Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BRONX

Bronx er damesko som passer perfekt til deg som vil utstråle femininitet men samtidig ha en rå attityde. Og her på siden finner du sko til dame som passer til det aller meste, og hvor det ikke har gått på kompromiss med verken kvalitet eller design i utviklingen og produksjonen av disse flotte skoene.


Skoprodusent i 125 år


Bronx begynte å lage sko helt tilbake for over 125 år siden. Merket har med andre ord en del år på baken. Bronx står for sprudlende men allikevel en rå feminisert stil, noe som har kjennetegnet merket i alle år, helt siden den spede starten på slutten av 1800-tallet. Den gangen så man raskt hvor populære og godt selgende varene deres var, og satte alle kluter inn på å fortsette utviklingen av sko til dame i høy kvalitet og godt design. Og dette er noe de har tatt med seg videre til den dag i dag hvor de fortsatt er veldig populære og selger sko i flere land rundt omkring i hele verden. Og dette er en av grunnene til at vi også har et sortiment av damesko fra Bronx her på siden, noe vi er stolte av å kunne tilby moteinteresserte norske kvinner.


Sko som passer til alt


Bronx har valgt å satse på kvinnenes føtter, og de produserer både støvler, pumps og sneakers. Det er med andre ord et merke som lager fottøy som passer til det meste. Du kan ha sko fra Bronx på i hverdagen og spesielle anledninger. Dessuten kan du både gå med jeans, eller du kan velge noe litt mer festlig hvis anledningen og humøret tilsier det. Med utvalget av sko fra Bronx er det kun fantasien som setter grenser for hva du vil kombinere skoene med, og når du vil bruke dem.


Husk å behandle skoene


Damesko fra Bronx er laget av noen av de aller beste materialene man kan finne. De bruker kun skinn av den aller beste kvaliteten slik at de er behagelige og komfortable å gå i, samtidig som de ser fantastisk flotte ut. Har får du med andre ord både komfort og stil samtidig. Men siden Bronx for det meste lager sko av skinn, så er det viktig at du behandler skoene med skinn- og lærfett så skoene holder lengere og bevarer det flotte designet. Hvis man behandler skoene sine ordentlig med fett, så kan skoene holde i mange år fremover. Og når man først har sett på utvalget av flotte sko fra Bronx her på siden, så skjønner man fort hvorfor man gjerne vil at skoene skal vare lenge. Det er et design som er både tidløst og moderne, og som garantert vil være med til å løfte både antrekket og uttrykket til nye høyder.

Fjern alle filter

Bronx

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.