Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CAROLINE SVEDBOM

Caroline Svedboms smykkekolleksjoner er sterke og fargerike. Den feminine inspirasjonen kommer fra Sør-Europa, kombinert med den skandinaviske stilen. Målet er å få frem den ekte skjønnheten hos alle kvinner, og få dem til å føle seg spesielle og unike. Fremhev hvor vakker du er med smykker fra Caroline Svedbom!


Svensk smykkedesigner


Caroline Svedbom er en svensk designer som tidlig innså at hun ville jobbe med smykker. Interessen for smykker kom veldig naturlig, siden hun hadde en far som jobbet i smykkebransjen. Faktisk kommer hun fra en familie med over 100 års erfaring innenfor smykkebransjen. I 2014 lanserte hun aller første kolleksjon sin, og siden den gangen har det hele gått veldig fort. De første smykkene hun designet var en serie med de nå klassiske dråpeformede øredobbene. Disse øredobbene ble umiddelbart en suksess, og du kan finne disse spektakulære øredobbene hos alle forhandlere som fører Caroline Svedbom.


Smykker til alle anledninger


Det er dog ikke kun øredobber hun er kjent for. Med et formspråk som er feminint og uttrykksfullt, har Caroline Svedbom imponert i snart 5 år. Smykkene hennes tilfører stilen din en eleganse og en eksklusiv følelse, uten å være alt for dyre. I tillegg til de vakre øredobbene hennes, finner du også armbånd, halskjeder og ringer. Alle smykkene kan selvfølgelig matches med hverandre, men de passer også perfekt sammen med andre flotte smykker. Øredobber, halskjeder, armbånd og ringer fra Caroline Svedbom er perfekt for deg som vil unne deg selv ett eller flere smykker du kan bruke i mange år fremover. Et vakkert halskjede med en glitrende krystall er et fantastisk alternativ når du vil pynte deg litt ekstra i hverdagen, eller når du skal til et finere arrangement, som for eksempel bryllup eller galla. De vakre og glitrende stenene retter alles blikk mot deg, uten at de er for prangende. Det er rett og slett smakfulle smykker, som viser at du har en sofistikert stil.


Farger og Swarowski


Hvis du gjerne vil ha en vakker og glitrende sten som er minst like fin som en diamant, men som kun koster en brøkdel, så er Swarowski svaret. Alle de vakre stenene du finner på smykkene fra Caroline Svedbom kommer fra Swarowski. Det er et firma i Østerrike som nå er kjent i hele verden. Det er med til å gi smykkene et eksklusivt uttrykk, samtidig som smykkene utstråler en tidløshet man kun kan oppnå ved hjelp av kvalitet i alle ledd. Caroline Svedbom har i hele sin karriere vært opptatt av det feminine, og det kommer til uttrykk gjennom hennes fargerike og skinnende design. Alle delene er håndlagde, helt fra de flotte stenene fra Swarowski, til andre flotte stener og perler. Både kongelige i Norge og Sverige ses ofte med smykker fra Caroline Svedbom, og som oftest velger de modellene med Swarowskisten.


Kvalitet i hver eneste lille detalj


Caroline Svedboms smykker er som sagt håndlagde, og hele produksjonen foregår på det familiedrevne verkstedet i Hellas. Her utfører stolte og dyktige profesjonelle medarbeidere smykkehåndverk i verdensklasse, og det er ingen detaljer som er for små. Det betyr ikke bare at hvert eneste smykke er unikt, men også av den aller beste kvaliteten du kan få. Smykkene er laget av de beste materialene, som tidligere nevnte Swarowskisten, perler og glass, og alle materialene testes kontinuerlig for å sikre den høye kvaliteten. Resultatet er at alle smykker fra Caroline Svedbom har en garanti på 2 år.

Fjern alle filter

Caroline Svedbom

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.