EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Bloomingville (13)

Danske Bloomingville har i det siste oppnådd en kjempesuksess med sin skandinaviske og nostalgiske stil på interiør. De ble opprettet i 2000 og har opplevd en rivende utvikling. Med sine rene design og farger, innslag fra naturen og den industrielle stilen er Bloomingville priset av interiørinteresserte verden over.

Bloomingville fokuserer mye på design og høy kvalitet. Produktene føles eksklusive og det er ting du ikke finner alle andre steder. Da de startet hadde Bloomingville diverse europeiske produkter og en liten egendesignet kolleksjon, men de har nå gått over til hovedsakelig sin egen kolleksjon fra egne designere. Designen til Bloomingville er inspirert av produkter fra en svunnen tid, med nostalgi og sjel. Bloomingville skaper, oppdager og samler fine ting til hus og hjem.

Selv om produktene har et eksklusivt design, ønsker Bloomingville å tilby produktene sine til levelige priser.

Vasene fra Bloomingville er den ultimate bryllupsgaven til det moderne paret. Kjøp en lysestake som en eksklusiv vertinnegave til venninnen som setter pris på interiør. Unn deg selv en skål du kan ha frukten i, oppbevaring som ser så bra ut at de kan stå ute på benken eller kanskje en deilig pute til å pynte opp i sofaen. Bloomingville har også et utvalg stilfulle lamper som er prikken over i'en i ethvert rom. Kjøp Bloomingville fra utvalgte butikker her på miinto.no.  

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

13 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.