formen gjør at man distribuerer vekten riktig mens man går, slik at man unngår overbelastning av leddene. Hvis man har spesielt overfølsomme føtter, kan man finne Birkenstock-sandaler med ekstra myk midtsåle for optimal støtte. Selve anvendeligheten er enda en god grunn til å investere i et par Arizona-sandaler. De holder i flere år, og kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Uansett hvilken modell du velger er du sikret en sandal i den beste kvaliteten. Her hos oss finner du helt sikkert en Birkenstock sandal som passer perfekt for dine behov og personlige stil.


Behagelig og moteriktig fottøy fra Birkenstock


Spaser langs en deilig sandstrand eller nedover byens gågate i et par vakre sandaler fra Birkenstock. Sandaler fra dette motemerket er perfekte å ha på seg for alle slags daglige aktiviteter, men passer også til en søt blondekjole til sommerfesten. Birkenstock sine skostiler passer inn i enhver garderobe, og er et merke som er ettertraktet sesong etter sesong. Dette behagelige og støttende fottøyet er virkelig et kjærkomment tilskudd i moteindustrien og lar deg ta vare på føttene dine uansett hvor du er på vei. Ved hjelp av over mer enn 70 prosesser i produksjonen gir disse sandalene helt unik passform, komfort og et slitesterkt design som gjør at du kan bruke dine Birkenstocks sesong etter sesong.


Ikoniske sandaler


En gang den enkleste formen for fottøy og nå nødvendig mote. Sandaler pleide å være kjent som et element som var solid festet til foten og som kun var forbeholdt mer praktiske ærender som hverdagslige aktiviteter og lange turistturer. De typiske sandalene er både skrevet og snakket om i historien, og er ofte assosiert med antikke greske guder, som er der de antas å stamme fra. Takket være Birkenstock sine revolusjonerende ortopediske motesko er disse typiske turistsandalene nå mye mer komplekse og oftere knyttet til tanken om en klassisk stil til varmere dager for både kvinner og menn. Sandalene passer nå lekkert til en romantisk maksikjole, eller et par beige chinos i kombinasjon med en lett linskjorte for menn. De ikoniske sandalene fra Birkenstock har virkelig blitt et signaturtilbehør som for alltid vil være ettertraktet globalt.


Velg riktige Birkenstocks


Hvis du ønsker å gjøre Birkenstock-sandalene dine til sentrum for oppmerksomheten, så velg et sett med Birkenstocks i en frisk farge. Arizona-modellen tilbyr et bredt utvalg av sandaler i forskjellige farger. I tillegg er Sliders fra Birkenstock også perfekte når du ønsker å sette litt mer farge på antrekket. For en mer klassisk stil kan du pare antrekket med en av Birkenstocks sine mange modeller i nøytrale jordfarger slik som svart, brun og beige. For de som er på jakt etter noen mer unike modeller, så kan du gå for en bar Gizeh-sandal i svart skinn med gullelementer. Disse sandalene har også en metallisk glans og slangeskinnsoverflate for et unikt utseende som vil passe perfekt sammen med et mer nøytralt antrekk. I samme kategori finner du også Madrid Big Buckle fra Birkenstock, som er en svært lekker modell med kun en fotstropp, og med en stor dekorativ spenne som vil gi antrekket blikkfang.


Bredt utvalg av Birkenstock hos Miinto


Med høy kvalitet i fokus er vi hos Miinto stolte av å kunne tilby våre kunder et kvalitetsfullt utvalg av luksuriøse sandaler fra Birkenstock. Vi bruker mye tid på å velge ut våre butikkpartnere slik at våre kunder får tilgang til et stort globalt marked med de beste motemerkene i verden. Til gjengjeld får alle våre butikkpartnere også tilgang til et bredt utvalg av europeiske kunder. På denne måten får vi gitt våre kunder den beste kundeopplevelsen og alt de trenger for å fremheve sin moteentusiasme og stil, samtidig som både vi og våre butikkpartnere opplever vekst.

Fjern alle filter

Birkenstock

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.