Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

BUGATTI

Det er noen merker her i verden som gir deg visse assosiasjoner når du hører om de. Noen merker kan du høre navnet på, og deretter automatisk se for deg hva det er merket står for. Kanskje det er et merke som representerer en spesiell stil, navnet vekker spesielle minner, eller kanskje du ser for deg en spesiell person som du forbinder med et helt spesifikt merke.

For mange er nok Bugatti et av disse merkene som gir deg noen tanker eller assosiasjoner så fort du hører navnet. Du ser for deg en elegant stil, du ser for deg noe klassisk og du får tanker om kvalitet, eksklusivitet og luksus.

For det er nettopp det Bugatti er. Deres plagg, uansett om det er snakk om jakker, gensere eller sko, oser av en tidløshet som aldri går av moten. De er i stand til å produsere moteriktige plagg som tåler tidens test, og merket har alltid et øye for detaljene som gjør at de moteriktige blir interessert i designene deres.


Bugatti signaliserer luksus og eksklusivitet


Historien om Bugatti strekker seg over mange år. Faktisk skal man helt tilbake til 1947 da tyske Friedrich Wilhelm Brinkmann kjøpte seg inn i en klesfabrikk og fikk stor suksess med denne. Etter hvert begynte de å produsere sine egne kolleksjoner og starten på Bugatti var et faktum. Men det var faktisk ikke før på slutten av 70-tallet at navnet Bugatti ble til.

Gjennom historien har de vært mest kjente for å designe og produsere frakker, jakker og sko i høy kvalitet og i eksklusive materialer. I dag kan de tilby mer enn det, selv om de også har holdt på sine signaturplagg. I alle designene deres, uansett om det er sko, jakker, frakker, dresser, bukser eller gensere, klarer Bugatti å få frem deres DNA. Det består av en base med en klassisk stil og et hint av overklasse-stilen blandet med det moderne og moteriktige. Resultatet blir et elegant merke som alltid er aktuelt, uansett årstid, sesong og trender.


Kjøp Bugatti hos Miinto


Vi hos Miinto er utrolig heldige som får lov til å tilby et så stort utvalg av Bugatti på nett. Vi samarbeider nemlig med noen av de beste og mest eksklusive, selvstendige butikkene som finnes i Norge. Med vår hjelp blir deres utvalg og sortiment tilgjengelig for hele Norge, slik at du helt enkelt kan klikke hjem dine nye favoritter.

Mange av våre samarbeidsbutikker fører Bugatti, og det er derfor man kan finne klær, sko og tilbehør til både kvinner og menn fra dette eksklusive merket her hos Miinto. På denne siden har vi laget en praktisk oversikt til deg hvor vi har samlet hele vårt utvalg av produkter fra Bugatti på ett sted. På den måten kan du enkelt finne det du vil ha.

Dersom du ønsker å bli inspirert, er det bare å bla deg igjennom utvalget vårt. Eller kanskje du er på jakt etter noe spesielt? Da er det bare å bruke filtreringsmulighetene her på siden for raskere å sortere ut og finne akkurat det du er på jakt etter. Kjøp dine favoritter fra Bugatti på nett hos Miinto og få en rask levering rett hjem til deg.

Fjern alle filter

Bugatti

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.