GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Casio (55)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

55 produkter funnet

Casio

Casio tilbyr ikoniske klokker med ny teknologi og sporty design. Casio har vært på markedet siden 1947, og slapp sitt første armbåndsur i 1974. Mange av klokkene fra Casio er ettertraktet hos samlere, og de lager ofte retro klokker samt relanseringer av sine tidligere klokkemodeller. Casio har likevel stor fokus på å tilby det nyeste av teknologi innenfor klokker. Enkelte av klokkene til Casio er drevet av sollys med et mini solcellepanel på klokken og Casio var blant de første til å tilby opplyste urskiver. En av merkets mest populære klokkemodeller er G-Shock som ofte blir omtalt som klokkemarkedets første støtsikre klokke.

Klokkene fra Casio har ofte flere funksjoner enn å vise tiden. Fra enkle funksjoner som å vise dato, til mer avanserte funksjoner som høydemålere, kompass, kalkulator og en sensor som måler atmosfærisk trykk. I tillegg til klokker produserer Casio kalkulatorer, digitale pianoer og kameraer, men merket er nok mest kjent for sine hardføre, store armbåndsur.

Uansett om du vil ha en stilfull klokke i metall, med en snev av 70- og 80-tallet eller ønsker deg en klokke som kan være med deg på rafting og klatretur i fjellet har Casio en klokkemodell for deg. Her på miinto.no får du klokker fra Casio tilsendt fraktfritt innen få virkedager. Komplimentér antrekket ditt med en klassisk klokke, eller ta med klokken på sitt livs eventyr bare dager etter din bestilling. 

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

70.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.