Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CALVIN KLEIN JEANS

Calvin Klein er et amerikansk motehus som ble grunnlagt i 1968, og har hovedkontor på Manhattan i New York. Merket er et av de førende på motedesign og på reklamefronten med frontfigurer som Justin Bieber, Mark Wahlberg, The Kardashians og mange flere kjente og store stjerner. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av Calvin Klein Jeans til både damer og herrer.

Calvin Klein er et unisex-merke og har flere linjer og kolleksjoner med mange forskjellige produkter. De lager alt fra sokker og undertøy til vesker og annet tilbehør. Det amerikanske merket har som sagt hovedkontor på Manhattan i New York. Denne sentrale fysiske plasseringen i en av verdens mest kjente byer avspeiler også merkets posisjon i den spennende designverden. Calvin Klein er i dag en del av virksomheten PVH, som er et av verdens største og mest anerkjente firma innenfor klær og mote.


Unisex-stil med Calvin Klein


En av grunnsteinene i designene fra Calvin Klein, er den androgyne og nøytrale stilen som passer til både damer og herrer. Denne stilen preger hele det amerikanske merket, og selv om det også finnes design med unik passform til henholdsvis herrer og damer, så er de velkjente unisex sweatshirts og vanlige T-skjortene fortsatt blant motemerkets mestselgende klesplagg. De bærer alle den ikoniske logoen i større eller mindre format. En logo som er kjent verden over og som signaliserer både stilbevissthet og tidløs eleganse.


Calvin Klein Jeans


Calvin Klein Jeans er et av flere undermerker fra denne amerikanske motemastodonten. Kolleksjonen bærer preg av en ungdommelig, sportslig og minimalistisk stil og avspeiler den unge og underspilte elegansen i tillegg til minimalistiske silhuetter som kjennetegner motebildet i dag. Calvin Klein Jeans henvender seg helt klart til den kresne og kvalitetsbevisste forbrukeren, og designene passer perfekt til enhver dame og herre som ikke vil nøye seg med noe annet enn det beste av det beste når det kommer til jeans, basisplagg og ikoniske stiler.


Med eller uten logo


Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av jeans, T-skjorter, gensere, jakker, vesker og tilbehør til både damer og herrer. Kolleksjonen består av rene linjer og duse farger, noe som gjør det utrolig lett å kombinere nye klesplagg og nytt tilbehør med det du allerede har i garderobeskapet ditt. Den velkjente logoen «CK» har blitt fast inventar i det internasjonale motebildet, og logoen preger alt fra T-skjorter til vesker. Du kan også finne design fra Calvin Klein Jeans uten det ikoniske kjennetegnet som blikkfang. Merket byr også på, som navnet antyder, mange stilige jeans til damer og herrer i et vell av forskjellige modeller og materialer, i tillegg til tidløse frakker og friske skjorter i avdempete og tidløse nyanser som skaper en kvalitetsfylt stil man gjerne søker å bruke der hjemme, på kontoret eller på studiet. Gå på oppdagelse blant de flotte produktene fra Calvin Klein Jeans og finn noe som passer helt perfekt til deg.

Fjern alle filter

Calvin Klein Jeans

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.