Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CHLOÉ

Chloé er et fransk motehus som så dagens lys i 1952. Chloé ble lansert av den fransk-egyptiske Gaby Aghion, og hun benyttet Chloé til å lansere konseptet 'prêt-à-porter', som er fransk for moteklær. Og det er nettopp det du får med dameklær fra dette elegante merket. Og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg.

Før Chloé ble etablert hadde de internasjonale motehusene kun produsert moteklær for haute couture. Derfor hjalp Chloé til å revolusjonere motebransjen og definere rammene for design og produksjon av moteklær for fashionistaer over hele verden. På 70-tallet var Chloé et av de mest populære merkene i verden, og merket brukte talentfulle designere som Karl Lagerfeld og Christiana Bailly for å designe nye kolleksjoner av dameklær. Chloé hadde skapt en unik trend, og merket ble raskt populært blant moteikoner som Grace Kelly, Brigitte Bardot, Jackie Kennedy og Maria Callas.


Chloé i dag


Den moderne utgaven av Chloé står fremdeles for eksklusive moteklær, og merket har lansert mer enn 30 konseptbutikker over hele verden for å berike alle moteinteresserte kvinner med trendy dameklær, sko, parfymer og tilbehør. I tillegg har Chloé lansert en kolleksjon med barneklær som er beriket med samme karakteristiske utseende som merkets lekre damekolleksjoner. Med andre ord - Chloé er et internasjonalt motehus med et eksklusivt og elegant utvalg av vesker, sko, parfymer, tilbehør og dameklær som appellerer til moderne kvinner med en sans for mote og kvalitet.


En hyllest til folket


Chloé har alltid vært i førersetet når det gjelder strategier og kolleksjoner som når ut til en stor del av moteinteresserte mennesker. Og det er nok derfor det ikke er uvanlig å se en elegant og stilig kvinne gå rundt i en kjole fra dette franske merket, eller noen helt andre design for den saks skyld. Vi har tidligere nevnt at merket var det første som presenterte konseptet 'prêt-à-porter', i stedet for å designe klær for haute couture. Den gangen ble det stor oppstandelse, men etterhvert viste det seg at det var stor etterspørsel etter designene. Tidligere var elegante franske design forbeholdt de få, men nå fikk de fleste muligheten til å kle seg i stilige dameklær. Og dette ble sett på som en hyllest og en gave til moteelskere over hele verden, noe vi kun kan være enige i. Her på siden kan du selv få gleden av fransk design, og du kan finne alt fra en flott kjole og moteriktig bluse til bukser med feminine snitt. Alt er laget av de aller beste kvalitetene, og produsert ved hjelp av dyktige håndverkere.


Moderne og elegant


Målgruppen for det franske merket er unge kvinner med sans for mote og god stil. Segmentet har i takt med trendene i tiden funnet sin egen stil, men har både erfaring og selvtillit til å ta sjanser. Og akkurat som vi selv utvikler våre egne stiler hele tiden, så følger også Chloé med i tiden og følger med på hva som skjer i moteverden. De har alltid fingeren på pulsen, og er ikke redde for å tilegne seg nye trender. Det er ingenting som heter stillstand i moteverden, og det franske merket lanserer konstant kolleksjoner med den aller nyeste moten, Det er fransk toppdesign på sitt aller beste, du kan alltid være sikker på å være moteriktig kledd på i et design fra Chloé. Dessuten kan du glede deg over det moteriktige plagget i mange år på grunn av den gode kvaliteten og de flotte snittene. For er det noe som ikke bli umoderne med det første, så er det stil og kvalitet.

Fjern alle filter

Chloé

Side 1 Av 13