Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COLUMBIA

Columbia er et av de mest anerkjente merkene innen funksjonell fritidsbekledning og utendørsbekledning, og har vært i bransjen siden 1938. Gjennom årene har de forpliktet seg til å skape klær og utstyr designet for å beskytte mot vær og klima, samtidig som de holder seg til sin verdifulle filosofi om å omfavne og feire livet utendørs. Columbia bærer stolt en arv av integritet, autentisitet, og et urokkelig fokus på å gi sine kunder den beste verdien for pengene.


Historien Bak Columbias Grunnleggelse


Columbia ble grunnlagt av Paul og Marie Lamfrom når de flyktet fra Nazi-Tyskland og slo seg ned i Portland, Oregon. Virksomheten begynte som en liten hattbutikk, men utvidet seg raskt til å omfatte klær og utendørs utstyr. Det som virkelig skiller Columbias historie fra andre er at merket har vært familieeiet og operert i over 80 år. I dag er Columbia et globalt merke, men fortsatt forpliktet til de verdiene som gjorde det til en suksess i utgangspunktet.


Columbias Produkttilbud


Columbia tilbyr et bredt spekter av produkter designet for utendørs entusiaster. Deres böling inkluderer klær for menn, kvinner og barn, sko, støvler, hatter, hansker, ryggsekker og annet utendørs tilbehør. Hvert produkt kategoriseres nøye for å sikre at det passer til de spesifikke behovene for ulike utendørsaktiviteter, inkludert hiking, fiske, jakt, skikjøring, snøbrett og mer.


Kvalitet og Certifisering


Columbia er dypt engasjert i å levere topp kvalitetsprodukter til sine kunder. De benytter seg av de høyeste standarder i produksjonen og streber etter å overgå forventningene til sine kunder i hver detalj. Columbia har også oppnådd flere sertifiseringer som beviser merkets forpliktelse til bærekraft og miljøvern.


Innovasjon hos Columbia


Columbia skiller seg ut i moteindustrien gjennom sin innovative bruk av teknologi. Merket har utviklet flere patenterte teknologier som Omni-Heat™ Reflective, Omni-Shade™ og OutDry™ for å forbedre komfort, holdbarhet og ytelse av sine produkter. Disse teknologiene hjelper til med å holde brukerne varme, tørre og beskyttet under alle typer værforhold.


Utforsk Columbia Kolleksjoner


Å velge Columbia betyr å velge et merke som verdsetter kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet over alt annet. Så hvorfor vente? Utforsk Columbia-produktene på Miinto for å oppdage de perfekte klærne og utstyret for din neste utendørs eventyr. Du vil ikke bare se bra ut, men du vil også føle deg bra, uansett vær eller aktivitet.

Historien om Columbia er en av hardt arbeid, innovasjon og en dyp kjærlighet til utendørs. Deres lidenskap for utendørs har gjort dem til en leder i deres felt, og de fortsetter å inspirere og utstyre generasjoner av eventyrere over hele verden.

Fjern alle filter

Columbia

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.