Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CARTIER VINTAGE

Cartier Vintage er en god mulighet til å kjøpe deg en designerklassiker. Anerkjente Cartier ble stiftet i Paris allerede i 1847. Siden den gang har merket etablert seg som en av verdens fremste produsenter av luksuriøse klokker, smykker og vesker. De elegante klokkene deres har pyntet håndleddene til både kjendiser og kongelige opp gjennom tiden.

Cartiers omfattende kolleksjoner har derfor vært ettertraktet i generasjoner. Du finner et stort og variert vintage-sortiment her på nett, og du kan enkelt skjemme deg bort og bestille deg luksusprodukter som du har ønsket deg lenge. De har alle hatt tidligere eiere, men er behandlet pent og har mye bruk igjen i seg.


Luksuriøst tilbehør


Luksuriøse Carter Vintage er verdt å se nærmere på. Ettersom Cartier generelt ikke sparer på tusenlappene når det gjelder pris, er Cartier Vintage et meget godt alternativ. Cartier Vintage er eid av andre før deg, og selges som en brukt gjenstand. Det kan derfor være synlige tegn på slitasje på produktene. Ingenting er allikevel som det å sikre seg et smykke som er verdt mye, både i form av penger og ikke minst i forhold til det tidløse designet. Vi nordmenn har en tendens til å sette pris på gjenbruk, og ingenting er mer verdt enn en luksuriøs klokke fra dette merket.


Vakker og tidløs design


Du finner også lekre vintage vesker og lommebøker i sortimentet. Designet er både vakkert og tidløst. Dette er eksklusive produkter som man gjerne ikke finner andre steder. For den motebevisste trendsetter er Cartier Vintage absolutt noe du bør ha i din garderobe. Cartier er en tidløs produsent av klokker og kombinerer urmakerkunst med design. Som en innovativ leverandør av smykker, vesker og urverk, representer Cartier en stil som fremdeles er trendy. Smykker og klokker fra Cartier er et unikt håndverk selv i dag. Dette kan vi se at gjenspeiler seg i dagens luksuriøse priser. Det lønner seg selvsagt å finne dine favoritter blant alle klokkene, smykkene og veskene.


Klassiske og ikoniske Cartier


Det er først og fremst klokker som gjør Cartier verdenskjent. Det er heller ikke overraskende at Cartier ble etablert i Frankrike, som er velkjent for sine motebevisste trendsettere opp gjennom tiden. Cartier står for både design, produksjon, distribusjon og salg av sine luksuriøse smykker og vesker. Om du finner din favoritt blant det store utvalget av vesker og smykker, er du sikret et unikt smykke som garantert gir deg en personlig stil. I tillegg er dette et smykke som varer hele livet, fordi det er tidløst og unikt. Har du først falt for Cartier og liker å kjøpe vintage, er det vanskelig å unnlate å ta en titt blant vintage-produktene. Blant de eldre klassikerne er det sannsynligvis noe som faller i smak.


Elegant tilbehør gjør deg stilsikker


Det er meget populært å kjøpe vintage blant norske og skandinaviske trendsettere i dag. Luksuriøse og trendy klokker fra Carter Vintage gjør seg på håndleddet ditt, og en veske er like trendy i dag som før. Tilbehør fra Cartier Vintage viser at du er stilsikker, og sammen med et klassisk og trendy antrekk får du garantert den oppmerksomheten du fortjener. Det luksuriøse tilbehøret er ikke alle forunt. Ethvert produkt er en klassiker, da det ikke finnes mange igjen av samme modellen.

Fjern alle filter

Cartier Vintage

Side 1 Av 22

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.