Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

By Malina

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BY MALINA

Ønsker du deg et helt unikt plagg til garderoben din? Da har du kommet til rett sted. Her på denne siden kan du nemlig finne et hav av de fantastiske plaggene til By Malina, hvor du kan gå på oppdagelsesferd i unike kreasjoner og morsomme designs – alt sammen i høyeste kvalitet og med feminine, vakre og tidløse snitt. På denne siden har vi nemlig samlet sammen en stor oversikt over hele vårt store utvalg av plagg fra dette svenske merket. Her finner du vakre kjoler til fest og hverdag, unike gensere, fantastiske vesker og mye, mye mer.


Hvem er By Malina?


By Malina er i moteverdenen et fortsatt relativt nytt merke, men det betyr ikke at de ikke har gjort seg bemerket. For populariteten til merket har bare skutt i været siden deres oppstart, og kan i dag sies å være en storfavoritt blant kvinner og kommende bruder. For i tillegg til deres unike plagg til fest og hverdag, har By Malina også gjort seg bemerket i bryllupsverdenen, og designer i dag også vakre brudekjoler.

Historien startet tilbake i 2010, og det er den kreative designeren Malin Andrén som står bak merket og som er grunnleggeren av By Malina sånn som det er i dag. Hun følte nemlig at det manglet noen typer klær på det svenske markedet, og hennes mål og drøm ved å starte opp merket var nettopp å kunne tilby det hun selv følte manglet i moteverdenen – noe som skal sies å være et veldig godt utgangspunkt for suksess.

Av den grunn ble denne merkevaren til etter hun hadde studert mote i både Stockholm og New York. I tillegg til dette har hun fått masse inspirasjon, og hentet kunnskap fra Hong Kong, noe som den dag i dag fortsatt preger kolleksjonene til By Malina. Det hele startet med vakre, lange og skreddersydde kjoler som var laget av delikat silke. I dag har de utviklet seg til å bli mye mer enn det. Nå kan du nemlig finne alt av vakre kjoler, friske sko, unike gensere, trendy hatter og fantastiske brukskolleksjoner. Produktene er alle sammen basert på materialer av høy kvalitet som for eksempel lær, bomull, silke, lin og andre flotte stoffer – og mange klær har delikate blondedetaljer på plaggene.


Gjennomtenkte, unike kolleksjoner fra By Malina


I dag har By Malina som merkevare vokst seg å bli mer enn bare noe som finnes på det svenske markedet. De har blitt mer internasjonalt kjent, og her i Norge har merket også gjort seg bemerket blant moteinteresserte og folk i motebransjen – for når du ser et plagg fra By Malina, så er det faktisk liten tvil om hvor plagget kommer fra.

Det som kjennetegner dette merket er det helt unike som bare de tilbyr. Det er derfor tydelig at flotte og naturlige stoffer i dag er en stor del av identiteten til By Malina, og alle kolleksjonene i sin helhet er svært godt gjennomtenkte og planlagte ned til minste detalj. Hvert eneste år så kommer By Malina med hele fem helt unike kolleksjoner. De slipper nemlig to kolleksjoner dedikert til vår og sommer, to kolleksjoner til høst og vinter, og selvfølgelig også deres brudekolleksjon.

Hver eneste kolleksjon fra dette merket har noe helt unikt og særegent å tilby for hver eneste sesong, og alle plaggene i kolleksjonene har som mål å gi det lille ekstra. Dette er for å kunne gi den moderne kvinnen en god mulighet til å føle seg unik. For eksempel ble kolleksjonen for vår og sommer i 2019 inspirert av den amerikanske solbyen Miami, som tar med seg art-deco, sol og palmer til det kjølige Norge.


Brudekolleksjoner fra By Malina


By Malina er ikke som andre nettbutikker som kun tilbyr klær, sko og tilbehør, denne merkevaren har også sine egne brudekolleksjoner! Her får du brudekjoler inspirert av elegante blonder, som gir en kvinne den unike følelsen. Derfor kan man finne brudekjoler i mange ulike passformer og stiler, så alle kvinner kan finne drømmekjolen – ikke minst til en god pris. By Malina tilbyr også brudekjoleprøving i Stockholm – der kan man få skreddersydd kjolen etter ens kroppsform.


Finn dine favoritter fra By Malina på Miinto


Som nevnt kan du finne en oversikt over hele vårt sortiment av By Malina sine mange kolleksjoner her hos oss – det eneste vi ikke har er brudekolleksjonen. Her hos oss kan du finne de flotteste kjolene som er selve fundamentet for dette merket. Kjolene deres har et unikt preg og kommer i virkelig mange stiler, passformer og passer til en rekke forskjellige anledninger. Det vil altså si at du veldig enkelt kan finne din neste sommerkjole fra By Malina her i vår nettbutikk. Eller kanskje du finner deg en klassisk, svart kjole som du kommer til å ha i skapet ditt for alltid?

Det er heller ikke bare kjoler det handler om fra dette merket. Du kan også finne alt av bukser, sko, sløyfer, hatter og alt du trenger for et lekende og gjennomført antrekk som får deg til å føle deg klar til å møte verden. Hold et øye med By Malina her på Miinto, for husk at de kommer med unike klær hver sesong for at du skal føle deg unik.

Fjern alle filter

By Malina

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.