Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

colmar

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COLMAR

Colmar er en av verdens største produsenter av vintersportsklær. Merket har blant annet vært sponsor for VM i alpint, og levert klær til noen av verdens største skiskoler. Hvis du både vil ha funksjonalitet og stil, så er Colmar noe for deg.

Colmar ble grunnlagt av entreprenøren Mario Columbo. Han startet en fabrikk for å fremstille filthatter i den italienske byen Monza. Merket, som er en kombinasjon av Marios for- og etternavn, vokste fort i popularitet. Etter et par år begynte de også å produsere arbeidstøy, som senere ble utviklet til skiklær. Sport, stil, innovasjon og historie er hovedgrunnlaget for Colmar-merket. Inspirert av skiverdenen tilbyr Colmars kles- og fottøyskolleksjon, samt tilbehør, komfortable plagg som er et resultat av teknisk forskning og oppmerksomhet på detaljer. Den funksjonelle og raffinerte stilen i jakker, bukser, sko og tilbehør gjenspeiler merkets dynamiske, men elegante karakter. Finn det du trenger til ditt nye utendørseventyr fra Colmar her hos Miinto.


Moteriktig funksjonalitet


Etter å ha utviklet og sponset atleter som Gustavo Thoeni på 40-tallet, begynte de på 50-tallet å forfine materialene de brukte. Etter hvert begynte Colmar å designe klærne sine med større fokus på de dominerende trendene som var aktuelle i moteverden. Dette ble en stor suksess hos de stil- og motebevisste skiløperne. Den daværende stramme og tettsittende skimoten var ganske ubehagelig og upraktisk å ha på, men Colmar revolusjonerte markedet ved hjelp av finesser som gjorde klærne funksjonelle, flotte og veldig behagelige.


En original dunjakke


Siden 60-tallet har Colmar vært det førende merket innenfor alpint i Italia og ellers i Alpene. Colmar Originals er forløperen til dagens moderne alpinjakker. På 60- og 70-tallet var det nemlig disse jakkene fjellguidene i Alpene brukte. Jakkene tok ikke så mye plass i ryggsekken og en Colmar Original var en dunjakke med 100% dun, og var derfor utrolig lett å ha på seg.


En jakke til ethvert eventyr


Colmars praktiske og høyteknologiske jakker er en nødvendighet for enhver mann og kvinne som elsker å tilbringe tid utendørs. De er flotte for å holde deg varm i de kalde månedene og beskytter deg mot all slags vær og vind når du går tur, drar på camping eller på andre eventyr. Colmars avanserte jakker kommer i en rekke stiler og farger, slik at du kan finne den perfekte som passer dine behov. I tillegg er alle Colmars jakker svært moderne, noe som gjør dem til en flott investering for garderoben din.

Kolleksjonens velisolerte, men tynne dunjakker gir et ekstra lag med varme uten å gi for mye tyngde. Alle Colmar-jakker er laget av slitesterke, værbestandige materialer, og vil derfor vare i mange år og bidra til å holde deg komfortabel uavhengig av værforholdene. I kolleksjonen finner du også en rekke klassiske jakker til menn og kvinner som passer perfekt til både hverdags og jobb.


Klær til flere anledninger


Colmar tilbyr et bredt sortiment av ulike klær med fantastisk kvalitet. Klærne er teknologisk avanserte, presterer på et utrolig høyt nivå og kan brukes både i hverdagen og når du er ute og står på ski i løypene. I kolleksjonene deres finner du jakker, vester og bukser til både kvinner og menn, som kan brukes hele året. Hemmeligheten bak suksessen er rett og slett en kombinasjon av stil og funksjonalitet, noe som aldri går av moten.


Hold deg varm med stil


Hvis man ser nærmere på kolleksjonen av skiklær fra Colmar, så finner man mange flotte og funksjonelle design, og det hele er med til å gi deg en enda bedre skiopplevelse. Klærne er pustende, slik at du kan nyte en lang dag ute i løypene uten å bli gjennomvåt av svette. Dessuten er flere av produktene også vind- og vanntette, slik at du hele tiden kan holde kroppen tørr og varm. For å få det perfekte skiantrekket, kan du for eksempel velge å sette et par kule skibukser, en skijakke og et par solide vinterstøvler sammen. Du bør heller ikke glemme en varm strikkegenser og et par varme ullsokker før du begir deg ut i vinterlandskapet. Det viktigste er at du holder deg varm mens du er ute i naturen, og med klær fra Colmar, kan du gjøre det med stil.


Sportsklær og utendørstilbehør til menn og kvinner


Hold deg stilig når du er aktiv med vår fantastiske samling av kvalitets sportsklær og utendørsutstyr fra Colmar for menn og kvinner. Du finner alt fra høyt-ytelses fottøy, som solide støvler og slitesterke joggesko, til værperfekte utendørsklær, som vanntette bukser og jakker, og et bredt utvalg av praktiske klær. Velg fra vårt enorme utvalg av bestselgende jakker fra Colmar slik som Colmar Down jacket med lett dun og et vannavvisende yttermateriale, for langvarig kvalitet og komfort som tåler ethvert aktivitetsnivå. Fullfør looken med en kul lue eller en praktisk turbukse i softshell fra samme merke for det perfekte antrekket til fysisk aktivitet utendørs.


Colmar gir deg bærekraftige og miljøvennlige valg


Colmar er opptatt av bærekraft og miljø, og har derfor introdusert et miljøvennlig utvalg av klær, sko og jakker. Produsert med resirkulerte materialer, reduserer denne miljøvennlige kolleksjonen merkets miljøpåvirkning. Stoffene som brukes er laget av garn laget av nedbrytbare tekstiler. Denne moderne og miljøvennlige kolleksjonen er i tillegg produsert gjennom bærekraftige produksjonsprosesser. En rekke av jakkene, kåpene og klærne til kvinner og menn fra Colmar sin miljøvennlige kolleksjon finner du hos Miinto.


Kjøp Colmar hos Miinto


Velg fra et bredt utvalg av sports- og fritidsklær fra Colmar her hos Miinto. I vårt utvalg av produkter fra Colmar kan du være sikker på at du får nøye utvalgte produkter i best mulig kvalitet. På denne måten kan vi sørge for at våre kunder får tilgang til moderne, eksklusive kolleksjoner av høy kvalitet, samtidig som vi gir våre butikkpartnere tilgang til et bredt utvalg av europeiske kunder, som også vil hjelpe dem med å selge mer. Så ønsker du å gjøre et godt kjøp til aktive dager, bør du ta en titt på stilige bukser, T-skjorter, gensere, jakker og mer fra dette innovative kvalitetsmerket. Å velge har aldri vært enklere, for hos Miinto får du alt du trenger samlet på en side!

Fjern alle filter

Colmar

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.