Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

CHAMPION

Det velkjente sportsmerket Champion ble etablert i 1919, i Rochester, New York. Merket ble grunnlagt av Simon Feinbloom og sønnene hans William og Abraham. Da det først ble opprettet het merket Knickerbocker Knitting Company, men endret senere navn til Champion. Ideen om å produsere klær av høy kvalitet til idrettsutøvere kom da brødrene la merke til at det var stor mangel på denne klestypen, etter at de gjennom mange år hadde vært et klesselskap med tøy for arbeidere. Derfor rettet de seg etterhvert inn mot å produsere komfortable og slitesterke sportsklær. Den ikoniske Champion-genseren ble først introdusert som ullundertøy til utendørsarbeidere, men senere ble den flittig brukt av idrettsutøvere når de skulle holde varmen under trening. Etterhvert ble også den populære genseren lagt merke til av et fotballag i Michigan, og hele idrettslaget ble deretter utstyrt med sportsklær fra Champion. Merkets rykte nådde deretter også andre idrettslag over hele USA, og ikke lenge etter ble det et ikonisk merke for idrettsutøvere som ble brukt i hele USA.

Gjennom årene har Champion fortsatt å utvikle seg med stormskritt i bransjen. De er fortsatt nyskapende for å møte de skiftende trendene og sine kunders behov. Champion er også et globalt merke, da det brukes av mennesker verden over, takket være deres brede utvalg av sportsklær og produkter i høy kvalitet. Hvis ikke navnet allerede har avslørt det, er dette merket virkelig en mester i å produsere produkter av en eksepsjonell kvalitet, og dette er noe som virkelig skiller dem fra andre klesmerker på markedet. Her på siden finner du et riktig godt utvalg av behagelig sportstøy fra Champion til damer, herrer og barn.


Atletiske klær for en fullkommen garderobe


Atletiske klær har blitt en viktig del av klesbransjen og har gjort seg mer og mer gjeldende i motebildet de siste årene. For flere har fysisk aktivitet i hverdagen blitt en selvfølgelig, og i tråd med dette har også sportsklær blitt en integrert del av klesindustrien. Vi elsker å kle oss i komfortable klær når vi skal være aktive, og ser klærne i tillegg moteriktige ut, sier vi ikke nei takk til å fylle opp garderoben med lekre og praktiske favoritter! Fremveksten av sport har også spilt en stor rolle i å gjøre denne klessektoren kjent i verden. De yngre generasjonene har virkelig tatt denne trenden med storm, og her så Champion en mulighet til å etablere seg som et foretrukkent merke for sportsklær.

I tillegg til eksepsjonell kvalitet i produktene sine, har Champion også gjort seg verdenskjente takket være deres spennende design. Deres stiler og design henvender seg ikke bare til idrettsutøvere og idrettselskere, men også til alminnelige mennesker med sans for stil og et ønske om å kle seg i behagelig tøy av god kvalitet. Takket være deres brede målgruppe for øye når de produserer nye kolleksjoner er de nå et av de ledende merkene i denne kategorien. I dag finner man alt fra T-skjorter til hettegensere og trendy gateklær med et uformelt preg. Champion gir deg altså et godt utvalg av antrekk og plagg som passer rett inn i hverdagen, men også under treningsøkten. Merket tilbyr alle sine produkter med perfekt fabrikasjon og stil, samtidig som de holder dem innenfor den rimelige prisklassen. Alle disse faktorene gjør Champion til det perfekte merket til alt fra mennesker med en uformell stil til sportsentusiaster. De henvender seg også spesielt til yngre mennesker, som gjerne har et behov for slitesterkt og moteriktig sportstøy.


Populære Champion-klær finner du hos Miinto


Champion står for tradisjon og kvalitet. Det amerikanske merket med den ikoniske bokstaven og C-logoen produserer aktive klær av høy kvalitet. Klærne kjennetegnes av sin slitestyrke og diskrete utseende, uansett om de brukes i byen eller under løpeturen. Kjøp dine nye Champion-gensere, T-skjorter, bukser, joggesko og hettegensere enkelt på nett hos Miinto. Sørg for å få deg noe fra dette merket som produserer aktive klær som passer til ethvert behov og enhver unik stil. Sikre deg en gjenkjennelig og ikonisk hettegenser fra Champion for et kult og avslappet utseende. Champion sitt mål er å produsere produkter som tilbyr maksimal støtte på alle nivåer, og derfor er vi her hos Miinto stolte av å kunne tilby deg det beste utvalget av klær i høy kvalitet fra dette amerikanske motemerket.


Champion-kolleksjon for kvinner


Når du bygger et vinnende utseende for din neste treningsøkt eller trenger å fornye din uformelle garderobe, sjekk ut Champion sin kolleksjon til kvinner og ta ledelsen med stil! Med alt du trenger for å se og føle deg best mulig, er klær fra Champion ideelle for aktive kvinner som alltid er på farten og ønsker et stilfullt utseende. Med Miintos utvalg av lekre plagg fra Champion vil du garantert sikre deg tittelen som best kledde kvinne.

Champion har virkelig alt det essensielle hver kvinne trenger til sin hverdagsgarderobe fra innerst til ytterst. Start med det grunnleggende med en Champion sports-BH som vil bygge et sterkt grunnlag for ditt aktive eventyr. Derfra kan du lage et uformelt, komfortabelt antrekk med Champion-topper og -underdeler. For varmt vær eller for intense treningsøkter har Champion alle typer av T-skjorter og shorts for kvinner som du vil ha behov for, i lekre modeller og farger. Når været blir kjølig kan du kle deg i en klassisk hettegenser eller jakke fra Champion, og joggebukser fra kolleksjonen for et behagelig og praktisk utseende. Til slutt kan du sørge for å fullføre ethvert utseende med sokker og sko fra Champion for et antrekk som ikke bare ser stilig ut, men som vil holde deg bevegelig og komfortabel. I utvalget til Champion vil du finne alle slags størrelsesalternativ slik at alle kvinner som handler Champion gjennom Miinto kan være sikre på å finne noe som passer.


Champion-kolleksjon for menn


Gutter kan selvfølgelig også kle seg i trendy sports- og aktivitetsklær fra Champion, og i herrekolleksjonen finner du også et bredt utvalg av overdeler, bukser, yttertøy og sko som vil passe perfekt til treningsøkten eller til en kul gatestil. Du finner mange av de ikoniske overdelene og underdelene for menn fra Champion som vil klare enhver utfordring, men du finner også et bredt spekter av basisplagg som du trenger i en fullkommen garderobe. Champion har en rekke størrelser til alle kroppstyper og høyder, og derfor kan du være sikker på finne akkurat den størrelsen du trenger for din kroppstype.


Champion-kolleksjon for barn


Champion har virkelig ikke kun henvendt seg til voksene, men selv de unge medlemmene av familien kan finne klær fra Champion som vil hjelpe dem med å nå sine mål på banen, i treningsstudioet eller på banen. Med Champion-kolleksjoner til jente- og guttesamlinger tilgjengelig, vil alle på laget ditt finne akkurat det de trenger å ha på seg på dagen.

Fjern alle filter

Champion

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.