Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CARHARTT WIP

Carhartt Wip er en trendsetter innen moderne og funksjonell gateklær, kjent for sin kompromissløse kvalitet og tidløse design. Med røtter i arbeidstøy, har merket opprettholdt sin sterke forbindelse til autentiske, amerikanske vintage-stiler, samtidig som det innfører nye tilpasninger av klassiske silhuetter og materialer. Denne balansen mellom å respektere det gamle og innføre det nye har gjort Carhartt Wip til et maktig navn innen streetwear.

Historien bak Carhartt Wip


Carhartt Wip trådte først inn i moteverdenen som en del av arbeidstøysektoren, og har siden utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente og respekterte merkene innen gateklær. Merket står for Work In Progress, som reflekterer deres konstante streben etter fornyelse og forbedring.

Oppdag Carhartt Wip


Carhartt Wip tilbyr et bredt utvalg av plagg som spenner fra denim til yttertøy. De er kjent for sin høykvalitets denim, og deres yttertøy kommer i forskjellige stiler for å passe enhver smak og behov. Blant deres mest populære produkter er deres jakker, bukser og T-skjorter, som alle bærer det ikoniske Carhartt Wip-merket.

Populære produkter fra Carhartt Wip


Blant de mest populære produktene fra Carhartt Wip er deres arbeidsjakker, som kombinerer styrken og funksjonaliteten til tradisjonelle arbeidsklær med moderne stiler. Andre favoritter inkluderer jeans og chinos, samt deres signatur T-skjorter og caps, som ofte viser det ikoniske Carhartt Wip-merket.

Karakteristikker for Carhartt Wip


Carhartt Wip er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og dette gjenspeiles i deres produkter. Materialene de bruker, fra denim til bomull, er av høyeste kvalitet, og deres klær er designet for å vare, uansett hvor tøffe forholdene er. Selv om Carhartt Wip er mest kjent for sin gateklær, har de også en rekke mer formelle og motebevisste stykker i deres kolleksjoner.

Carhartt Wip på Miinto


På Miinto kan du finne et bredt utvalg av Carhartt Wip-produkter, fra deres ikoniske arbeidsjakker til deres stilige T-skjorter og jeans. Uansett om du er ute etter et praktisk plagg for arbeid eller et motebevisst stykke for helgen, vil du kunne finne noe som passer dine behov i vårt utvalg av Carhartt Wip-produkter.

Hva skiller Carhartt Wip fra andre merker


Det som setter Carhartt Wip fra andre merker, er deres unike blanding av funksjonell design og høy mote. Med sine røtter i arbeidstøy, har Carhartt Wip opprettholdt en forbindelse til sin historie, samtidig som de har vært i forkant av mote-trendene. Med en kompromissløs tilnærming til kvalitet og design, har Carhartt Wip blitt et sterkt navn i gateklær. Carhartt Wip fortsetter å være et foretrukket valg for både motebevisste individer og de som er ute etter holdbare og praktiske klær. Med sine innovative design og høye kvalitet, fortsetter merket å utfordre og revolusjonere moteindustrien. Et kjøp fra Carhartt Wip er derfor ikke bare en investering i et kvalitetsplagg, men også en investering i en merkevare som er dedikert til kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Fjern alle filter

Carhartt Wip

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.