Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Cathrine Hammel

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CATHRINE HAMMEL

Hvis du har lyst til å investere i en flott og elegant kjole, genser eller andre klær fra en fantastisk norsk designer, så er Cathrine Hammel et opplagt valg. Og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg, slik at du garantert kan finne noe som passer helt perfekt til deg.

For de som kjenner dette norske merket, så kan det virke som hun er en gammel designer. For hun lanserte tross alt den første kolleksjonen sin tilbake i 1992. men Cathrine Hammel er fortsatt ung. Det var bare det at hun lanserte den første kolleksjonen sin allerede som 22-åring! Det var særdeles modig gjort av en så ung kvinne, men det skulle vise seg å være det helt riktige å gjøre.


Klær som passer til alle anledninger


Allerede 5 år etter at Cathrine Hammel lanserte den første kolleksjonen sin i 1992, hadde hun åpnet sin egen butikk på Frogner i Oslo. Denne butikken fikk navnet Spazio, og ble veldig populær på utrolig kort tid. Osloborgerne innså nemlig fort hvilken fantastisk designer de hadde blant seg. Kolleksjonene har ikke bare vært populære blant alminnelige Osloborgere, men merket har også lenge vært kjent blant stylistene i Norge, og ikke minst kongefamilien.

Det som kjennetegner stilen hennes, er en tidløs eleganse, og en sofistikert og klassisk stil. Klærne passer derfor perfekt til enhver anledning, og klærne kan lett kombineres med andre klær fra samme merke, eller sammen med klær fra andre merker. Det gjør at de enkelt kan tyles opp og ned, alt etter humør og ønsket uttrykk. Prøv for eksempel å kombinere en flott genser fra Cathrine Hammel med et par skinny jeans og sneakers, så er du klar til å både dra ut på byen med venninnene eller bare som et moteriktig og avslappet hverdagsantrekk. Og hvis du heller vil ha en elegant kjole på, så passer de perfekt til alt fra sandaler til stiletter.


Elegant, komfortabelt og sofistikert


Siden lanseringen av den første kolleksjonen i 1992, har det skjedd veldig mye. ikke bare forretningsmessig, men også stilmessig. I dag er hun blant annet kjent for sine eksklusive og klassiske strikkekolleksjoner, i tillegg til kjoler. Hvis du leter etter en kjole, så finner du alt fra florlette og behageliges sommerkjoler, til klassiske og sofistikerte kjoler til både hverdag og fest.

Og ikke minst de fantastiske aftenkjolene som lar deg bli kveldens midtpunkt på enhver fin eller formell tilstelning. Men hun har som sagt forandret seg med tiden. I begynnelsen var kolleksjonene basert på bomullsklær, mens hun i dag bruker alt fra kasjmir, silke og merinoull. Klærne har alltid vært utrolig behagelige og av høy kvalitet, og dette har bare blitt forsterket gjennom bruken av de nye og fantastiske materialene. Men selv om materialvalget kanskje har forandret seg, så er klærne fortsatt enkle og komfortable med en elegant touch.

Fjern alle filter

Cathrine Hammel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.