Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Co'Couture

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CO'COUTURE

Co’Couture er et fremadstormende dansk merke. Det ble grunnlagt i 2015, og er kjent for sin visjon når det gjelder design, uovertruffen kvalitet og perfekte klassikere sesong etter sesong. Når du først har blitt kjent med dette merket, så har du fått en ny favoritt!

Co’Couture er et ungt dansk merke som ble grunnlagt av to kvinner med masser av pågangsmot. De jobber hardt for å levere lekre klær av høy kvalitet i et oppdatert utseende til overkommelige priser. Merket er basert på kjærligheten til den franske motescenen i en dynamisk blanding med nordisk minimalisme og enkelhet. Fra denne blandingen kommer en miks av freidige detaljer og fine kvaliteter til alle som er interessert i mote, og som vil bevare et unikt uttrykk.


Alltid aktuelle med nye trender


Kolleksjonene til Co’Couture er fylt med flotte farger og spesielle trykk med lekre små detaljer. Klærne har et snev av sensuell fransk chic, og skaper derfor flotte silhuetter som fremhever det beste ved figuren din. Samtidig lar klærne deg uttrykke den personlige stilen og holdningen din gjennom moderne og trendy klær. Med Co’Couture får du friheten til å utrykke den personlige energien din via et feminint utseende med iøynefallende effekter og materialer av høy kvalitet, slik at du ikke behøver å gå på kompromiss med komforten. Hvert år lanserer det danske merket 6 kolleksjoner som alle fremhever blandingen av skandinavisk minimalisme og fransk «chic-styling» i de aktuelle trendene. Hvis de mener at de kan tilby et ekstra trendy design i en periode mellom to planlagte kolleksjoner, lager de av og til ekspressprodukter, slik at du alltid kan ta på deg de nyeste trendene og utstråle enkel eleganse. At prisene også er attraktive, det er kun enda en bonus.


Topper og kjoler


Doobie-toppene som også produseres i en lang utgave som små kjoler, er ekte klassikere fra Co’Couture, som de lager sesong etter sesong. Toppene og kjolene har V-utskjæringer i halsen, i tillegg til en flott stolpelukning. De fås i mange forskjellige farger og mønstre, slik at det alltid er noe til enhver smak, og du kan alltid være sikker på å finne det helt riktige designet til enhver situasjon og anledning. Hvis du heller vil ha en kjole, har merket også akkurat det du mangler. Flere av disse populære Doobie-toppene fås nemlig også i lang versjon – som kjole. Du kan derfor fortsatt kose deg med den klassiske stilen, i tillegg til uovertruffen komfort og kvalitet i en lett og elegant sommerkjole.


Skjorter og bluser


Co’Couture streber etter å produsere trendy klær med unike detaljer til enhver, og det kommer tydelig frem i utvalget av skjortene i kolleksjonene deres. Blant de mange skjortene og blusene deres, finner du blant annet deres Coco-kolleksjon. Denne inneholder mange varianter av både klassiske og trendy farger og mønstre. Skjortene og blusene er av høy kvalitet, og du kan enkelt pynte de både mer og mindre. De passer derfor like bra når du bare skal kose deg litt der hjemme som når du skal være litt mer formell.

Fjern alle filter

Co'Couture

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.