Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BLACKSTONE

Invester i et par tidløse klassikere i ny fortolkning, og unn deg et par sko fra Blackstone. Med sin fantastiske sans for detaljer, materialer og kvalitet, tilbyr dette merket sko for både herrer og kvinner i et tidløst men allikevel trendy design.

Kun det beste er godt nok for føttene dine. Det er hva du får hvis du kjøper et par sko fra dette nederlandske merket. Det hele startet i 1992 hvor de startet med å håndlage noen av de mest slitesterke og holdbare støvlene som fantes til en håndfull kunder. I dag er skoene kjent i hele moteverden som et av de aller flotteste og beste skomerkene, samtidig som de fortsatt har fokus på god kvalitet.


Kvalitet og god passform


Blackstone er i dag preget av en filosofi som handler om å velge solide materialer. Dette er en medvirkende faktor når det lages sko av særdeles høy kvalitet, og det er også lettere å lage en perfekt passform når det grunnleggende bygger på god kvalitet. Med en tidløs og klassisk stil i en ny og ungdommelig utgave, tilbyr merket sko som passer til de aller fleste anledningene her i livet. De kan brukes igjen og igjen, og skoene blir derfor fort en favoritt for de fleste. Den gode kvaliteten gjør at holdbarheten er helt i topp, og passformen er alfa og omega. Med ekte skinn, robuste gummisåler og en komfortabel fotseng, holder sko fra Blackstone utrolig lenge. Med den rette pleien varer de livet ut. Hvis du så leter etter et par sko som er komfortable hele dagen, dag etter dag, så er sko fra Blackstone noe for deg. Skoene kan dessuten kombineres med alle mulige antrekk, fra shorts til kjole, og fra jeans til skjørt.


Alltid på moten


Det har skjedd mye siden den gangen Blackstone laget solide støvler til noen få venner og bekjente. I dag designer merket sko, til både herrer og kvinner som skiller seg ut i mengden, med atypiske og avslappede linjer. Merket er særdeles populært blant alle moteelskere, og du finner sko som passer til vinter, sommer, vår og høst i tillegg til de aller fleste anledningene. De har blitt nærmest en målestokk andre skomerker sammenligner seg med, spesielt når det kommer til sneakers med høyt skaft. Uansett om du foretrekker å gå i basketsko eller støvletter, så finner du et par sko eller støvler som er akkurat det du leter etter. Skoene skiller seg ut i mengden, men har fortsatt noe tidløst over seg. De kan derfor lett kombineres med de aller fleste antrekkene, slik at du kan både pynte opp og ned utseendet og stilen din. Det er kun fantasien som setter grenser, og med sko fra Blackstone har du både noe moteriktig og komfortabelt å gå i.

Fjern alle filter

Blackstone

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.