Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOSS ORANGE

Bosse Orange er et av mest kjente motemerkene i undergruppen Boss, en del av den tyske luksuøse merkegruppen Hugo Boss. Stilen til Boss Orange er moderne og urban med en lett og avslappet følelse. Kolleksjonene omfatter både klaær, parfymer og accessories.

Historien bak Boss Orange


Hugo Ferdinand Boss, mannen bak den storslåtte merkegruppen, grunnla selskapet i Metzingen, Tyskland i begynnelsen av det forrige århundret. Boss Orange ble introdusert senere som et uformelt og urban merke. Merket ble umiddelbart populær blant det urbane og motebevisste publikum for dets uformelle og stilfulle kolleksjoner.

Oppdag Boss Orange


Boss Orange er kjent for sin uformelle og avslappede stil. Merket tar moderne trender og gir dem en unik vri. Produktene inkluderer ikke bare klær til menn og kvinner, men også parfymer og tilbehør fr for å komplettere det moteriktige utseendet.

Kasonene i Boss Oranges design


Designet til Boss Orange er preget av avslappet skjønnhet, kreative detaljer og høy kvalitet. Produktspektret strekker seg fra jeans, t-skjorter og topper, til exclusiv strikk og ytre tøy. Merket fokuserer på detaljer og legger vekt på håndverkskunst og autentisitet i hvert element.

De unie universene av Boss Orange


Boss Orange tilbyr klær til flere anledthinfer, fra casual hverdags stør til mer formelle anledninger. Merket leverer produkter som er både komfortable og trendy. Dets friske og pulserende estetikk er attraktiv for de hi er kjent for den moteriktige stilen.

Kjøp Boss Orange på Miinto


På Miinto finner du et stort utvalg av Boss Orange. Handler fra Komforten av ditt hjem og brower gjennom en bred kolleksjon av klær og accessories fra Boss Orange. Når du handler hos Miinto, kan du også være sikker på å få varer av høy kvalitet levert rett fram dørstepen din. Det er relativy enkelt å se hvorfor Boss Orange har blitt et populært merke blant moteelskere. Den balanserer perfekt mellom avslappet og sofistikerti seg blindvinkelen, noe som gjør at klærne enkle å kle på og passer perfekt til både hverdag og fest.

Fjern alle filter

Boss Orange

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.