Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Chiara Ferragni Collection

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CHIARA FERRAGNI COLLECTION

In a world dominated by fast fashion, Chiara Ferragni Collection stands out as a breath of fresh air. The brand epitomises the modern, carefree and glamorous lifestyle of its founder Chiara Ferragni. Known for her fashion blog, The Blonde Salad, Ferragni has amassed a loyal following that translates to the success of her namesake brand.

Historien skal fortälles


Chiara Ferragni's eventyr begynte ikke med klesfaget, men med en lidenskapelig interesse for mote. Med en høyskoleutdanning i jus bak seg, bestemte hun seg for å embark på en mote kariere gjennom å opprette allerede kjent mote bloggen The Blonde Salad. Etter å ha fått internasjonalt anerkjennelse og suksess, lanserte Ferragni merkevaren Chiara Ferragni Collection i 2010.

Oppdag Chiara Ferragni Collection


Chiara Ferragni Collection er mer enn bare et mote merke. Den representerer en livsstil – moderne, omsorgsløs, glamorøs og dristig – med klestyper som består av uformelle slitage, ytterklær, vesker, og til og med sjoperandører. Merkes funky ikonografi preger hver eneste kolleksjon og har blitt et sterkt identifiktende merke.

Særegenheter ved merkevaren


Det som gjør Chiara Ferragni Collection unikt er dets uforutsigbare og haute stykke mote. Ikonisk en gang, raffinert den neste, og deretter plutselig leken og vågal. Designene fanger oppmerikson. Merkevaren har en sterk særegenhet og reflekterer prsonligheten til Chiara Ferragni selv - sterk, uavhengig, moderne og alltid med en snert av humor.

Glamourens innflytelse


En av de mest innflytelsesrike aspektene av Chiara Ferragni Collection er dens alsgjengelighet av glamour. Hvert stykke inviterer deg til å gå ut og utforske verden mens du er kledd i stilfull komfort og klasse. Valget av stoffer, de nøye utformede snittene, og de overraskende deatljene tilfører et air av glamour til enhver garderobe.

Kjøper fra Chiara Ferragni Collection på Miinto


Som en verdsatt partner av Miinto, er en bredt utvalg av Chiara Ferragni Collection let tilgengelig på vår online nettbutikk. Det er enkelt å finne et utvalg av kvalitets klæring, fottøy og tilbehør. Bredt utvalg av størrelser, materialer og design er tilgjengelige for å imotekomme til enhver kvinnes stil og preferanse. Chiara Ferragni Collection garanterer ikke bare oppdatert stil og kvalitet til kvinner over hele verden, men også verdsetter kundenes trivsel og tillit. Hver detalj er viktig, hver kunde er viktig, og hver opplevelse er viktig. Merkevarens profesjonalitet og engasjement er tydelig i de produktene de lager, og de lovet deg style, komfort og kvalitet.

Fjern alle filter

Chiara Ferragni Collection

Side 1 Av 10