Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CHURCH'S

Familien Church har vært involvert i skinn- og fottøyindustrien helt siden 1675, og i 1873 grunnla Hr. Church, hans kone og sønner «Church's Shoes» i et lite verksted i Northampton. Merkets arv er spekket med flere priser, som f.eks. en anerkjennelse på 1800-tallet for å utvikle de første «venstre»- og «høyre»-skoene, samt for uovertruffen kvalitet og håndverk. Denne kvaliteten er fremdeles noe som kjennetegner skoene fra dette erkebritiske merket, og gjennomsyrer hele produksjonen og designet av deres sko og støvler. Merket har alltid vært tro mot klassiske britiske stiler, som «The Oxford», «Derby» og «monksko», men har samtidig utvidet seg internasjonalt og har med tiden utviklet seg til å være mer enn bare et skofirma. Church’s kan nemlig ses på som en kulturarv som fortsetter å gi.

Church’s kjennetegnes ved en utrolig god kvalitet blandet med fantastisk design. Merket oser simpelthen klasse, og det er nærmest en utfordring å ikke bli forelsket i skomerket. Skoene er designet i England og håndlagd i Italia, og de slående flotte og populære modellene vil uten tvil være med på å sette et klassisk preg på hvilken som helst garderobe. Det er bare å ta en nærmere kikk på et par av merkets flotte «Chelsea Boots» eller «monksko» for å skjønne hva det hele dreier seg om. Kvalitet og design i dette kaliber er ikke hverdagskost, og her hos Miinto kan du gjøre et kupp og selv erverve deg et par klassiske herresko.


Etablert i England


Opprinnelsen til familiemerket strekker seg som sagt hundrevis av år tilbake i tid, og gjennom mange generasjoner ble kunnskapen om skinnvarer og fottøy videreført fra fedre til sønner, og i 1873 åpnet Thomas Church sin nå berømte skofabrikk.

Church’s har gått fra å være et skomerke som holdt til i en bitteliten og enkel skofabrikk til i dag å være en ledende produsent av luksuriøse herresko og damesko. Merket fortsetter å vokse og utvikle seg, og er i dag delvis eid av «Prada Group». Dette gjør at Church’s kan benytte seg av et enda større nettverk, og dermed nå ut til flere potensielle kunder. Selv om de har inngått et partnerskap med Prada, så blir hvert eneste par sko fortsatt designet i hjembyen Northampton.


Sko som passer til flere stiler og anledninger


Church’s har mange kjente fans, blant annet Victoria Beckham, Sienna Miller og Alexa Chung. Mange av de celebre gjestene er faste og lojale kunder som kommer igjen og igjen, ikke bare på grunn av kvaliteten, men også på grunn av det anvendelige designet. Skoene er håndlagde av materialer som skinn og semsket skinn, og mange av modellene har lekre snøringer og detaljer. Kombinert med et klassisk og tidløst uttrykk, er det ikke tvil om at skoene passer til mange forskjellige antrekk.

Church’s kan altså tilby mer enn komfort, og et par «loafers» eller «monksko» i nøytral nyanse passer perfekt sammen med alminnelige hverdagsklær. Merket lager som sagt ikke bare herresko, men også lekre design til kvinner. Både menn og kvinner kan få en spennende stil ved å kombinere en «trench coat», flotte jeans, skulderveske og passende Oxford-sko. Et annet alternativ for kvinner kan være å gå etter en tomboy-look, og velge et par skinnstøvler, en fløyelsblazer og tettsittende jeans for å få en stil full av androgyn sjarm.

Fjern alle filter

Church's

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.