Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Cathrine Hammel (187)

Cathrine er en norsk designer som kom med sin aller første kolleksjon allerede da hun bare var 22 år gammel. Året var 1992. Hun vokste fort, og etter 5 år hadde hun allerede startet opp sin egen butikk på Frogner, i oslo. Butikken fikk navnet Spazio. Cathrine Hammels kolleksjoner er meget kjent blant Norges beste stylister, og blant Kongefamilien ikke minst. Hun presenteret i mange store butikker rundt om i Norge. For å beskrive stilen hennes : Hun kjører en veldig sofistikert og klassisk stil, 

Hun er kjent for sin ekslusive og klassiske strikkekolleksjon, samt sommerkjoler, og klassiske/sofistikerte kjoler, og ikke minst sine aftenkjoler. Hun bruker mye pastellfarger i kolleksjonene sine. Hun har forandret litt stil siden hun laget sin første kolleksjon som da var basert på eksklusive bomullsklær. 
Hun bruker mye silke, merinoull og kasjmir i sine kolleksjoner. Og klærne hun lager er enkle og komfortable. Hun lager ikke bare klær for kvinner, men også for barn. Alle klærne hennes har en elegant touch.

 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

187 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.