Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BJÖRN BORG

Björn Borg er et klesmerke som har fått sitt navn etter den svenske tennisspilleren, Björn Rune Borg. I tråd med sin navngiver er merket sporty og friskt med en høy vinnermentalitet. Björn Borg begynte hovedsakelig med undertøy, som fortsatt er kjerneproduktet bak merkenavnet, men utvidet etter hvert til å produsere sko, vesker, bager, parfyme, briller, accessoirer og treningsklær - alt med det sporty og lekne preget merket er kjent for.

Björn Borg har et stort utvalg undertøy; fra truser og hipstere til dame, boxershorts til herre og underbukser til barn. Den gode passformen og de spreke fargene er noe av det som har gjort Björn Borg anerkjent og populært.


Svensk kvalitet til både undertøysskuffen og skohyllen


Kreativitet og kvalitet er to viktige elementer i undertøyet til Björn Borg. Med god kvalitet, farger og mønstre som skiller seg ut, samt et stort utvalg er Björn Borg en stor aktør innenfor undertøy. En truse fra Björn Borg skal være behagelig å ha på samtidig som den ser bra ut. Her på miinto.no finner du et bredt utvalg Björn Borg sko, boxershorts, klær og belter. Filtrer etter kjønn og kategori, og oppgrader både undertøysskuffen og skohyllen med svenske kvalitetsprodukter.


Utrykk din individualitet med Björn Borg


Hos Miinto forstår vi viktigheten av mote som en måte å uttrykke seg selv og sin individualitet på. Derfor streber vi etter å tilby den mest brukerfokuserte moteplattformen på planeten, hvor du kan finne den beste variasjonen av luksuriøse og håndplukkede lokale merker som er tilpasset dine behov og preferanser.

Et av merkene som perfekt representerer denne filosofien er Björn Borg. Merket er kjent for sitt sportstøy, gatemote og tilbehør som er designet for å gjøre deg både moteriktig og komfortabel.


Bredt utvalg av førsteklasses luksusprodukter


Hos Miinto er vi stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Björn Borgs førsteklasses luksusprodukter til våre kunder. Fra sportstøy og gatemote til tilbehør og undertøy, de har også en elastisk linning for perfekt passform, og kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne det perfekte paret som passer din stil. Hos oss kan du finne alt du trenger for å uttrykke din kjærlighet til sport og din individualitet.

Et av de mest populære produktene Björn Borg selger er deres ikoniske shorts. Merket har en rik historie med å skape shorts i høy kvalitet, som selvsagt er perfekte for tennis og andre idretter, og mange av deres fans betrakter dem som et nødvendighetsplagg i garderoben. Med sitt design i holdbart og pustende stoff, er denne shortsen designet for å holde deg kjølig og komfortabel under intense fysiske aktiviteter. Bredt utvalg av gatemote og tilbehør.

Björn Borg handler selvsagt ikke bare om sportstøy merket tilbyr også et bredt utvalg av gatemote og tilbehør som er perfekt for hverdagsbruk. Fra behagelige og stilige T-skjorter og hettegensere til trendy solbriller og klokker, her kan du finne alt du trenger for å fullføre antrekket ditt. Alle Björn Borgs produkter er designet med samme oppmerksomhet på detaljer og kvalitet. Selv om de fleste nyter den gode elastikken produktene leverer under de fleste typer bevegelser, så er variasjon en viktig del av en hvilken som helst garderobekolleksjon.


Fra mote til livstil


Björn Borg er ikke bare et merke, det er en livsstil. Det handler ikke kun om mote og funksjon, men også merkets forpliktelse til kvalitet, fitness og bærekraft er tydelig i alt de gjør. Fra klærne du har på deg til måten du lever livet ditt på, er Björn Borg et merke som er dedikert til å hjelpe deg å være den beste versjonen av deg selv ved å inspirere folk til å leve et aktivt, sunt liv.


Björn Borg er et merke som har klart å skape en unik stil som er sportslig, trendy og samtidig komfortabel. Merket har også en stor historie, med røtter i tennisverdenen, noe som gjør at Björn Borg har en unik posisjon i sport- og moteindustrien.

Björn Borg er mer enn bare et merke som fokuserer på utseende. De er også opptatt av hvordan merkevaren deres påvirker verden. Derfor er de forpliktet til å være bærekraftige, ved å bruke miljøvennlige materialer og redusere sitt karbonavtrykk. Björn Borg tror at mote kan være både stilfullt og ansvarlig, noe de er stolte av å være ledende på.


Miinto gir deg tilgang til et globalt og bærekraftig marked


For å gi våre kunder det beste utvalget av førsteklasses, luksuriøse og nøye utvalgte lokale varer, velger vi nøye våre boutique-partnere. I bytte mot dette gir vi boutiquene uovertruffen tilgang til et globalt marked av velstående kunder som elsker moten. Siden vi legger stor vekt på mangfold, kan du finne et bredt utvalg av produkter på vår plattform. Vi ønsker at alle våre kunder skal finne det de trenger for å uttrykke seg selv og sin individualitet.

Sammen med Björn Borg har vi som hovedmål å bekjempe overproduksjon i moten. For å ha en bærekraftig moteindustri, må vi jobbe for å eliminere de uholdbare praksisene, som overproduksjon. Vi utnytter de ressursene som allerede finnes ved å koble kunder sammen med butikkene som allerede har produktene klare. Holdbarhet skinner gjennom produktene, og dette har bidratt til høy kundetilfreds. Björn Borg-produktenes dedikasjon til kvalitet, stil og individualitet er noe vi i Miinto kan relatere til, og vi er stolte av å tilby deres produkter.


Perfekt kombinasjon av stil og ytelse får du hos Björn Borg


Hvis du ønsker å skille deg ut i mengden med en sportslig og samtidig bærekraftig stil, kan Björn Borg være det rette valget for deg. Oppdag vår kolleksjon i dag, der vil du finne en perfekt kombinasjon av stil og ytelse. Kjøp Björn Borg, og vær en del av en merkevare som bryr seg om både deg og miljøet.


De populære koseplaggene fra Björn Borg


Den myke og behagelige pysjamasbuksen i børstet flanell er et av de mest populære plaggene, og den stripete designen har blitt en fast favoritt hos mange. Den er designet for å gi deg den ultimate komforten i hjemmet. Fra at det startet med pysjbukse for menn har det utviklet seg til kvinne modell. Flanellmaterialet gir en varm og behagelig følelse mot huden, og holder godt på varmen, noe som gjør denne buksen perfekt som kosebukse, spesielt på kjølige kvelder. Buksen er også en populær gave til jul.

Med sitt klassiske rutede design i forskjellige farger og 100 % laget av bomull i børstet flanell-kvalitet, er denne myke og fantastiske pysjamasbuksen en fulltreffer! Den har god passform for økt komfort med utstyrt praktiske lommer, strikk og snørejustering i livet for enkel tilpasning og støtte. Dette er alltid et godt valg hvis du vil ha en behagelig og stilfull pysjamas, Miinto gir deg mulighet til å velge din favorittkosebukse med gode fargekombinasjoner.


Fra natt til morgen


Med et bredt utvalg av koseplaggene kan du hoppe direkte inn i favorittplagg nummer to fra Björn Borg, en myk og behagelig morgenkåpe i herlig plysjkvalitet. Denne morgenkåpen er vanskelig å legge fra seg, med dype påsydde lommer og en herlig hette for å nyte morgenkaffen enda litt mer. En fin start på dagen er alltid en god investering, enten det er til deg selv eller noen du mener fortjener det lille ekstra.

Fjern alle filter

Björn Borg

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.