Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

canada goose

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CANADA GOOSE

Hvis du leter etter en jakke som kan holde deg varm om vinteren, så kan det være en god idé med en parkas eller en vinterjakke fra det canadiske merket Canada Goose. De er kjente for å designe moteriktige klær av ekstremt god kvalitet, og har gjort det siden 1957. Her hos Miinto finner du et variert utvalg av lekre jakker og tilbehør fra dette canadiske merket. Kanskje du er på leting etter en varm vest til høstsesongen? Da er det bare å utforske her på siden og finne den vesten som mangler i garderoben din.


Mer enn 60 års erfaring


Når du kjøper en jakke fra Canada Goose, så får du en parkas eller en vinterjakke som er laget i et kvalitetshåndverk hvor de har mer enn 60 års erfaring. Hver eneste jakke går gjennom 13 forskjellige kvalitetssikringer, hvor alt fra knapper, sømmer, glidelåser og alt annet blir gått nøye gjennom og sjekket. Det hele foregår for hånd, slik at du kan være sikker på at det ikke er noen detaljer som er oversett.

Dette er derfor ytterjakkene for deg som er opptatt av kvalitet, håndverk og stil – uten at det skal gå på kompromiss med om du holder deg varm. Disse jakkene blir ikke bare brukt av canadierne i tøft og kaldt terreng. De blir også brukt på film og bak scenen på filmsettet, hvor skuespillere, regissørene og resten av teamet skal holde seg varme. Dersom du er på leting etter en iøynefallende, kvalitetsbevisst og regntett regnjakke, lager Canada Goose også dette. Velg en regnjakke i en kraftig farge, for eksempel oransje, for å skille deg ut i mengden. Bruk den sammen med et par regnstøvler og regnbukser for det ultimate vanntette settet.


Goose People


Canada Goose henvender seg til hverdagsheltene som streber etter det beste. Det er disse menneskenes reise, bedrifter og pågangsmot som inspirerer merket til å utforme og produsere lekre vinterklær. Det canadiske merket har et navn på disse menneskene, nemlig «Goose People». Det er et konsept og en ideologi, og manifesterer seg i den canadiske identiteten, den internasjonale tilstedeværelsen og ikke minst forbrukerne. «Goose People» har etter hvert blitt en linse de ser verden gjennom, noe som fargelegger og preger alt de gjør.

De er stolte av å kalle denne typen mennesker for ambassadører for merket. Uansett hvor de hører hjemme, legemliggjør de verdiene Canada Goose anser som typisk canadiske. Nå er det ikke slik at du absolutt behøver å være en oppdager eller friluftsekspert for å bli en del av «Goose People». De moteriktige designene og de flotte snittene gjør at de fungerer like godt i de urbane miljøene som ute i villmarken. Prøv for eksempel en flott parkas i svart, og kombiner den med et par flotte jeans og tøffe støvler. På den måten holder du varmen, samtidig som du ser strålende ut. På grunn av størrelsen og det klassiske designet, så passer den også perfekt over en flott kjole når du skal på fest.


Etisk bruk av pels, dun og ull


Noe av det aller viktigste for Canadian Goose, er funksjonaliteten. Siden selskapet ble stiftet i 1957, har fokuset vært på å lage de aller beste produktene av de aller beste materialene. Dessuten skal designet og håndverket være med på å skape et ferdig produkt som du kan stole på, selv under de mest ekstreme forholdene. I produksjonen av disse kvalitetsklærne er det også viktig med god etikk. Canada Goose behandler dyrene humant både mens de er levende og etter at de er døde. De er motstandere av dyreplageri og oppførsel som kan skade dyrene. Derfor kan du være sikker på at når du kjøper en vinterjakke fra Canada Goose, så er jakkene laget etter høye standarder når det kommer til fremstillingen og bruken av pels, dun og ull.


Forskjellige uttrykk og farger for en stilfull vinter


Drømmer du om å finne den perfekte vinterjakken, som er funksjonell, komfortabel og stilsikker? Gå for en klassisk Canada Goose-jakke i en farge som svart. Dersom du liker å skille deg ut, kan du velge en av disse jakkene i en midjeformet-fasong, med store ermer. Denne er feminin og skiller seg ut fra andre Canada Goose-jakkene. Dersom du ønsker en jakke som varmer ned over lårene, så kan du gå for den klassiske modellen. Denne parkasen gjør at du holder deg varm når det er på sitt kaldeste utenfor. Bruk den sammen med et par lune vintersko og en lue laget av ull.

Hvis du liker at vinterjakkene dine er bombastiske og samtidig ser klassiske ut, så kan du gå for en anorakk i en farge som hvit. Denne jakken fremstår ekstra stor på en unik måte, samtidig som den er klassisk og stilsikker. Dersom du liker et mer maskulint uttrykk, kan du gå for en bomber-jakke med høy hals, laget av dun. Bruk den over et par jeans og sammen med et par kule sneakers.


Canada Goose er for deg som ønsker å bevare varmen og samtidig se kul ut


En Canada Goose-jakke er for deg som gjerne vil bevare varmen og samtidig se stilfull ut. Ved å investere i en av disse jakkene, kan du være sikker på å ha en vinterjakke som består år etter år. Dette er også nødvendig for oss som bor i et land som Norge, hvor årstidene skifter og vinteren kan være ekstra røff. Dette er jakkene, luene, genserne og vottene for deg og hele familien din, da dere alle er garantert å være kledd på til all slags vær i disse jakkene.


Perfekt for norsk høst og vinter


En Canada Goose-jakke er perfekt for norsk høst og vinter. Her hos Miinto har vi samlet sammen et stort og variert utvalg av disse jakkene, sånn at du kan finne den perfekte jakken for deg. Miinto ønsker også at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Derfor kan du alltid returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Dessuten får du gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Ta en kikk på de forskjellige produktene vi har av Canada Goose her på siden og finn din favoritt.

Fjern alle filter

Canada Goose

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.