EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

bisgaard (287)

Det er en relativt enkel og simpel filosofi som ligger til grunn for Bisgaards produksjon av barnesko. Det brukes nemlig kun ekte skinn, passformen skal alltid være perfekt og designet skal være innovativt. Bisgaard jobber hardt for å sikre at skoene, sandalene og støvlene passer til barneføttenes passform, og at de passer til barnas mange ulike behov.

Barnesko i høy kvalitet

Bisgaard er kjent over hele verden. Det som kjennetegner barneskoene er den utrolig høye kvaliteten og fenomenale passformen. Her hos Miinto har vi mange Bisgaard støvler, barnesko, sandaler, skinnsko, gummistøvler m.m. Det er med andre ord til alle sesonger, og felles for de alle er sko av høy kvalitet. Det er viktig med sko av høy kvalitet, uansett alder, men det er kanskje ekstra viktig når det gjelder barn. Når du skal velge de første skoene til barnet, så er det veldig viktig at de passer perfekt. Glem alt om at barnet skal kunne vokse i dem. Det kan man først tenke på når barnet blir eldre. De små knoklene i føttene skal ha plass nok til å vokse og utvikle seg naturlig, men føttene skal også få god støtte.

Barnesko & støvler fra Bisgaard i ekte skinn

Barneskoene fra Bisgaard produseres kun i ekte skinn. Det er et mykt og fleksibelt naturmateriale som gir føttene gode muligheter for å puste og bevege seg i skoene. Det er kun det beste som er godt nok for små barneføtter, noe du får med fottøy fra Bisgaard. Hvis du i tillegg husker å gi skoene god pleie med de riktige midlene, så holder de seg pene i lang tid. Daglig bruk påvirker selvfølgelig skinnet, men hvis man husker å vaske dem og impregnere dem holder de til barnet har vokst fra dem, og de kan arves av nestemann i rekken.

100% dansk kvalitet

Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen grunnla Bisgaard i 2005. Marianne hadde inntil da selv tre skobutikker, men drømte hele tiden om å selv designe og produsere sko. Mariannes mann Henrik var heldigvis med på drømmen, og sa opp lederstillingen sin for å bli forretningspartner med sin kone. Det viste seg å være en god avgjørelse. For paret utgjør virkelig et godt makkerpar med hver sine kvaliteter. Marianne er den kreative skaperkraften, mens Henrik trives med salg og markedsføring. Selv om Bisgaards barnesko består av 100 % dansk kvalitet, så produseres de i dag i Portugal. Fabrikkene er spesialiserte på produksjon av barnesko, og alle detaljer blir tatt på alvor. Målet er å kunne gi barn de aller beste mulighetene for å kunne ha sunne føtter, slik at de har et godt fundament for et aktivt og sunt liv.

Bisgaard innesko

Det er ikke kun sandalene, skoene og støvlene som er sunne og komfortable. Barnet skal jo også ha tøfler, eller innesko, med de samme kvalitetene, og som er gode til å holde på varmen. Inneskoene er søte og koselige, og er perfekt som dåps- bursdags- og julegave.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

287 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.