EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Caroline Svedbom (114)

Caroline Svedboms smykkekolleksjoner er sterke og fargerike. Den feminine inspirasjonen kommer fra Sør-Europa, kombinert med den skandinaviske stilen. Målet er å få frem den ekte skjønnheten hos alle kvinner, og få dem til å føle seg spesielle og unike. Fremhev hvor vakker du er med smykker fra Caroline Svedbom!

Svensk smykkedesigner

Caroline Svedbom er en svensk designer som tidlig innså at hun ville jobbe med smykker. Interessen for smykker kom veldig naturlig, siden hun hadde en far som jobbet i smykkebransjen. Faktisk kommer hun fra en familie med over 100 års erfaring innenfor smykkebransjen. I 2014 lanserte hun aller første kolleksjon sin, og siden den gangen har det hele gått veldig fort. De første smykkene hun designet var en serie med de nå klassiske dråpeformede øredobbene. Disse øredobbene ble umiddelbart en suksess, og du kan finne disse spektakulære øredobbene hos alle forhandlere som fører Caroline Svedbom.

Smykker til alle anledninger

Det er dog ikke kun øredobber hun er kjent for. Med et formspråk som er feminint og uttrykksfullt, har Caroline Svedbom imponert i snart 5 år. Smykkene hennes tilfører stilen din en eleganse og en eksklusiv følelse, uten å være alt for dyre. I tillegg til de vakre øredobbene hennes, finner du også armbånd, halskjeder og ringer. Alle smykkene kan selvfølgelig matches med hverandre, men de passer også perfekt sammen med andre flotte smykker. Øredobber, halskjeder, armbånd og ringer fra Caroline Svedbom er perfekt for deg som vil unne deg selv ett eller flere smykker du kan bruke i mange år fremover. Et vakkert halskjede med en glitrende krystall er et fantastisk alternativ når du vil pynte deg litt ekstra i hverdagen, eller når du skal til et finere arrangement, som for eksempel bryllup eller galla. De vakre og glitrende stenene retter alles blikk mot deg, uten at de er for prangende. Det er rett og slett smakfulle smykker, som viser at du har en sofistikert stil.

Farger og Swarowski

Hvis du gjerne vil ha en vakker og glitrende sten som er minst like fin som en diamant, men som kun koster en brøkdel, så er Swarowski svaret. Alle de vakre stenene du finner på smykkene fra Caroline Svedbom kommer fra Swarowski. Det er et firma i Østerrike som nå er kjent i hele verden. Det er med til å gi smykkene et eksklusivt uttrykk, samtidig som smykkene utstråler en tidløshet man kun kan oppnå ved hjelp av kvalitet i alle ledd. Caroline Svedbom har i hele sin karriere vært opptatt av det feminine, og det kommer til uttrykk gjennom hennes fargerike og skinnende design. Alle delene er håndlagde, helt fra de flotte stenene fra Swarowski, til andre flotte stener og perler. Både kongelige i Norge og Sverige ses ofte med smykker fra Caroline Svedbom, og som oftest velger de modellene med Swarowskisten.

Kvalitet i hver eneste lille detalj

Caroline Svedboms smykker er som sagt håndlagde, og hele produksjonen foregår på det familiedrevne verkstedet i Hellas. Her utfører stolte og dyktige profesjonelle medarbeidere smykkehåndverk i verdensklasse, og det er ingen detaljer som er for små. Det betyr ikke bare at hvert eneste smykke er unikt, men også av den aller beste kvaliteten du kan få. Smykkene er laget av de beste materialene, som tidligere nevnte Swarowskisten, perler og glass, og alle materialene testes kontinuerlig for å sikre den høye kvaliteten. Resultatet er at alle smykker fra Caroline Svedbom har en garanti på 2 år.



POPULÆRE ACCESSORIES TIL DAME:

Armbånd

Klokker

Ringer

Smykker

Øredobber

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

114 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.