Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Birkenstock (317)

Birkenstock er i dag verdenskjent for deres trendy og ortopediske sandaler. Firmaet ble grunnlagt i 1774, men merket begynte først å produsere de særdeles populære helsesandalene i det 20. århundret. Skoene ble spesielt populære på 70-tallet, da motebildet fokuserte mer og mer på kroppslig sunnhet. Deretter har Birkenstock gått fra å være utrolig utskjelte til å være et must-have av motebevisste mennesker over hele verden.

En ortopedisk motesko

Er det virkelig mulig å lage en sunnhetssko som både kjendiser og bloggere har lyst til å vise seg offentlig i? Heldigvis er svaret ja. Den tradisjonelle korksandalen fra Birkenstock er både trendy og utrolig behagelig å gå i. Birkenstock har mer enn 240 års erfaring med å lage sko. De er verdenskjent for kvalitetssandalene deres, som både garanterer sunne føtter og komfort. Skoene fremstilles av miljøvennlige materialer, og det sofistikerte designet på alle modellene gjør at sandaler fra Birkenstock er ekstremt attraktive for både menn og kvinner.

Birkenstock tilbake i motebildet

I de siste par årene har skomoten blitt mer og mer oppmerksom på at komfort og god stil kan kombineres. Det ses blant annet i den økende populariteten for joggesko, og spesielt Birkenstock. For fem-seks år siden begynte kjendiser som Jessica Alba, og Mary-Kate Olson å vise seg i sandalene, og det gikk selvfølgelig ikke lenge før alle motebevisste menn og kvinner også begynte å bruke dem.

Birkenstock Arizona

Birkenstock kan i dag tilby mange forskjellige modeller, men en av de klassikerne vi alltid vender tilbake til, og som vi ser både i byen og på stranden, er Arizona-skoen. Den klassiske modellen er en form for slippers som kjennes igjen på den klassiske korksålen og to brede lærstropper med en spenne på skoens ytterside. Den klassiske modellen fremstilles i lær med en såle av kork. Men innenfor de siste årene har Birkenstock eksperimentert med både form og farge på klassikeren. Hvis man gjerne vil utfordre den klassiske stilen litt, så kan man velge en modell med stropper i lakk, eller i en modig farge som sølv eller gull. Du kan også få Birkenstock Arizona i plast. Dette er spesielt nyttig ved bassenget eller på stranden. Den får man selvfølgelig også i forskjellige sommerfarger.

Birkenstock er anvendelig

Arizona passer flott sammen med alt fra pene sommerkjoler, dongerishorts eller et par slitte jeans. Det er den ideelle sommersandalen som kan brukes både til hverdag i byen eller på stranden en varm sommerdag – og når sommeren er over, så kan sandalene brukes som innesko. Arizona-sandalen har en ergonomisk korrekthet som gjør at foten støttes og unngår belastning. Derfor kan du bruke den hele tiden, også innendørs når solen er borte. Formen gjør at man distribuerer vekten riktig mens man går, slik at man unngår overbelastning av leddene. Hvis man har spesielt overfølsomme føtter, kan man finne Birkenstock-sandaler med ekstra myk midtsåle for optimal støtte. Selve anvendeligheten er enda en god grunn til å investere i et par Arizona-sandaler. De holder i flere år, og kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Uansett hvilken modell du velger er du sikret en sandal i den beste kvaliteten. Her hos oss finner du helt sikkert en Birkenstock sandal som passer perfekt for dine behov og personlige stil.KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Jeans

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

317 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.