Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BOSS

BOSS er et av flere undermerker fra det kjente tyske merket HUGO BOSS. I tillegg til klassiske klær som dresser, skjorter og sko, så konsentrerer BOSS seg også om avslappede antrekk og stiler, en stil man gjerne kaller «athleisurewear».

«Athleisurewear» er et ord som er sammensatt av to ord, nemlig «athletic» og «leisure», eller atletisk og fritid på norsk – man kan vel egentlig bare kalle det for atletiske fritidsklær. Det er et uttrykk som blander sport og fritid, slik at det hele blir en urban og samtidig sportslig stil. Når man ser litt nærmere på kolleksjonene, så er det tydelig å se at BOSS er litt annerledes enn HUGO BOSS – men det er ingen forskjell i verken kvalitet, passform, innovasjon og bæredyktighet, der er alt som vi kjenner det fra hovedmerket.


Eksklusivitet i hverdagen


Når man hører navnet BOSS, så tenker man kanskje at det er snakk om klassiske klær, sko og tilbehør i fantastiske materialer. Det er også helt riktig. Det tyske motemerket har opprinnelig sitt utgangspunkt i forretningslivet, noe som også er årsaken til at de mestrer den vanskelige kunsten å lage perfekte skjorter, jakker og hele dresser. Men BOSS er mye mer enn det i dag. Her er det viktig å få frem at de lager klær til både kvinner og menn. For begge kjønn finner man fantastisk flotte fargekombinasjoner og sammensetninger som oser av klassisk liv. Selve logoen har til og med akkurat den eksklusivitet og kraft som understreker deres merkevarer med all tydelighet. Det er autentisk og elegant luksus med et tydelig streif av en personlig og sofistikert stil. Her finnes tidløs eleganse kombinert med moteriktige silhuetter som gjør klær, sko og tilbehør perfekt til formelle anledninger, men man kan selvsagt også bruke merket i hverdagen når man ønsker å skinne litt ekstra.


BOSS til hverdag, sport og fest


Man skal ikke glemme at BOSS er et kjempekonsern og et stort navn i moteverdenen. Designerne bak BOSS er vant med å se klærne de utformer utfolde seg på røde løpere over hele verden. For merkets signalverdi går simpelthen hånd i hånd med blitzende kameralys og flotte superstjerner. Som sagt, så er BOSS et undermerke av det store HUGO BOSS – og BOSS består av flere kolleksjoner, som bl.a. «BOSS Orange». Her er det fokus på urbane vanlige klær, også beskrevet som «casualwear», med en litt mer avslappet og tilbakelent stil i forhold til hovedmerket. I tillegg finner vi «BOSS Green». Dette merket designer klær som er perfekt for deg som gjerne vil dyrke litt sport mens du venter på den røde løperen og kameraene. Her får du nemlig funksjonelle sportsklær i fantastisk design fra et av moteverdens aller største og mest berømte navn. I tillegg er det andre undermerker som hvert år presenterer kolleksjoner som avviker litt i forhold til hva hovedmerket lanserer. Det er likevel aldri tvil om hvem som står bak, ikke bare på grunn av de lett gjenkjennelige navnene, men også på grunn av varenes høye kvalitet og flotte utforming/design. Hos BOSS, eller hos hovedmerket, finner du alltid noe du kan ha på deg, uansett hvilken anledning du skal bruke klærne i. Med klær herfra er man alltid velkledd og stilig.

Fjern alle filter

Boss

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.