Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CAROLINE BISS

Caroline Biss er et ledende belgisk motehus som tilbyr kvinner det aller beste av sofistikert mote, fra imponerende kveldsantrekk til avslappede dagklær. Merket styres av Caroline Biss som er kjent for sin smak for detaljer, tidløse stiler og overlegne kvalitet.

Opdagelsen av Caroline Biss


Caroline Biss har brukt sin lidenskap for mote og kjærlighet for tidløse design for å oppbygge sitt eget prestisjefylte merke. Etterfulgt av fashionistas og elsket av kvinner over hele verden, er Caroline Biss merket som gir deg sofistikert mote på sitt beste.

Historien bak merket


Bakgrunnen til Caroline Biss er like fargerik som hennes design. Etter å ha startet en karriere innen moteindustrien, oppdaget hun sin kjærlighet for stoff, detaljer og kvalitet. Hun hadde en lidenskap for å lage klær som ikke bare ser bra ut, men også føles godt. Dette ledet henne til å etablere sitt eget merke, og resten er motehistorie.

Favorittstoffene til Caroline Biss


Caroline Biss foretrekker stoffer av høy kvalitet og legger vekt på den perfekte passformen. Fra ren kasjmir, silke, og lin, alle stykkene i kolleksjonene hennes er laget for å kjennes like bra som de ser ut.

Kjøp Caroline Biss produkter på Miinto


Som en av de få autoriserte forhandlerne av Caroline Biss-produkter i Norge, tilbyr Miinto et bredt utvalg av klær og tilbehør fra dette bemerkelsesverdige merket. Se gjennom vårt omfattende utvalg av Caroline Biss produkter på Miinto og opplev forskjellen selv!

Kjennetegn ved Caroline Biss


Det Caroline Biss merket står for er kvalitet, tidløshet og en sterk feminin tilstedeværelse. Fra klær til tilbehør, hvert stykke er laget med detaljer og presisjon, noe som gjenspeiler merkets forpliktelse til kvalitet og finesse. Caroline Biss er mer enn bare klær, det er en livsstil, en uttrykksform, og en måte å uttrykke personlig stil på. Fra den klassiske kappen til den trendete kjolen, gir Caroline Biss kvinner muligheten til å se sitt beste og uttrykke sin unike personlighet. Ved at hun legger vekt på kvalitet og perfekt passende plagg, sikrer hun en følelse av selvsikkerhet og stil, uansett anledning.

Fjern alle filter

CAROLINE BISS

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.