Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Canada Goose (10)

Hvis du leter etter en jakke som kan holde deg varm om vinteren, så kan det være en god idé med en parkas eller en vinterjakke fra det canadiske merket Canada Goose. De er kjente for å designe moteriktige klær av ekstremt god kvalitet, og har gjort det siden 1957.

Når du kjøper en jakke fra Canada Goose, så får du en parkas eller en vinterjakke som er laget i et kvalitetshåndverk hvor de har mer enn 60 års erfaring. Hver eneste jakke går gjennom 13 forskjellige kvalitetssikringer, hvor alt fra knapper, sømmer, glidelåser og alt annet blir gått nøye gjennom og sjekket. Det hele foregår for hånd, slik at du kan være sikker på at det ikke er noen detaljer som er oversett.

Goose People

Canada Goose henvender seg til hverdagsheltene som streber etter det beste. Det er disse menneskenes reise, bedrifter og pågangsmot som inspirerer merket til å utforme og produsere lekre vinterklær. Det canadiske merket har et navn på disse menneskene, nemlig «Goose People». Det er et konsept og en ideologi, og manifesterer seg i den canadiske identiteten, den internasjonale tilstedeværelsen og ikke minst forbrukerne. Goose People har etterhvert blitt en linse de ser verden gjennom, noe som fargelegger og preger alt de gjør.

De er stolte av å kalle denne typen mennesker for ambassadører for merket. Uansett hvor de hører hjemme, legemliggjør de verdiene Canada Goose anser som typisk canadisk. Nå er det ikke slik at du absolutt behøver å være en oppdager eller friluftsekspert for å bli en del av «Goose People». De moteriktige designene og de flotte snittene gjør at de fungerer like så godt i de urbane miljøene som ute i villmarken. Prøv for eksempel en flott parkas i svart, og kombiner den med et par flotte jeans og tøffe støvler. På den måten holder du varmen, samtidig som du ser strålende ut. På grunn av størrelsen og det klassiske designet, så passer den også perfekt over en flott kjole når du skal på fest.

Etisk bruk av pels, dun og ull

Noe av det aller viktigste for Canadian Goose, er funksjonaliteten. Siden selskapet ble stiftet i 1957, har fokuset vært på å lage de aller beste produktene av de aller beste materialene. Dessuten skal designet og håndverket være med på å skape et ferdig produkt som du kan stole på, selv under de mest ekstreme forholdene. I produksjonen av disse kvalitetsklærne er det også viktig med god etikk. Derfor behandler Canada Goose dyrene humant både mens de er levende og etter at de er døde. De er motstandere av dyreplageri og oppførsel som kan skade dyrene. Derfor kan du være sikker på at når du kjøper en vinterjakke fra Canada Goose, så er jakkene laget etter høye standarder når det kommer til fremstillingen og bruken av pels, dun og ull.POPULÆRE VINTERKATEGORIER TIL DAME:

Anorakker

Dunjakker

Kåper

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

10 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.