Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COLORFUL STANDARD

Hvis du mangler basisplagg i garderoben din, er Colorful Standard et opplagt valg. Hos dette danske merket finner man klær med en perfekt passform, og klærne kan fås i mange forskjellige farger som er inspirert av naturen. Klærne fra Colorful Standard blir fort en favoritt til både hverdag og fest, og det hele fås til en rimelig penge.

Tendensen i motebransjen har lenge vært enkle design med fokus på passform og diskrete detaljer. Nå kommer det et nytt merke på banen for å gi det absolutt bredeste utvalget av basisplagg med fokus på passform, gode materialer og bæredyktighet. Colorful Standard er et helt nytt merke, men har på rekordtid fått kvalitetsbevisste og moteinteresserte kvinner og menn til å trykke merket til sitt bryst.


Overdeler med perfekt passform og godt design


Colorful Standard lager klær som passer til enhver garderobe. De sitter som de skal, og man kan merke at det brukes materialer av særdeles høy kvalitet. Kolleksjonen inneholder kun overdeler, og detaljene er gjennomtenkt over hele linjen. Før det danske merket begynte å produsere klærne, brukte de testpersoner for å få tilbakemeldinger om passform, farge og materialvalg. Disse tilbakemeldingene har de brukt til å optimere og forbedre klærne, for derved å oppnå best mulig komfort. Dette kan tydelig merkes med en gang man tar på seg klærne, og man vet med én gang at dette er et plagg man kommer til å bruke veldig mye.

De fleste har opplevd å kjøpe et nytt plagg som sitter helt perfekt de første gangene man har det på. Men etter en vask eller to, så mister plagget passformen. Klær fra Colorful Standard er vasket fra fabrikken, og krymper derfor ikke ved vask. Hvis man mangler en basisgenser, T-skjorte eller hettegenser som skal holde lenge, så er dette merket altså et godt valg. Kolleksjonen inneholder T-skjorter, gensere og hettegensere med og uten glidelås. Felles for alle plaggene er at de er av høy kvalitet, har god passform og har et enkelt design. Alle plaggene kommer i alle Colorful Standard-fargene, og plaggene blir fort en favoritt i garderoben din i lang tid fremover.


Naturtro farger


Colorful Standard jobber intenst med farger, og sørger for at hver skygge og glød er helt perfekt. Alle fargene er forsiktig farget inn i klærne for å gi en ekstra livlig følelse i stoffet, og alle fargene har et helt naturlig utseende. For eksempel så er den hvite fargen deres ikke bare en hvit farge, men en optisk hvit som kopierer den fargen himmelen har når det er overskyet. Et annet eksempel er den rå Marineblå fargen som har sin farge etter den dype, mørkeblå fargen som dominerer de dype havene rundt Danmark. Alle klærne er dessuten farget etter utskjæring, noe som betyr at fargene holder seg pene lengre. Du kan med andre ord ikke kjøpe bedre basisplagg enn fra dette danske merket.

Fjern alle filter

Colorful Standard

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.