Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

By Timo

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

BY TIMO

Det norske, folkekjære merket byTiMo ble grunnlagt av Tine Mollatt i 2004 med en visjon om å designe kvalitetsklær til rettferdige priser. Mollatt, som har lang erfaring med design, produksjon og markedsføring fra en rekke store kleskjeder, tror på bærekraft og kvalitetsmaterialer som holder lenge fremfor masseforbruk. Ærlighet, bevissthet og kvalitet er merkets grunnverdier og finnes i alle ledd i selskapet. Mollatt sier selv at hun tenker 50 % med hodet og følger hjertet 50 %, noe som kommer tydelig frem i det hun gjør hver eneste dag. Forholdet til naturen, arbeiderne og dyrene materialene kommer fra er nemlig svært viktig for byTiMo.

Denne tankegangen ser i stor grad ut til å fungere for Tine Mollatt og byTiMo. De har nemlig vokst til å bli et av Norges mest kjente klesmerker, og er i dag et merke vi er stolte av å kunne kalle norsk. For ikke bare ser man gang på gang kjendiser i Norge kledd i dette merket, men vi har også kunnet se internasjonale kjendiser som for eksempel Gwyneth Paltrow og kronprinsessen i Sverige iført plagg fra byTiMo.


Moderne og romantiske kreasjoner fra Norge


byTiMo har sitt hovedkontor plassert på Frogner, en fasjonabel bydel på Oslos vestkant. Her designes både farger og print i huset for å gi en helt unik og eksklusiv finish på alle deres plagg. Med sitt vintage-inspirerte design i duse, delikate og behagelige farger, tilbyr klesmerket klassiske snitt og plagg som er tidløse og holder sesong etter sesong uten å bli utdaterte. Nettopp på denne måten ønsker byTiMo å bidra til bærekraftig mote. Klærne er laget av kvalitetsmaterialer som blant annet ull, silke og bomull. Mollatt sier selv at hun er inspirert av engelsk, romantisk stil og et tidløst, feminint snitt.


Plagg til enhver anledning og sesong


Det moteriktige merket byTiMo kan virkelig det med å produsere eksklusive, lekre, iøynefallende plagg. Deres nydelige kjoler, bluser, gensere og skjørt med sine unike print og design, er ikke kun til bruk om våren eller sommeren. Print er en stiltrend som man med fordel også kan bruke på høsten og vinteren. En flott byTiMo-kjole med pent print er et stilsikkert antrekk som kan tones både opp og ned. Tilpass din søte kjole eller ditt yndige skjørt til de kalde dagene med en tykk strømpebukse, et par støvletter og en strikket ensfarget genser. Eller kombiner en strikkevest fra byTiMo med et par svarte dressbukser og en kåpe over.


Eventyrlige design


byTimo har alltid vært det ledende merket for kvinner som elsker uimotståelige mønstre og tidløse silhuetter. Hver sesong utvikler dette motemerket et bredt utvalg av nye, tidløse klær med fokus på de seneste trendene, bare med enda flottere detaljer og design som fungerer til alle anledninger. byTiMo er et markedsdominerende merke som gir deg plagg som kan brukes til alle anledninger, både festlige, arbeidsmessige og mer hverdagslige.

Vi har også dekket deg til livets store anledninger, enten du skal i bryllup, til vitnemålsseremoni eller i konfirmasjon. Med sitt brede utvalg av eventyrlige og unike kjoler vil du garantert finne en glamorøs og delikat favoritt til livets høydepunkter. Ønsker du heller litt mer klassiske kjoler og plagg, finner du også dette.


Setter farge på den skandinaviske stilen


byTiMo gir deg en smakebit på den eksotiske fargepaletten i motebildet utenfor Skandinavia, og på trendene som florerer i de store motebyene. Med sine lekre farger, dristige blomsterprint og detaljerte design, setter byTiMo litt ekstra farge på den skandinaviske garderoben. byTiMo er kjent for å bruke lyse farger og mønstre, som bidrar til å få designene og plaggene til å skille ut på en stilbevisst og lekker måte. Disse designene og unike mønstrene gir deg selvsikkerhet og lar deg delta i en fargerik og energisk moteverden.


Kle deg i byTiMo til hverdag og fest


Med plagg fra byTiMo får du anvendelige klær som oser av kvalitet og holdbarhet – og samtidig til en fornuftig pris. Noe av det byTiMo har blitt så kjente for, er at deres plagg passer til alle anledninger. Deres plagg og kolleksjoner er designet slik at man alltid kan finne noe som kan brukes til alt fra bryllup og selskap til jobb, hverdag og vennemiddager. Uansett anledning, vil du føle at du ser bra ut samtidig som klærne er behagelige å ha på. Plaggene gir deg den ekstra selvtilliten man har lyst på når man skal ut og møte verden.

Velg en romantisk maxikjole med yndige detaljer som rysjer og volanger. Kombiner den med sesongens sneakers for et friskt hverdagsantrekk, eller med høyhælte remsandaler og lekkert tilbehør til sommerbryllupet.


byTimo – finn det beste fra merket hos Miinto


Miintos forretningsmodell er bygget på det store nettverket av selvstendige butikker vi samarbeider med. For vi er så heldige at vi samarbeider med de største, beste og mest fantastiske butikkene som Norges land har å by på. Dette er butikker som ikke selv har nettbutikker, men som prioriterer tiden sin på å ta inn de mest populære merkene, de beste kvalitetsklærne og de nyeste trendene sesong etter sesong.

Vi er utrolig stolte av vårt store nettverk av butikker, for via oss har de muligheten til å nå ut til Norges folk med deres fantastiske utvalg. Mange av butikkene i vårt nettverk tilbyr nemlig alltid det nyeste som byTimo kommer med, sesong etter sesong og kolleksjon etter kolleksjon. Og på grunn av dette har vi i Miinto muligheten til å tilby deg det store utvalget av plagg fra dette utrolig populære norske merket her hos oss.

På denne siden har vi samlet alt fra byTimo på ett og samme sted, slik at du enkelt kan få oversikt over vårt utvalg. Her kan du derfor bla deg igjennom alt vi har å tilby og la deg inspirere av vårt store utvalg fra byTiMo og oppgrader garderoben din med det flotteste norsk mote byr på. På grunn av vårt store nettverk kan vi tilby deg et stort utvalg av merkets kjoler, bluser, gensere, skjørt og det du måtte ønske deg. Er det noe spesielt du ser etter, kan du enkelt bruke våre filtreringsmuligheter på siden for å sortere etter kjønn, kategori og farge, og dermed enklere sortere deg frem til akkurat det du ser etter.

Det er enkelt å handle på nett. Med bare få tastetrykk kan du klikke hjem dine nye garderobefavoritter. Vi leverer varene til deg på få dager, og handler du over 499 kr får du også fri frakt på din bestilling. Finn ditt nye innslag til garderoben din i dag hos oss i Miinto.

Fjern alle filter

BY TIMO

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.