Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BRUNELLO CUCINELLI

Drøm deg vekk til varmere strøk, solfylte dager og romantikk med det Italienske luksusmotemerket Brunello Cucinelli. Motemerket lager klær, sko og tilbehør til menn og kvinner over hele verden. Hos Miinto kan du finne de nyeste produktene fra merket, til både menn og kvinner. Er du opptatt av behagelige og kvalitetsbevisste produkter som varer år etter år? Elsker du å ha en klassisk og elegant hverdagsstil? Da er dette merket for deg. Utforsk og finn de produktene som passer inn i din garderobe.


Italiensk luksusmote på sitt beste


Brunello Cucinelli startet med å produsere håndlagede og autentiske strikkegensere av materialer som kashmir i 1978. Mye har skjedd siden den gang, og i dag er motemerket et internasjonalt anerkjent motemerke. De lager alt fra skjørt, bukser og tilbehør til kvinner, og dresser, bukser og gensere til menn – og meget mer. Kjennetegnet ved merket er at produktene er håndlaget og laget av kvalitetsmaterialer for å få de mest autentiske produktene. En bukse, kjole eller genser fra dette merket, er derfor en god investering og vil vare år etter år.

Kanskje du har vært på utkikk etter den perfekte strikkgenseren i en årrekke? Da trenger du ikke å lete mer. Med en strikkegenser fra Brunello Cucinelli får du litt mer luksus inn i din hverdag. Gå for en grå kashmirgenser med høy hals, for en tidløs og elegant stil. Bruk genseren med et par beige dressbukser, eller bruk den over en kjole for å få varmen. Mulighetene er mange. Du kan også knyte en slik strikkegenser over skuldrene og bruke den til en blå dress. Da er du forberedt hvis du blir kald og gjerne også vil se kul ut.

Hvis du har en svakhet for kvalitetsvesker, kan du også finne en lekker veske hos Brunello Cucinelli. Prøv for eksempel en grå lærveske, som du kan bruke over skulderen. Denne modellen er elegant og kan brukes i hverdagen, men også til fest. Her på siden kan du finne en stor variasjon av produkter fra motemerket, i forskjellige materialer og farger. Det som er likt med alle produktene er at de representerer italiensk luksusmote på sitt aller beste.


Håndverk, kvalitet og unikt design hos Brunello Cucinelli


Det helt unike med disse produktene, er at de blir laget etter moralske og tradisjonelle prinsipper. Produktene er derfor et godt alternativ til masseproduksjon og mer vanlige produkter. Motemerket lager produkter basert på de lekreste materialene, i god kvalitet, og med unikt design. Gå for en flott, svart kjole og kombiner den med et kashmirsjal over skuldrene. Da er du kledd som en italiensk IT-kvinne.

Til herrer, kan du gå for en T-skjorte, sneakers og shorts. Stilen blir sofistikert og enkel, uten at det blir flatt eller kjedelig. I stedet vil du ose av selvtillit, overskudd og stil. Du kan også gå for et kvalitetsslips med et morsomt mønster for å gi mer farge til skjorten din. Bruk slipset til en enkel dress. Her hos Miinto ønsker vi at du blir fornøyd med ditt neste kjøp. Vi hjelper deg gjerne, hvis du har noen spørsmål, eller trenger veiledning. La deg forføre og forelsk deg i disse kvalitetsproduktene fra Brunello Cucinelli.

Fjern alle filter

Brunello Cucinelli

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.