Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CELINE

Franske Celine er et eksklusivt luksusmerke som faktisk opprinnelig startet opp som et barnemerke. Det populære merket ble grunnlagt av Cèline Vipiana i 1945, og de startet opp med å designe barnesko. Etterhvert begynte de å utvide sitt utvalg ved å designe sko og annet tilbehør til kvinner. Siden da har eventyret bare fortsatt å vokse, og har i dag utviklet seg til å bli et av de største og mest eksklusive motehusene i verden.

Grunnleggeren Cèline Vipiana fortsatte som designeren for merket i lang tid og faktisk helt frem til 1997. Etter det fikk de intet mindre enn den store designeren Michael Kors til å ta over som kreativ direktør for merket, og frem til han etterhvert startet opp sitt eget merke, bygget han opp Celine til å få den posisjonen de har på markedet i dag.


Celine – fra Paris til catwalken


Celine er et ekte parisisk merke og man kan på mange måter at de er akkurat det man forbinder med Paris og mote. Fra å ha bygget opp sitt eget merke var grunnleggeren Cèline Vipiana selv designer for merket i mange år. I 1986 kjøpte selskapet bak selveste Louis Vuitton, LVMH, seg inn i merket og fikk satt opp en egen Celine-butikk på motegaten Avenue Montaigne i Paris, og herfra er resten historie. De har siden hatt kjente designere som Michael Kors og den seneste Phoebe Philo som har løftet dette eksklusive merket til nye høyder. Gang på gang har de blitt hyllet i medier for sine motevisninger, design og kreasjoner.

Selv om de parisiske motegigantene ofte går på haute couture på catwalken, har Celine fokusert på å være et hyllevaremerke som designer klær som du og jeg føler oss komfortable med å ha på oss – selvfølgelig med en eksklusiv ekstra vri.

Celine har alltid vært spesielt kjent for sine luksuriøse sko, vesker og solbriller, men de har også designet mye klær opp igjennom årene. Typisk har de vært kjent for en eksklusiv, sofistikert og elegant stil for litt mer modne kvinner. Nåværende designer Hedi Slimane har fått både ros og kritikk siden han ble en del av motehuset, men han har i stor grad gjort om på mye av stilen til merket, og har nå relansert merket med en yngre og kanskje tøffere stil.


Solbriller, sko og vesker fra Celine hos Miinto


Vi i Miinto samarbeider med de største, beste og flotteste selvstendige butikkene i Norge. Det gjør at vi har muligheten til å tilby et stort utvalg av solbriller, sko og vesker fra det eksklusive merket. På denne siden har vi samlet alt på ett sted for deg, sånn at du enkelt kan velge.

Her kan du finne sko i alt fra høyhælte stiletthæler, sandaler, boots og sneakers – og alt i et superlekkert design. Eller kanskje du ønsker deg en av Celines ikoniske vesker eller solbriller? Uansett hva du ønsker deg, så kan du det finne det beste fra dette fantastiske motehuset her hos oss.

La deg inspirere, og bla deg gjennom vårt store utvalg!

Fjern alle filter

CELINE

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.